Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SORU= 2 AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ ÇİFT SAYIDIR? A)179 B) 300 C) 245.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SORU= 2 AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ ÇİFT SAYIDIR? A)179 B) 300 C) 245."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5 SORU= 2 AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ ÇİFT SAYIDIR? A)179 B) 300 C) 245

6 CEVAP B TEBRİKLER

7 SORU= 3 AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ TEK SAYIDIR? A)601 B) 482 C) 198

8 CEVAP A TEBRİKLER

9 SORU= 4 AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ ÇİFT SAYIDIR? A)908 B) 463 C) 579

10 CEVAP A TEBRİKLER

11 SORU= 5 AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ TEK SAYIDIR? A)488 B) 370 C) 509

12 CEVAP C TEBRİKLER

13 SORU=6 ……..368……. SAYISINDAN ÖNCE VE SONRA GELEN TEK SAYILAR KAÇTIR? A) B) C)

14 CEVAP C TEBRİKLER

15 SORU= 7 ……..475……. SAYISINDAN ÖNCE VE SONRA GELEN ÇİFT SAYILAR KAÇTIR? A) B) C)

16 CEVAP A TEBRİKLER

17 SORU= 8 ……..710……. SAYISINDAN ÖNCE VE SONRA GELEN TEK SAYILAR KAÇTIR? A) B) C)

18 CEVAP C TEBRİKLER

19 SORU= 9 ……..813……. SAYISINDAN ÖNCE VE SONRA GELEN ÇİFT SAYILAR KAÇTIR? A) B) C)

20 CEVAP B TEBRİKLER

21 SORU= 10 VERİLEN SAYILARDAN KAÇ TANESİ TEK SAYIDIR? 211,324,475,644,745,813,814 A)4 B) 6 C) 3

22 CEVAP A TEBRİKLER

23 SORU= 11 VERİLEN SAYILARDAN KAÇ TANESİ ÇİFT SAYIDIR? 302,429,475,928,732,819,627 A)5 B) 3 C) 6

24 CEVAP B TEBRİKLER

25 SORU= 12 VERİLEN SAYILARDAN KAÇ TANESİ TEK SAYIDIR? 420,345,575,366,764,197,263 A)6 B) 5 C) 4

26 CEVAP C TEBRİKLER

27 SORU= 12 VERİLEN SAYILARDAN KAÇ TANESİ ÇİFT SAYIDIR? 352,379,477,820,822,813,879 A)4 B)3 C) 5

28 CEVAP B TEBRİKLER


"SORU= 2 AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ ÇİFT SAYIDIR? A)179 B) 300 C) 245." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları