Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Duvar resim ve yazıları – 17 – pps. Beyin yorgunluğu !! yaşayan bir toplum olduğumuzdan kitap ve gazete okumada,çağdaş dünya sıralamasının çok gerisindeyiz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Duvar resim ve yazıları – 17 – pps. Beyin yorgunluğu !! yaşayan bir toplum olduğumuzdan kitap ve gazete okumada,çağdaş dünya sıralamasının çok gerisindeyiz."— Sunum transkripti:

1

2 Duvar resim ve yazıları – 17 – pps. Beyin yorgunluğu !! yaşayan bir toplum olduğumuzdan kitap ve gazete okumada,çağdaş dünya sıralamasının çok gerisindeyiz. Dolayısıyla ilgimiz,BİLGİMİZ ve tepkilerimiz de oluşmuyor. Komprime bilgi içeren bu duvar yazıları ve resimleri, ilgisizlere bir çimdik yerine geçerse,derleyen olarak üretenlere teşekkürü şimdiden borç bilirim. Vasfi Ayaz

3 ONLARA İÇİN BİRKAÇ MEHMET,VEYA BİRKAÇ KELLE İLLA NİYE ÜÇ ÇOCUK DİYE DİRETİLER, BUNU DA BELLE. POLİTİKACI İÇİN DOĞRU SÖYLEMEK ÇOK ZOR OLMALI.

4 DEMEK Kİ DÜNYANIN HER YERİNDE AYNİ

5

6

7

8

9

10

11 Abazan kalmış tipik yavşaklık hali, vatandaşa takla at diyen, şimdi kendisi ağız suyu şapırtılarıyla, perende atmaya hazır.

12 Hapisteyken, Amerikan Cerrahlar Koleji tarafından “seçkin cerrah-onursal üye” seçilen ve bu unvana sahip tek Türk olan Profesör Haberal... Uluslararası Yanık Derneği tarafından “ömür boyu onur üyeliği”ne layık görüldü. ABD’de Teksas Üniversitesi’nde, İtalya’da Cagliari Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan, uluslararası saygın ödüllere sahip olan... Şizofreni tedavisinde çığır açarak, geliştirdiği ilaç formülüne patent alan... Milyar dolarlarla ölçülen formülü “milli kalsın” diye, yabancı şirketlerin astronomik tekliflerini elinin tersiyle iten, parayı Türkiye kazansın diye, Tübitak’la sözleşme imzalayan... Gülhane Askeri Tıp Akademisi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Profesör Eczacı Albay Tayfun Uzbay... “Casus” diye doooğru içeri! Ki, aynı memlekette... “Teknoloji” konulu “beyin fırtınası”nın açılış konuşmasını yapan “sosyal bilimler” Profesörü Alparslan Açıkgenç “İslami bisiklet” üretilebileceğini izah etti….E beş yaşında okula…Sömestrde umre’ye gönderdiğimiz çocukların karne hediyesi hazır gari.

13 BAZI ÜLKELERİN İPLERİ HEP BİRİLERİNİN ELİNDE OLMUŞTUR.. NE İNANÇLARININ DEĞERİ, NE DE SAHİP OLDUKLARI ZENGİNLİĞİN KIYMETİ, ONLARI KÖLELİKTEN KURTARAMAMIŞTIR. Vasfi Ayaz EMİR YERİNE GETİRME GAYRETLERİ CANLA BAŞLA HALEN DEVAM ETMEKTEDİR.

14

15 BDPBDP Milletvekili Ertuğrul Kürkçü ile bir arkadaşının deniz kenarında gizlice çekilmiş mayolu fotoğrafını Takvim gazetesinin dün PKK’lılarla birlikte çekilmiş fotoğrafının yanına basıp “Dağda kucak, plajda yatak” manşetini atması tepki topladı. Haberi değerlendiren Kürkçü, “Hür doğdum hür yaşarım. Hayatımdan, bedenimden utanmam. Şerefsizlere teslim olmam. BDP bundan dolayı itibarsızlaşmaz. Ben de itibarsızlaşmam” dediErtuğrul KürkçüPKKBDP askerin düzenlemiş olduğu, kızıldere olayından tek sağ kurtulan kişi. thkp-c'nin kurucusu mahir çayan ve 9 arkadaşı, kuşatılan evde kullanılan bazukaların da desteği ile öldürülmüştür. ertuğrul kürkçü'nün tek başına bu kurtulması imkansız baskından rahatça sıyrılması, onun bir ajan olduğu söylentilerini doğurmuştur. HEP TERÖRÜN TARAFINDA OLMANIN DAYANILMAZ CAZİBESİİNDEN KURTULAMAMAK.

16 VE ANKETE YORUMLAR Orhan Atilla Gonca TurkOrhan Atilla Gonca Turk Hic kimse siyasetten anlamiyor ama nedense herkes siyasetten konusuyor..Bence secimlerden oncelikle partiler secim degil iki asamali sinavdan gecirilsin, sonra secimlerden sonra kazanan parti lideri tekrar bir 3 asamali sinavdan gecirilsin. Turk Dili ve Tarihi, Turkiye Anayasasi ve Anlasmalari Tarihi, Yabanci Dil (en az iki)ve Turk Sivil ve Askeri yapilanmasi hakkinda.. Oyle ya, bir kuruma memur alirken anasinı aglatiyorsunuz insanlarin, sen lider olarak memurundan daha asagida olamazsin:-)) Dün, 09:56Dün, 09:56 · Beğen · 1 1 Zafer PökeZafer Pöke yukarıda ki mimikler ülkedeki geri zekalıların oy kullanma biçimini çok güzel göteriyor sen milletin anasını s.k ülkeyi böl parçala abd nin ortadogudaki eş başkanı ol ab ve amerikanın köpekliğini yap sonra bunlara oy veren geri zekalılar neymiş efendim bunlar namaz kılıyormuş müslüman mış hay böyle müslümanların cenabı allah belalarını versin verecekte zaten...... ANKETE CEVAP; SİYASETTEN ANLAMAM AMA OYUMU AKP.YE VERİRİM.

17

18

19

20

21 Mevlana derki;’’dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni bir şey söylemek lazım.’’ Vadedilen cek..cak..larımıza ; bırakın pkk.yı bizim asmadaki kargalar bile gülüyor. Vasfi

22 Yorulduk şehitleri toprağa vermekten. toprak artık isyanlardadır. Haberleri izlerken gazeteleri okurken, yüreğimiz dağlanıyor. Kimi üç aylık evli kiminin, çocuğu yeni doğmuş,kimi bir aylık asker. Her gün birçok daha çocuk babasız, her gün birçok daha taze gelinler kocasız kalmakta. Kiminin toprağı madenle gazla,petrolle zengindir, şehit kanlarıyla sulanmış olanı daha değerlidir, ama biz Çanakkale ve İstiklal savaşımızda şehit kanlarıyla yeterinden fazla suladık. Toprağımız tüm değerlerin üstündedir, fakat yetti bu acılar artık,üç beş adi kuklanın iplerini kesip yok edecek, kuklacılara da ‘’one munite’’diyecek gücümüz yok mudur?? V asfi Ayaz

23


"Duvar resim ve yazıları – 17 – pps. Beyin yorgunluğu !! yaşayan bir toplum olduğumuzdan kitap ve gazete okumada,çağdaş dünya sıralamasının çok gerisindeyiz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları