Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ."— Sunum transkripti:

1 İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ

2 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına öğrenci alınacaktır.

3 Başvurular 09 Aralık – 18 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

4 KONTENJANLAR İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programının öğrenci kontenjanı 10 Alan İçi ve 90 Alan Dışı olmak üzere toplam 100 öğrencidir.

5 BAŞVURU ŞARTLARI İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans programına başvuru için ALES Sınavı sonucu ve Yabancı Dil Şartı aranmaz.

6 GİRİŞ SINAVI Giriş sınavına katılmayan aday başarısız sayılır ve sıralamaya alınmaz. Başvuruları (asgari koşulları sağlayan ve eksik evrakı olmayan) kabul edilen bütün adaylar 25-27 Aralık 2013 tarihleri arasında giriş sınavına alınacaktır. Giriş sınavının ne şekilde yapılacağı ile gün, saat ve yerleri lisansüstü programlara göre belirlenerek söz konusu tarihlerden önce Enstitümüz web sayfasında ilan edilecektir.

7 DEĞERLENDİRME Tezsiz yüksek lisans programlarına öğrenci kabulü, lisans başarı düzeyi ve giriş sınavı sonuçları değerlendirilerek yapılır. Adayların sıralamaya esas başarı notu; (0.50 * Giriş sınavı notu + 0.50 * lisans ağırlıklı not ortalaması) formülüyle hesaplanır. Başarı notlarına göre, adaylar sıralanarak kontenjan doluncaya kadar programlara yerleştirilir. Ancak bir adayın sıralamada yer alabilmesi için başarı notunun en az 60 (altmış) olması gerekir. Başarı notu eşit olanlarda, lisans not ortalaması yüksek olana öncelik tanınır.

8 Ayrıntılı Bilgi Ayrıntılı Bilgi için; http://www.sbe.yildiz.edu.tr/duyurular-oku/173


"İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları