Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Şubat 2009’da Ö y k ü c ü’ nün “Madam Conche’nin Pansiyonu” adlı hikayesi Çağdaş Türk Dili Dergisi’nde yayınlanmıştı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Şubat 2009’da Ö y k ü c ü’ nün “Madam Conche’nin Pansiyonu” adlı hikayesi Çağdaş Türk Dili Dergisi’nde yayınlanmıştı."— Sunum transkripti:

1

2 Şubat 2009’da Ö y k ü c ü’ nün “Madam Conche’nin Pansiyonu” adlı hikayesi Çağdaş Türk Dili Dergisi’nde yayınlanmıştı.

3 Eylül 2009’da ise Varlık Edebiyat Dergisi’nde “Paris Berberi” öyküsü yayınlandı. Ve 2 Eylül 2009’da güzel sarışın kızımın maviş kız kardeşi dünyaya geldi.

4 Ses açık tıklayın Ankaralı Olmak’ın yazarı Öykücü Can Özoğuz’un yeni kitabı Kuğulu Park’ta Bir Akşamüstü… Toprağın yağmur koktuğu bir sabah kavuştuğunuz eviniz gibi… “Eğer yapraklarında pıt diye düşmüş gözyaşları kurumuşsa ya da okuyucunun dudağının kenarında bir gülümseme takılıp kalmışsa; öykülerim en değerli ödülü almış demektir.” Komşu Yayınevi, tel/fax: 0216-414 33 31, editor@yasakmeyve.com, Dağıtım: Alfa (0212 511 53 03), Internet satış: www.idefix.comeditor@yasakmeyve.comwww.idefix.com www.oykucu.net

5 Öykü seçkileri ve müzikli sunumlar www.oykucu.netwww.oykucu.net adresinde... Maviş kızım Eylül ortasına doğru kitapevlerinde görücüye çıkacak. Merak edip daha çabuk onu görmek isteyenler www.idefix.comwww.idefix.com adresinden Maviş’e çöpçatanlık yapmasını rica edebilirler.


"Şubat 2009’da Ö y k ü c ü’ nün “Madam Conche’nin Pansiyonu” adlı hikayesi Çağdaş Türk Dili Dergisi’nde yayınlanmıştı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları