Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Engelli Vatandaşlarımızın içler acısı durumu....ve hepimizin destek olabileceği bir çözüm önerisi… Lütfen okumaya devam edin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Engelli Vatandaşlarımızın içler acısı durumu....ve hepimizin destek olabileceği bir çözüm önerisi… Lütfen okumaya devam edin."— Sunum transkripti:

1 Engelli Vatandaşlarımızın içler acısı durumu....ve hepimizin destek olabileceği bir çözüm önerisi… Lütfen okumaya devam edin.

2 Engelli çocuklarımızın içler acısı durumu, Sarah Ferguson ülkemize gelip engelli çocuk yurtlarında gizli kamerayla haber yapmasaydı gündeme gelmeyecekti belki de. Haberin hazırlanış şekli, gizli kamera kullanılması gibi konular ne yazık ki yurtlardaki durumun önüne geçti. Belki haklı, belki haksız "Onlar önce kendi ayıplarına baksınlar" şeklinde bir refleks gelişti milletimizde. Ne var ki bu tür refleksler, ülkemizdeki engellilerin içinde bulunduğu durumu düzeltmiyor.

3 Oysa bu durumu iyileştirmek için gönüllerini ortaya koymuş insanlar var aramızda. Bizden birileri. Seslerini duyurabilseler, halkımızın desteğini alabilseler, pek çok olumsuzluğa dur diyebilecekler. Koza Bakımevleri Projesi'nden bahsediyorum (www.kozabakımevleri.com ). 12 milyon engellinin yaşadığı Türkiye'de onlara şefkat eli götürmek, onlar için bakım ve huzurevleri kurmak için yola çıkmış ciddi, büyük bir kitle güç birliği yapıyor.www.kozabakımevleri.com Onlar, gönüllerini, emeklerini ve varlıklarını ortaya koymuşlar, çalışmalarını belli bir düzeye getirmişler. Dumlupınar’da 30 dönümlük bir arsa almışlar, bakımevini çizmişler.

4 Şimdi de kaynak yaratmak için "Okyanuslar Kadar Derin" diye Engellilerin hayatını anlatan bir şarkı bestelemişler. Klibini, Plato Film - Sinan Çetin’e çektirmişler. Bağış istemeyelim, SMS karşılığında bu şarkının cep melodisini verelim demişler. Klibi buradan izleyebilirsiniz: http://www.gruptual.com/

5 Bundan sonrası için bizim desteğimize ihtiyaçları var. İşte böyle destek olursunuz: Destek için ENGEL yazıp 3595’e SMS gönderin.

6 Her SMS, 6 YTL'lik katkı sağlayacak ve Dumlupınar’daki ilk 400 kişilik Koza Bakımevi'nin kurulmasında değerlendirilecek. 3 milyon SMS’e ihtiyaç var. Lütfen bu e-maili arkadaşlarınızla paylaşın. Hep beraber destek olalım.


"Engelli Vatandaşlarımızın içler acısı durumu....ve hepimizin destek olabileceği bir çözüm önerisi… Lütfen okumaya devam edin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları