Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ANGUT NEDİR? Herkesin (haksız bir şekilde) kullandığı bir ifadedir "Angut". Birisi bir salaklık yapınca, bir laftan anlamayınca, böyle boş boş bakınca.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ANGUT NEDİR? Herkesin (haksız bir şekilde) kullandığı bir ifadedir "Angut". Birisi bir salaklık yapınca, bir laftan anlamayınca, böyle boş boş bakınca."— Sunum transkripti:

1 ANGUT NEDİR? Herkesin (haksız bir şekilde) kullandığı bir ifadedir "Angut". Birisi bir salaklık yapınca, bir laftan anlamayınca, böyle boş boş bakınca hemen "Angut'musun" der günümüzün insanı.. .

2 Angut'un aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir ton "Angut
Angut'un aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir ton "Angut!" var ülkemizde..

3 Angut kuşu'nun eşi öldüğü zaman (yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi) gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun baş ucunda bekler... İşte bu canlının yaptığı en büyük"Angut"luk budur.. Çok ürkek bir hayvan olmalarına rağmen eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elini uzatsanız dahi oradan kaçmaz..

4 Hani derler ya "Angut gibi bakmasana lan"
Hani derler ya "Angut gibi bakmasana lan".. keşke herkes Angut gibi bakabilse değer verdiklerine.. Bundan sonra bazılarına "Angut" demeden önce bir kere daha düşünün.. Bir "Angut" bile olamayan o kadar çok insan var ki artık günümüzde...

5 Angut kuşu, gerçekten de sadakatiyle dikkat çekiyor
Angut kuşu, gerçekten de sadakatiyle dikkat çekiyor. Bir tür su kuşu olan angutlar, hayat boyu tek eşli yaşıyor. Eşi ölürse, sürekli yas tutuyor. Bu kuşların, eşinin ölüsünün başında kıpırdamadan durduğu, yırtıcı bir hayvan ya da insan gelse bile kaçmayarak ölümü göze aldığı söyleniyor.

6 AZİZ ÖZKAN ozkanaziz@gmail.com
HAZIRLAYAN AZİZ ÖZKAN


"ANGUT NEDİR? Herkesin (haksız bir şekilde) kullandığı bir ifadedir "Angut". Birisi bir salaklık yapınca, bir laftan anlamayınca, böyle boş boş bakınca." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları