Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNGENİCO İWE280 İLE ŞEF’İM ENTEGRASYON KURULUMU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNGENİCO İWE280 İLE ŞEF’İM ENTEGRASYON KURULUMU"— Sunum transkripti:

1 İNGENİCO İWE280 İLE ŞEF’İM ENTEGRASYON KURULUMU

2 İNGENİCO İWE280 AYARLARI İngenico yazarkasa pos cihazının Şef’im programı ile haberleşebilmesi için öncelikle İngenico teknik grubuna cihazımızın ayarlarının uzaktan tanımlanabilmesi için aşağıdaki gibi mail atmamız gerekmektedir. Cihazın sicil numarası gönderilmeli. Kullanılacak cihaz için kullanıcı adı ve şifre belirlenmeli ve gönderilmeli. Cihazın bağlantı yapılacağı firmanın static ip si ve bağlantı için açılacak olan port numarası aşağıdaki örnekte olduğu gibi gönderilmelidir.

3 İNGENİCO İWE280 İLE ŞEF’İM BAĞLANTISI
Şef’im programının ingenico ile bağlantı kurabilmesi için IIS(İnternet Information Services)bilgisayarımızda kurulu halde olması gerekmektedir.Kurulu değil ise Windows özelliklerini aç veya kapat alanından kurulumunu tüm bileşenleri ile birlikte yapıp tamamlamamız gerekmektrir.Daha sonrasında Ftp.Vegayazilim.com.tr adresinde bulunan SEFIM_INGENICO_MOBIL_10_03_2017 Setubı ile kuruluma geçeceğiz.

4 ŞEF’İM İNGENİCO SETUP KURULUM
Ingenico setupı çalıştırıyoruz ve kuruluma başlıyoruz.Setup IIS üzerinde gerekli ayarlamaları otomatik olarak yapıyor ve kurulumu tamamlıyor.

5 VERİ TABANI AYARLARININ YAPILMASI
Setup kurulumundan sonra C:\inetpub\ingenicows klasörü içerisinde bulunan web.config ile bin klasörü içerisinde bulunan ingenicows.dll.config dosyalarının düzenlenmesi gerekmektedir.Aşağıdaki örneklerde olduğu gibi yapılması gerekmektedir.

6 KURULUM SONLANDIRILMASI VE ÇALIŞTIRMA
Yukarıdaki işlemlerin tamamlanması ardından İngenico cihazımız artık kullanıma hazır hale gelmiştir. Dikkat edilecek hususlar aşağıdaki gibidir. *İngenico Satılan yerlerde kurulumdan önce servis çağrılıp İngeniconun aktif hale getirilmesi ve GMP3 protokolünün yüklenmesi zaman kaybınızı önleyecektir. *İngenico Sim kartın tanımlanması ve GPRS modülünün aktif edilmesi ve Banka anlaşmalarının yüklenmesi için kurulumdan önce servis çağırılması da zaman kaybınızı önleyecektir. İngenico bu yukarda yazdığım maddeleri 2(iki) iş günü veya daha fazla zamanda tamamlamakta buda müşteriye kurulum için gittiğinizde o an çalıştıramamanıza sebep olmaktadır.

7 TEŞEKKÜRLER


"İNGENİCO İWE280 İLE ŞEF’İM ENTEGRASYON KURULUMU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları