Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM GÜZELLİĞE LÜKS BİR YAKLAŞIM: HIZLI SONUÇ, UZUN VADELİ ETKİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM GÜZELLİĞE LÜKS BİR YAKLAŞIM: HIZLI SONUÇ, UZUN VADELİ ETKİ."— Sunum transkripti:

1 AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM GÜZELLİĞE LÜKS BİR YAKLAŞIM: HIZLI SONUÇ, UZUN VADELİ ETKİ

2

3 MERAK, ENDİŞE, KAHKAHA VEYA ŞÜPHE...
Yüzünüzde yansıtılan her bir duygu küçük küçük izleri bırakır – mimiksel kırışıklıkları. Experalta Platinum PREMİUM SINIF KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ mimiksel kırışıklıkları unutup karşı konulamaz kalmanızda yardımcınız olur.

4 YENİ ÜRÜN! AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM
Yeni formül: Hyaluronik asidin, değerli yağlar ve kiraz ekstresi ile kombinasyonu. Kırışıklıkların anında düzelmesi, pürüzsüz ve ışıldayan bir yüz teni. AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM

5 NE İÇİN? Yüz bakımı için premium anti-age kozmetik ürünleri.
Kırışıklıkların anında içerden "itilmesi".

6 KİMLER İÇİN? Kadınlar ve erkekler için.
Bireysel bakım gerektiren cilt sahipleri için. Kozmetik ürünlerinin kalitesi ve güvenilirliği ile ilgilenenler için. Cilt bakımında bilimsel yaklaşım ve modern etkili gelişmeleri takdir edenler için.

7 NASIL ÇALIŞIR? Genç ciltler Olgun ciltler
Yaş ilerledikçe dermisin kalınlığı yaklaşık %20 oranında azalır

8 NASIL ÇALIŞIR? Olgun ciltler KIRIŞIKLIK KOLLAJEN KILCAL DAMARLAR
Yüksek molekül ağırlıklı HYALURONİK ASİT Özel kaplara (mikro kürelere) "ambalajlandırılmış" olan bu asit cildin derin katmanlarına nüfuz eder, orada yayılıp şişer ve kırışıklıkları içten "iterek" anında gençlendirici etki sağlar. KILCAL DAMARLAR FİBROBLAST

9 ELMAS TOZU İLE BAĞLANTILI OLAN PEPTİDLER KOMPLEKSİ – yüksek seviyede biyoyararlanıma sahip olan güçlü bir antioksidan. REİSHİ MANTARI kolajen sentezini uyarır, hücrelerin genç ve sağlıklı kalmasını destekler, cildin bağışıklık sistemini güçlendirir. KAMELYA YAĞI cildin elastikiyetini arttırarak dokusunu iyileştirir ve pürüzsüzleştirir. KİRAZ YAPRAĞI EKSTRESİ foto yaşlanmaya karşı korur. VİZON YAĞI cilt yenilenmesini teşvik eder, cildin boynuzsu katmanını mükemmel olarak yumuşatır ve besler, lipid bariyerini güçlendirir.

10 UYGULAMA YÖNTEMLERİ! Bağımsız bir araç olarak.
Günlük kreminize bir ek olarak. Düzenli kullanım için, ayrıca lüks görünüme ihtiyacınızın olduğu özel günlerde kullanım için.

11 www.siberianhealth.com'da Experalta Platinum'un lüks dünyasını keşfedin


"AKILLI SERUM COSMETELLECTUAL SERUM GÜZELLİĞE LÜKS BİR YAKLAŞIM: HIZLI SONUÇ, UZUN VADELİ ETKİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları