Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ellerinizi alnınıza yerleştirin. Başınızı öne doğru iterken ellerinizle başınıza engel olun. 5’e kadar sayın ve gevşeyin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ellerinizi alnınıza yerleştirin. Başınızı öne doğru iterken ellerinizle başınıza engel olun. 5’e kadar sayın ve gevşeyin."— Sunum transkripti:

1

2 Ellerinizi alnınıza yerleştirin. Başınızı öne doğru iterken ellerinizle başınıza engel olun. 5’e kadar sayın ve gevşeyin.

3 Ellerinizi başınızın arkasına (ensenize değil ) yerleştirin. Başınızı arkaya doğru iterken ellerinizle başınıza engel olun. 5’e kadar sayın ve gevşeyin.

4 Bir elinizi başınızın yanına yerleştirin. Başınızı elinize doğru yan tarafa itmeye çalışırken elinizle başınıza engel olun. 5’e kadar sayın ve gevşeyin. Daha sonra egzersizi diğer taraf için tekrarlayın.

5 Bir elinizi şakağınıza, diğer elinizi başınızın arkasına yerleştirin. Başınızı şakağınızda olan eliniz yönünde döndürmeye çalışın. Ellerinizle harekete engel olun. 5’e kadar sayın ve gevşeyin. Daha sonra egzersizi diğer taraf için tekrarlayın.

6 Başınızı yavaşça sağa doğru çevirin. Daha sonra düz pozisyona getirin, 1-2 saniye duraksayın ve sola doğru çevirin.

7 Başınızı yavaşça öne doğru eğin. Daha sonra düz pozisyona getirin, 1-2 saniye duraksayın ve yavaşça geriye doğru eğin.

8 Başınızı sağa doğru yatırın. Daha sonra düz pozisyona getirin, 1-2 saniye duraksayın ve sola doğru yatırın.


"Ellerinizi alnınıza yerleştirin. Başınızı öne doğru iterken ellerinizle başınıza engel olun. 5’e kadar sayın ve gevşeyin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları