Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Polis memurları beş günlük bir izlemeden sonra beş kişiyi bir çiflikte kamyona çok pahalı ceketlerle dolu kutuları yüklerken tutukladı. Ceketler iki ay.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Polis memurları beş günlük bir izlemeden sonra beş kişiyi bir çiflikte kamyona çok pahalı ceketlerle dolu kutuları yüklerken tutukladı. Ceketler iki ay."— Sunum transkripti:

1

2 Polis memurları beş günlük bir izlemeden sonra beş kişiyi bir çiflikte kamyona çok pahalı ceketlerle dolu kutuları yüklerken tutukladı. Ceketler iki ay önce yerel bir depodan çalınmıştı. Kamyon ve ceketlere hemen el kondu. Beş kişi o günden beri tutukludurlar ve aleyhlerine cezai kovuşturma başlatılmıştır. Mali tahkikat memuru ofisinize gelerek tutuklananların başı olan kişinin eşi ile ortak bir banka hesabı olduğunu söylüyor ve şu anda hesabın bakiyesinin de 80,000 Lira olduğunu belirtiyor. Tutuklandığı gün bankaya bir bayan gidiyor ve ortak hesaptan 20,000 lira nakit olarak çekiyor. O günden beri bankaya hergün bir bayan gidiyor ve her defasında 20,000 lira nakit olarak çekiyor. Dolayısı ile hesaptan toplam 80,000 lira çekilmiş ve hesapta hala daha 80,000 lira bakiye bulunmaktadır. Öncelikleriniz nelerdir?

3 Five working days ago, following surveillance, local police officers arrested five men unloading boxes of expensive jackets from an isolated farmhouse into a lorry. The jackets were stolen from a local warehouse two months ago. The lorry and jackets were seized. Criminal prosecution has been started against all five men, who have all been held in custody since their arrest. A financial investigator has come to your office now and explained that the leader of the five men has a joint bank account (with his wife) with a current balance of 80,000 Lire. On the day of his arrest a female attended the bank and withdrew 20,000 Lire in cash from the joint account. A female has attended the bank on each day since and withdrawn 20,000 Lire in cash each day. Thus 80,000 Lire have been withdrawn and there is still 80,000 Lire in the account now. What are your priorities?


"Polis memurları beş günlük bir izlemeden sonra beş kişiyi bir çiflikte kamyona çok pahalı ceketlerle dolu kutuları yüklerken tutukladı. Ceketler iki ay." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları