Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSLİM TANRIKULU 6/B 431.  Ekmek israfını önlemek için kampanya başlatmaya başlatmaya hazırlanan gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı, sorunun boyutlarını.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSLİM TANRIKULU 6/B 431.  Ekmek israfını önlemek için kampanya başlatmaya başlatmaya hazırlanan gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı, sorunun boyutlarını."— Sunum transkripti:

1 İSLİM TANRIKULU 6/B 431

2  Ekmek israfını önlemek için kampanya başlatmaya başlatmaya hazırlanan gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı, sorunun boyutlarını görmek için araştırma yaptırdı.işte dudak uçuklatan sonuç: Türkiye de yılda 1.5 milyar TL değerinde 2.1 milyar ekmek çöpe atılıyor. Bu parayla 80 hastane ya da 500 okul inşa edilebilir.

3  Yiyip için, giyinin ve tasadduk edin. Fakat israf ve kibirden sakının!  TutumIu oIan, muhtaç oImaz.  İsraf etmeyin; çünkü AIIah israf edenIeri sevmez.  İktisat eden zenginIeşir, israf eden fakirIeşir

4

5

6

7

8


"İSLİM TANRIKULU 6/B 431.  Ekmek israfını önlemek için kampanya başlatmaya başlatmaya hazırlanan gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı, sorunun boyutlarını." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları