Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kurban Bayramınızı kutluyor, bir gün bu güzelliği (Kanada tarafını özellikle) görmenizi tavsiye ediyorum. Bu hikayeyi de size hediye gönderiyorum. Sevgi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kurban Bayramınızı kutluyor, bir gün bu güzelliği (Kanada tarafını özellikle) görmenizi tavsiye ediyorum. Bu hikayeyi de size hediye gönderiyorum. Sevgi."— Sunum transkripti:

1

2 Kurban Bayramınızı kutluyor, bir gün bu güzelliği (Kanada tarafını özellikle) görmenizi tavsiye ediyorum. Bu hikayeyi de size hediye gönderiyorum. Sevgi ve saygılarımla Selami Toprak

3

4 1911 yılında bir gece, NİAGARA şelalesinin çevresinde oturanlar yataklarından büyük bir sıkıntı ile uyanırlar, adeta boğulacak gibi, kendilerini sokağa atarlar. İnanılmaz soğuktur hava ve insanlar anlayamadıkları bir psikolojik baskı altındadırlar adeta.. Derin bir sessizlik.. Alışagelmedik bir beklenti.. ama karşılıksız bir soru vardır.. Adeta gizemli bir çağırışla sabahın ilk ışıklarında şelaleye doğru yürürler ve gerçek oradadır.. “NİAGARA donmuştur..”

5 Evet NİAGARA, o gece, DONMUŞTUR..Ve onun akışının her geceki “SESSİZLİĞİN içindeki SES”ini işitemeyen halk, belki de doğduklarından beri ilk kez böyle bir DOĞA olayı ile karşı karşıyadırlar..

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 ESEN KALMANIZ DİLEĞİYLE….. Selami TOPRAK

24


"Kurban Bayramınızı kutluyor, bir gün bu güzelliği (Kanada tarafını özellikle) görmenizi tavsiye ediyorum. Bu hikayeyi de size hediye gönderiyorum. Sevgi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları