Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AILE SEVGISI Sarıkamış Anadolu İmamhatip Lisesi. Aile ile aramızda kan bağından daha öte bir sevgi bağı kuruludur. Ailelerimizin bizim için yapamayacağı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AILE SEVGISI Sarıkamış Anadolu İmamhatip Lisesi. Aile ile aramızda kan bağından daha öte bir sevgi bağı kuruludur. Ailelerimizin bizim için yapamayacağı."— Sunum transkripti:

1 AILE SEVGISI Sarıkamış Anadolu İmamhatip Lisesi

2 Aile ile aramızda kan bağından daha öte bir sevgi bağı kuruludur. Ailelerimizin bizim için yapamayacağı bir şey yoktur.

3 Her ne yaparsak yapalım devamlı arkamızdadırlar. Onlar bizim en çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz, güvendiğimiz ve vazgeçilmezlerimiz olarak ilk sıradadırlar.

4 Ailemizden herhangi birinin başına bir iş gelse hepimiz onun için seferber oluruz ve üzülürüz. Gösterdiğimiz bu seferberliği ailemizden başka dışarıdan gelen biri kolay kolay gösteremez.

5 Aileler genel olarak anne, baba ve çocuklardan meydana gelmektedir. Ailelerimizle çekinmeden korkmadan her şeyimizi paylaşabiliriz. Çünkü onlarda başka güvenebileceğimiz birileri yoktur.

6 Aile her toplumda her milletten insanda kutsal sayılar bir kavramdır.Ülkemizde aile toplum gelişimi için ön safta tutulmuştur.

7 Bizde bize bu kadar değer veren, iyi günümüzde ve kötü günümüzde de yanımızda bulunan ailelerimizi üzecek davranışlardan kaçınmalıyız. Çünkü onlar bizim bu dünyada en değer verdiğimiz varlıklarımızdır.

8 Ana Baba ocağı; Kışın o evin ocağında odun yanmasa da üşümezsiniz… Çünkü orada sizin için yanan yürekler vardır, bunu hissedip üşümezsiniz..

9 Aile toplumun özüdür. Onu tahribe yönelen her şey toplumun tahribine yönelmiş demektir.

10 Bütün mutlu aileler birbirlerine benzerler, her mutsuz ailenin ise kendine özgü bir mutsuzluğu vardır.

11 EN OLGUN MÜ’MIN, AHLAKı EN GÜZEL OLAN VE AILESINE KARŞı EN ÇOK LÜTUFKAR DAVRANANDıR. (HADIS-I ŞERIF MEALI)


"AILE SEVGISI Sarıkamış Anadolu İmamhatip Lisesi. Aile ile aramızda kan bağından daha öte bir sevgi bağı kuruludur. Ailelerimizin bizim için yapamayacağı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları