Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ (YALOVA SOGEL) ZİYARETÇİ ANKETİ-RESMİ SONUÇLARI 5-6 Temmuz 2013 Yalova-Merkez UM Kültür-Sarayı merkezi önündeki KAB Platformu-Feyzül.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ (YALOVA SOGEL) ZİYARETÇİ ANKETİ-RESMİ SONUÇLARI 5-6 Temmuz 2013 Yalova-Merkez UM Kültür-Sarayı merkezi önündeki KAB Platformu-Feyzül."— Sunum transkripti:

1 YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ (YALOVA SOGEL) ZİYARETÇİ ANKETİ-RESMİ SONUÇLARI
5-6 Temmuz 2013 Yalova-Merkez UM Kültür-Sarayı merkezi önündeki KAB Platformu-Feyzül Furkan Kur'an-ı Kerim'in anlamıyla buluşma stantımızı ziyaret ederek,gönüllü ankette cevap verilen soruların bazılarını dolduran katılımcıların anket sonucu:

2 1. Cinsiyetiniz

3 2. Yaşınız

4 3. Eğitim durumunuz?

5 4.Bugüne kadar kısmen dahi olsa, Kur’an-ı Kerim’in Türkçe Mealini okudunuz mu?

6 5.Sizce Kuran-ı Kerim ve Mealini okuma önündeki engeller nelerdir?

7 “6.Elham-bu” animasyon filmini izlediniz mi?

8 “7.Okuduk mu?" kısa filmini izlediniz mi?

9 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
"Takdirle karşılıyorum." "Anketiniz fayalı ve yaralıdır." "Oldukça anlamlı ve Ramazan öncesi yerinde faydalı bir etkinlik." "Anlamlı buluyorum." "Devamını bekleriz." " ...Zamanında çok hata yaptım,hatanın neresinde dönülürse kardır." "Yararlı olacağına inanıyorum." " Anket, yüzeysel ama pratiklik açısından elverişli." " Kısa ve net bir anket olmuş."

10 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
" Başarılarınızın devamını dilerim." " Allah yardımcınız olsun." " Bilgilendirici bir çalışma olabilir." " Bilgilendirme adına güzel bir çalışma." " Çok güzel bir çalışma.Bir islam ülkesi olarak ne yazık ki,Kur'an-ı Kerimden habersiz ve müslüman gibi yaşamayı unuttuk." "Güzel bir faaliyet devamını dilerim." " İyi bir faaliyet" " Güzel bir faaliyet"

11 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
" Bu anketi beğendim." " Bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim." " Türkçe meal güzel bir hizmet. Allah emeğinizden razı olsun." "Yüce Rabbim hakikat yolunda yürüyenlerin yar ve yardımcısı olsun." " Faydalı olacağını düşünüyorum." " Teşekkür ederim." " Faydalı, daha geniş kitlelere hitap etmeli." " Teşekkür eder, devamlı olmasını dilerim." " Faaliyetlerinizin hayırlı olması, dileklerimle. Allah muvaffak etsin,inşaallah." " Kuranı herkese okutup, ya da mealini dinletmeliyiz." " Böyle anketler sayesinde, islamiyeti modernliğiyle sevdiriyorsunuz. İlgimizi çekiyorsunuz."

12 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
" Dilerim ki, geniş kitlelere ulaşırsınız.“ " (elhambu ve okuduk mu? Filmleri için) Hayırlı bir film ,hayırlı bir çalışma "Allah razı olsun, Elhamdülillah." " Sizi kutluyorum.Gençlere,herkese ufak da olsa başlangıç yapıyorsunuz." " Kenar mahalledeki kardeşlerimize gisin.Bağlarbaşı Mahallesine." ( Roman vatandaşalrımız kasdediliyor) " Gençleri bilgilendirmek için, iyi bir çalışma.“ " Çok beğendim, çok gerekli." " İyi bir çalışma içeriği içeriyor." " Bilgilendirici etkinliklerin oması(sürekli)" "Çok yararlı ve sürekli yapılmalı." "Çok güzel." "devamını dilerim,Allah Razı olsun." "Çok güzel bir çalışma ,tebrik ederiz." “Müslümanlara faydalı olması dileğiyle." "Çok güzel , Allah yardımcınız olsun." "Güzel faaliyet,devamını dilerim." "5. Sorunuza cevap; Sağlıklı bir şekilde yönlendirme yapılmadı." (5.Soru: Sizce Kuran-ı Kerim ve Mealini okuma önündeki engeller nelerdir?)

13 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
" 9-10 yaşındakilerin yaşını yazmamışsınız.“ " Daha geniş kitlelere ulaşmak için, STK'lar ile iletişim." " Vesile olanlardan Allah razı olsun." "Özellikle gençlerimizin bilgilenmesi için önemli." " Kuran-ı Kerimin arapça tercemesinin gerçeğe uygun yapılması gerekir. “ "Yaptığınız çalışmalardan dolayı Allah cc. razı olsun" " İnsanların bilgisini ve görüşlerini anlamak amacıyla yapılmış bir etkinlik, çok güzel."

14 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
"Bu anket için çok geç kalınmıştır. Çok önceki yıllarda yapılmalıydı diye düşünüyorum." "Kur'an-ı kerim meali için teşekkür ederim." "İnsanlar Kuran okumaya teşvik edilmeli.Teşekkür ederim,çalışmalarınızdan için." "Emeğinize sağlık.“ "Hizmetleriniz için teşekkürler.”

15 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
" Çok güzel bir anket yaptıpınız için telşekkürler." "Çok faydalı bir anket. İnsanın içindeki merakı harekete geçiriyor." "Çok faydalı bir eğitim için gerekli." "Allah razı olsun." "Çok güzel bir organizasyon." "Meallerin daha anlaşılır olması.“

16 Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013)
"Meallerin daha anlaşılır hale getirilmesi.“ "Bilgim yok.“ "Sağolun." "Allah razı olsun." " Allah razı olsun,mealim yoktu." Not: Bu ankete,gönüllü olarak 177 kişi katılmıştır. Bazı soruların cevapları boş bırakılmıştır.

17 TEŞEKKÜR YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ
HUKUKİLİK: Bu anket, tarih ve 22 sayılı yönetim kurulu kararımız tarih ve 05 sayılı , İl Dernekler Müdürlüğü’ne giden yazımız. tarih ve 06 sayılı , Yalova Belediye Başkanlığı’na giden yazımıza isitnaden düzenlenmiştir. Katılımcılara gönülden teşekkür ederiz. YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ twitter.com/YalovaSOGEL


"YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ (YALOVA SOGEL) ZİYARETÇİ ANKETİ-RESMİ SONUÇLARI 5-6 Temmuz 2013 Yalova-Merkez UM Kültür-Sarayı merkezi önündeki KAB Platformu-Feyzül." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları