Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÜRÜN PORTFÖYÜ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÜRÜN PORTFÖYÜ."— Sunum transkripti:

1 ÜRÜN PORTFÖYÜ

2 SAÇ BAKIMI

3 BIO ORGANICS ÇAY AĞACI ŞAMPUANI
İçeriğindeki çay ağacı özü ile saçı onarırken, kuvvetlenmesine yardımcı olur. Saçlarınızı derinlemesine temizler. Çay ağacı özünün antioksidan etkisi ile saçlarınızın daha canlı ve parlak görünmesini destekler. Tüm saç tipleri için idealdir. pH Dengeli Paraffin İÇERMEZ! Paraben İÇERMEZ! EXTRACT INFO: ÇAY AĞACI ÖZÜ saçların büyümesini destekler. Saç köklerini derinlemesine temizleyerek saç köklerinin kapanmasını önler ve derinlemesine nem sağlar. Kepeğe karşı etkilidir. Sistem kodu: (400 ml)

4 HAIR SPECIALIST ULTIMATE SERİSİ
SAĞLIKLI ve ŞEKLİNİ KAYBETMEYEN SAÇLAR..

5 HAIR SPECIALIST ULTIMATE SERİSİ
Çift Fazlı Bakım Spreyi Durulanmayan özel formülü ile kullanım kolaylığı sağlar. Duştan sonra saçlarınızı kolay ve sorunsuz şekilde taranmasını sağlar. Saçınızı besler ve kırık uçların yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Saçınızı nemlendirerek elektriklenmesini engeller. Saçınıza parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Saçınızın kolay şekil almasını ve fönün kalıcı olmasını sağlar. Isı ve mekanik işlemlerin saça verdiği zararı engellemeye yardımcı olur. EKSTRAKT BİLGİSİ: BADEM YAĞI E vitamini ve protein yönünden oldukça zengindir. Badem yağı kullanılan saç derisi yumuşar ve enfeksiyonlara karşı daha güçlü olur, böylece kepek oluşumu azalır. Saç derisini nemlendirerek koparak dökülmeleri ve saç yıpranmasını en aza indirir. BUĞDAY PROTEİNİ B vitaminleri ve mineraller içerir. Özellikle E vitamini yönünden zengindir. Hücre yenileyicidir. Kepek oluşumunu engeller. Saça güç, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Hassas ve yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı olur. HİNT YAĞI saç köklerini güçlendirerek koparak dökülmeleri azaltır ve saçların daha sağlıklı uzamasını sağlar. Saç tellerini kalınlaştırarak daha hacimli bir görünüm oluşmasına yardım eder. Saç uçlarının kırılıp kıvrılmasını engeller. Sistem kodu: 13029 (250 ml)

6 HAIR SPECIALIST ULTIMATE SERİSİ
Durulanmayan Saç Bakım Kremi Hair Specialist Ultimate Saç Bakım Kremi, saç tellerini ağırlaştırmayan özel formülü ile saçların kolayca şekil almasına yardımcı olur. Saçınızı nemlendirerek elektriklenmesini engeller, saçınıza parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Sistem kodu: 13018 (150 ml)

7 HAIR SPECIALIST ULTIMATE SERİSİ
Sistem kodu: 13028 (150 ml) Saç Spreyleri Hair Specialist Ultimate Saç Spreyleri saçlarınızın güzel görünmesini sağlarken, kolayca şekil almalarına yardımcı olur. Güçlü ve ekstra güçlü tutuşlu sprey seçenekleri saçınızın gün boyu şeklini korur, pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlar. Saç Köpüğü Hair Specialist Ultimate Saç Köpüğü saçlara hacim kazandırmaya ve saç tellerini yapıştırmadan şekil vermeye yardımcı olur. Kalıcı formülü saçın sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar. SERT TUTUŞ ORTA TUTUŞ Sistem kodu: 13027 (150 ml) Sistem kodu: 13024 (150 ml)

8 HAIR SPECIALIST ARGAN SERİSİ
MUCİZESİ İLE TANIŞIN… Parafinsiz ! Parabensiz !

9 HAIR SPECIALIST ARGAN SERİSİ
Argan Yağı içeren Şampuan, özellikle hasarlı ve boyalı saçları onarmak için formüle edilmiştir.  Zenginleştirilmiş eşsiz formülü sayesinde saçlarınız daha sağlıklı, ipeksi ve yumuşak görünecek. 250 ml Argan Yağı içeren Saç Kremi, saçları kökten uca nemlendirerek bakım yapar.  Saç tellerinin kırılmalara karşı korunmasına yardımcı olur. EKSTRAKT BİLGİSİ: ARGAN YAĞI hasar görmüş ve kurumuş saçları onarmada etkili olabilecek miktarda E vitamini ve %80 oranında yağ asiti içermektedir. Ölü saç köklerini canlandırır ve donuk saçlara parlaklık verir. Saç tellerinin güçlenmesine ve kırılmalara karşı korunmasına yardımcı olur.

10 HAIR SPECIALIST ARGAN SERİSİ
Argan Yağı içeren saç maskesi aşırı hasarlı ve boyalı saçlara ekstra bakım yapar. Nemli saça uygulayıp 5 dakika bekleyiniz, ardından durulayınız. 30 ml Argan Yağı Durulanmayan Saç Serumu, saçlarınıza ışıltı ve parlaklık kazandırırken çevresel faktörlere karşı koruma sağlar. EKSTRAKT BİLGİSİ: ARGAN YAĞI  Ölü saç köklerini canlandırır ve donuk saçlara parlaklık verir. Saç tellerinin güçlenmesine ve kırılmalara karşı korunmasına yardımcı olur. 125 ml HAVUÇ YAĞI, içinde bulunan E, C, A, beta-karoten vitaminleri, potasyum ve diğer antioksidanlar ile saçı besler ve nemlendirerek saç tellerinin daha yumuşak olmasını sağlar.

11 HAIR SPECIALIST NATURE SERİSİ
SAÇINIZ DOĞAL BAKIMLA PARLASIN!!

12 NATURE SERİSİ ALOE VERA ŞAMPUAN
Parafinsiz ! Parabensiz ! Aloe Vera Mucizesini Keşfedin: Saçınızdaki nemin saklı kalmasına destek olur. Saçlarınızda hoş kokulu etkin bir temizlik sağlar. Gün boyu parlaklık sağlar. Düzenli kullanımda, saçlarınızın daha yumuşak olmasına yardımcı olur. 400 – 700 ml EKSTRAKT BİLGİSİ: ALOE VERA saç derisinin kan dolaşımını hızlandırır ve cildi yumuşatır. Kan dolaşımının hızlanması saçın kaynağı olan saç köklerine daha fazla oksijen gitmesini, dolayısıyla daha çok beslenmesini sağlar. Saç derisine aloe vera içeren saç ürünlerini kullanmak sebum üretiminin dengelenmesini ve bakteriyel cilt hastalıklarına karşı koruma sağlar.

13 NATURE SERİSİ ZEYTİNYAĞLI ŞAMPUAN
Parafinsiz ! Parabensiz ! Akdeniz’ den Gelen Güzellik Sırrı: Saçınızı besler ve doğal parlaklığa kavuşmasını sağlar. Saçları yumuşatır ve nemlendirir. Saçın yıpranmalara karşı korunmasına yardımcı olur. Saçın kolay şekil almasına ve sağlıkla ışıldamasına katkıda bulunur. Tüm saç tipleri için kullanılabilir. Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için idealdir. EKSTRAKT BİLGİSİ: ZEYTİNYAĞI nemlendirici etkisiyle saç derisini yumuşatır ve kepek oluşumunu en aza indirir. Saç uçlarının kırılmasını engeller. Donuk saçların daha parlak olmasını sağlar. Saçları yumuşatarak şekil verilmesini kolaylaştırır. 700 ml

14 NATURE SERİSİ ISIRGAN OTLU ŞAMPUAN
Doğa’ nın İnsana Armağanı: Parafinsiz ! Parabensiz ! Saç derisindeki kepek oluşumunu hafifletir. Saç köklerinde nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda, saçlarınızın daha yumuşak, parlak ve daha hacimli olmasına yardımcı olur. Tüm saç tipleri için kullanılabilir. Özellikle yağlı saçlar için idealdir. EKSTRAKT BİLGİSİ: 700 ml ISIRGAN OTU kan dolaşımını uyarıp saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur. Saçların daha kolay şekil almasını sağlarken hacim kazandırır.

15 PROFESYONEL YARDIMCINIZ ŞAMPUAN ve SAÇ KREMLERİ…
Sık yıkanan saçlara PAPATYA ÖZÜ Kuru ve yıpranmış saçlara CEVİZ ÖZÜ Yağlı saçlara PORTAKAL ÇİÇEĞİ

16 PROFESYONEL YARDIMCINIZ ŞAMPUAN ve SAÇ KREMLERİ…
CEVİZ ÖZÜ kan dolaşımını hızlandırarak saç köklerinin daha çok beslenmesini sağlar. Kuru ve yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı olurken saçlara yumuşaklık ve parlaklık verir. PORTAKAL ÇİÇEĞİ ÖZÜ saç diplerinin beslenmesini sağlarken saç köklerinin yağ dengesini kontrol altına alır. Rahatlatıcı ve yumuşatıcı etkisinin yanı sıra saç uzamasını da hızlandırır. PAPATYA ÖZÜ sık yıkanan saçlarda görülen matlaşma problemini giderir. Boyalı saçların rengini korur, saç uçlarında görülen kırılma ve ayrılmaları onarıp saç tellerini güçlendirir. Saç derisini yumuşatarak kepek sorununu önlemeye yardımcı olur. Saçların daha dayanıklı olmasını sağlar.

17 PROFESYONEL YARDIMCINIZ ŞAMPUAN ve SAÇ KREMLERİ…
Normal saçlara ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ÖZÜ Boyalı saçlara SOYA ÖZÜ Kepeğe karşı etkili ZENCEFİL ÖZLÜ

18 PROFESYONEL YARDIMCINIZ ŞAMPUAN ve SAÇ KREMLERİ…
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ÖZÜ saç hücrelerini uyararak saç büyümesini ve onarılmasını tetikler. Saç dökülmesini azaltır. 400 ml SOYA ÖZÜ içerdiği flavonoid türü maddeler sayesinde saç dökülmesini engeller. Boyalı saçların rengini korumasına yardımcı olur. Saçların daha sağlıklı, parlak ve yumuşak olmasını sağlar. ZENCEFİL ÖZLÜ saç derisinin kan dolaşımını arttırarak saç büyümesini tetikler, kepeği azaltır. Saçları yumuşatarak ipeksi görünmesini sağlar.

19 2’ Sİ 1 ARADA ŞAMPUAN + SAÇ KREMLERİ
Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Kepekli Saçlar İçin 400 ml EKSTRAKT BİLGİSİ: PAPATYA ÖZÜ boyalı ya da boyasız saçlardaki matlaşma problemini ortadan kaldırır. Yıpranmış saç uçlarının yenilenmesini ve korunmasını sağlar. Deri döküntülerinde ve saç diplerinde oluşan kaşıntıların giderilmesinde oldukça etkilidir.

20 2’ Sİ 1 ARADA ŞAMPUAN + SAÇ KREMLERİ
BOYALI ve YIPRANMIŞ SAÇLAR Yıldız Teknik Üniversite’sinde yapılan testte; saç tutamlarının 3. tur ve 6.tur yıkanması sonunda, formülasyonunda tarama kolaylığı bakımından hiçbir sorun ile karşılaşılmadığı ve saçın parlaklık kazandığı tespit edilmiştir. KEPEKLİ SAÇLAR İçeriğinde bulunan, Arginin saçın yeniden yapılandırılmasında rol oynayan en önemli aminoasitlerden biridir. Mikro sirkülâsyonu hızlandırmasıyla bilinen Arginin, saçı kökten uca beslemeye yardımcı olurken, saçın enerji kazanmasını sağlar. Enerji kazanan saç, daha dolgun bir görüntüye sahip olur. 400 ml

21 HUNCALIFE NATURE SERİSİ
Saçlarınız Dökülmesin, Güçlensin: Sarımsaklı şampuan Nature Sarımsaklı Şampuan; sarımsak özü, doğal temizleyici ve vitaminler içeren aktif içeriği ile saçları güçlendirip yeniler, böylece saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olur. Sarımsaklı Saç Bakım Maskesi Düzenli kullanımda kan dolaşımını düzenleyerek saç, saç kökü ve saç derisini derinlemesine besler. Saç tellerinin kırılmasını ve saç dökülmesini azaltır. İç ve dış etkenlere karşı saçları güçlendirir. 27248 Parafinsiz ! Parabensiz ! SLS / SLES içermez! EKSTRAKT BİLGİSİ: 27232 SARIMSAK saçlarınıza doğal parlaklık vermekle kalmaz, saç köklerini güçlendirerek çevresel faktörler nedeniyle oluşan saç uçlarının kırılması ve saç dökülmesini de yavaşlatır.

22 HERBAL SECRET SERİSİ 12 doğal bitki ekstresi ile zenginleştirilmiş özel formüllü bu şampuan, saçınızın ihtiyaç duyduğu vitamini ve minerali sağlamaya yardımcı olur. İçeriğinde bulunan, saçları nemlendirme özelliği bilinen kına saçların canlı görünüm kazanmasını, darı bitkisi özü ise saçların onarımını destekler. Zengin formülü ile saçlarınıza ağırlaştırmadan bakım yapar. Paraben içermez. Taze kokularıyla gün boyu zinde hissetmenizi sağlayan şampuan ve bakım bir arada. Arındırıcı Besleyici Koruyucu Nemlendirici Yenileyici Güçlendirici

23 DOĞADAN HER SAÇ TİPİNE ÖZEL ŞAMPUAN ve SAÇ KREMLERİ…
Kuru Saçlar İçin Aloe Vera Yağlı Saçlar İçin At Kestanesi Normal Saçlar İçin Bambu Özü

24 HUNCALIFE NATURAL COLOR SAÇ BOYALARI
YENİ Birbirinden Güzel, Kalıcı ve Yoğun 14 Renk Seçeneğiyle DEĞİŞİME HAZIR OLUN! İÇERİK: Krem Saç Boyası Oksidasyon Kremi Saç Bakım Kremi Eldiven Kullanım Kılavuzu

25 ONARICI YAĞLAR VE BESLEYİCİ ÖZLER İÇEREN MUHTEŞEM FORMÜL
HUNCALIFE NATURAL COLOR SAÇ BOYALARI YENİ ONARICI YAĞLAR VE BESLEYİCİ ÖZLER İÇEREN MUHTEŞEM FORMÜL BAMBU ÖZÜ saçlarınızın direncini ve esnekliğini arttırır. Rahatlatıcı etkisinin yanında kalıcı ve canlı renk sonuçları elde etmenize yardımcı olur. KOLAJEN, saçın yenilenmesine, nemlenmesine, beslenmesine ve keratinin yeniden yapılanmasına yardımcı olur. PİRİNÇ PROTEİNİ saçın nem dengesini korumasına yardımcı olur. ARGAN YAĞI, ölü saç köklerini canlandırır ve donuk saçlara parlaklık verir. MISIR ÇEKİRDEĞİ YAĞI saçları yumuşatırken elektriklenmelerini önler. BUĞDAY TOHUMU YAĞI kan dolaşımını arttırarak saçların dökülmesini engellemeye yardımcı olur. PAPATYA ÖZÜ boyalı saçlardaki matlaşma problemini ortadan kaldırır. AYNISEFA ÇİÇEĞİ ÖZÜ, yüksek nemlendirici etkisi ile saçların kurumasını ve yıpranmasını önlemeye yardımcı olur. JOJOBA YAĞI yıpranmış saç uçlarının yenilenmesini ve korunmasını sağlar. MAKADEMYA YAĞI saçları UV ışınlarından ve olumsuz hava şartlarından korur. AYÇİÇEĞİ TOHUMU YAĞI içerdiği Omega 6 yağı asidi sayesinde saç yıpranmalarını ve dökülmelerini azaltır.

26 TEŞEKKÜRLER… Huncalife Ailesi


"ÜRÜN PORTFÖYÜ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları