Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Benim Dozerim Nerede ? Bu niye oldu ? ne zaman bu hale geldi ? Onlar döndüler ve benim dozerim kayboldu bu ani hadiseyi hiç beklemiyordum. www.paylasim.sevgisi.com.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Benim Dozerim Nerede ? Bu niye oldu ? ne zaman bu hale geldi ? Onlar döndüler ve benim dozerim kayboldu bu ani hadiseyi hiç beklemiyordum. www.paylasim.sevgisi.com."— Sunum transkripti:

1 Benim Dozerim Nerede ? Bu niye oldu ? ne zaman bu hale geldi ? Onlar döndüler ve benim dozerim kayboldu bu ani hadiseyi hiç beklemiyordum.

2 Şöyle başladı İlk Önce …..
Devasa bir “TONKA” ya sahip olunca. Peki TONKA nedir ? Son Model bir yeryüzü düzleyici

3 “Yeryüzü düzleyici” Alman Krupp firması ve Otoban yol
yapım işletmesi tarafından geliştirilmiş Ve yapılmıştır Otoban yapımında kullanılmıştır. Büyük oranda işçilikten tasarruf için Tasarlanmıştır. Başka yerlere sökülerek Taşınması mümkündür. “İnşaallah Hurdasını bize verirler.” Çevirmenin duası kabul olur. Amin

4

5

6

7

8 Teknik Özellikler:   * Hareketli bu makine 100 mt. Yüksekliğinde ve 223 mt. Uzunluktadır * Tam olarak Ton ağırlığındadır. * Amerikan dolarına mal olmuştur. * Tasarım ve imalatı 5 yılda tamamlanmıştır. * İşletim için 5 Operatör gerektirmektedir. * 22 metre çapında döner kova tanburu üzerinde toplam 20 kovası bulunmakta ve her kova 196 ton hafriyat kapasiteli olup bir turda ton toprak veya kaya hafriyata yer değiştirebilmektedir. * 12 paletli yürüyüş takımının her biri 3.80 mt genişlikte ve 15 mt uzunluktadır. * 12 paletli yürüyüş takımının 8 tanesi önde 4 tanesi de arkadadır. * Saatte En fazla mt hız yapabilmektedir. * Günde m3 den fazla hafriyat kaldırabilmektedir. Bu da (100,000 dev damperli kamyona eşittir. )

9

10 Benim Dozerim nerede ?

11 Ahhh … İşte O

12 Evet Şuradaki büyük tekerlekte ! Sıkışmış.

13

14

15

16

17


"Benim Dozerim Nerede ? Bu niye oldu ? ne zaman bu hale geldi ? Onlar döndüler ve benim dozerim kayboldu bu ani hadiseyi hiç beklemiyordum. www.paylasim.sevgisi.com." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları