Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FOTO Ad SOYAD Kısa özgeçmiş… 1.TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM 2. TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FOTO Ad SOYAD Kısa özgeçmiş… 1.TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM 2. TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM."— Sunum transkripti:

1 FOTO Ad SOYAD Kısa özgeçmiş… 1.TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM 2. TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM

2 Tema: TEMA ADI Tema açıklaması, kullanılan kumaşlar, detay olarak yazmak istedikleriniz….. MOOD BOARD

3 GEÇEN SENEDEN ÖRNEK;

4 Aslıhan PARMAKSIZOĞLU 25 Kasım 1989 yılında İstanbul'da doğdu. BJK Koleji ve İstek Atanur Oğuz da okuduktan sonra, lise eğitimini Galileo Galilei İtalyan Lisesinde tamamladı.2009 yılında FIT- ITU Sunny Programını kazandı ve 2009'dan beri eğitimini sürdürmekte.

5 Tema: Tsunami Etkisi Tsunami; felaket, yıkım, enkaz, kayıp... Koleksiyon Japonya ve tsunamiyi konu alıyor.Koleksiyondaki iki parça “Tsunami Anı” ve “Tsunami Sonrası” şeklinde düşünüldü. Denizdeki yükselme, dalgaların gelişi, girdaplar ve bunların arkasından gelen denizdeki sakinlik ancak geride bıraktığı yıkım. Tasarımlarda bu hüzün biraz renkli biraz umutlu Japon kültürüyle ele alınıyor. Kumaşlar genellikle su renklerinden oluşan degrade şifon, saten, ipek şantuk, ve tafta olarak seçildi. Kemer ve büstiyer üzerinde girdaptan ilham alınarak kumaşların karışımı biyeler yerleştirildi. Tsunami sonrasındaki etek için tafta ipek organzeyle kombinlenerek, taşlarla karışıklık efekti verilmeye çalışıldı.


"FOTO Ad SOYAD Kısa özgeçmiş… 1.TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM 2. TASARIM ÖN VE ARKA GÖRÜNÜM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları