Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Introduction to Computer Algorithmics and Programming Ceng 113 Öğr. Gör. Turgut Kalfaoğlu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Introduction to Computer Algorithmics and Programming Ceng 113 Öğr. Gör. Turgut Kalfaoğlu"— Sunum transkripti:

1 Introduction to Computer Algorithmics and Programming Ceng 113 Öğr. Gör. Turgut Kalfaoğlu turgutkalfaoglu@iyte.edu.tr

2 Ceng-113 Genel Bilgi Asistan hocalarınız: Orhan Dağdeviren orhandagdeviren@iyte.edu.tr Arda Müftüoğlu ardamuftuoglu@iyte.edu.tr

3 Amaç Programlama öncesi, –Problem çözme ve algoritma oluşturma yeteneğinin geliştirilmesi, –Program tasarım ve uygulama Algoritma ve programlama temel kavramlarının öğrenilmesi. Algoritma tasarım prensip ve tekniklerinin kazanılması, Algoritma analizi, karmaşıklık ve doğruluğunun değerlendirilmesine giriş, C programlama dili kurallarını öğrenme ve uygulama yetkinliğine erişim.

4 Tentative Schedule Program Final Exam.17 Hw #5tba16 Custom Data Types, Structures, Unions, Enumeration15 HW #4Recursive Functions14 Recursive Functions 13 Functions12 Pointers11 HW #3Pointers10 Midterm #19 Arrays and Strings & Exercises8 Arrays and Strings7 HW #2Program Control Statements6 Introduction to C - Variables and Operators5 Storage of programs and data4 HW #1Pseudocode Programming3 Designing the program2 Introduction to algorithm and programming concepts.1 AssignmentsSubjectSession

5 Kitaplar Kütaphanedeki C/C++ kitaplarından yararlanabilirsiniz. Yapısal (structural) programlama ile başlıyoruz.

6 Değerlendirme Dönem içinde bir vize yapılacak. Gerekli görülürse ara değerlendirmeler yapılabilir. %35 Vize + %35 Ödevler + %30 Final Ödevlerde yardımlaşma sonucu benzer kodların teslim edilmesi, sınavda kopya ile eşdeğer olarak değerlendirilir..

7 Başarılar dileriz.


"Introduction to Computer Algorithmics and Programming Ceng 113 Öğr. Gör. Turgut Kalfaoğlu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları