Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Lütfen Sesli İzleyin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Lütfen Sesli İzleyin."— Sunum transkripti:

1 Lütfen Sesli İzleyin

2 milyonlarca kuşun havada çığlıklarla daireler çizerek uçtuğunu görür.
Thomas Cook, bir araştırma gezisi sırasında Atlas Okyanusu'nun bir yerinde; milyonlarca kuşun havada çığlıklarla daireler çizerek uçtuğunu görür.

3 okyanusun dev dalgalarına atılarak intihar ederler.
Kulakları sağır edecek kadar yüksek sesle çığlıklar atan kuşlardan yorulanlar, okyanusun dev dalgalarına atılarak intihar ederler.

4 Birçok bilim adamı araştırır.
Bu olayı yıllar boyunca birçok balıkçı görür ? Birçok bilim adamı araştırır.

5 Kuş bilimcileri yaptıkları araştırmalarda göçmen kuşların farklı yönlerden gelerek okyanusta bu noktada birleştiklerini keşfederler; ancak intihar etmelerinin nedenini çözemezler. Yıllar süren araştırmalar sonucunda bu trajik olayın yaşandığı yerde bir ada olduğunu, Kuşların göç yolu üzerinde bulunan bu adanın deprem sonucunda okyanusa gömüldüğünü bulurlar.

6 İnsanların yokluğunu bile fark edemedikleri ada; kuşlar için göç yollarının vazgeçilmez durağıdır. Kuşlar, binlerce yıllık alışkanlıkla adanın yerini bilmektedirler ve yıpratıcı bir yolculuktan sonra aradıkları adayı bulamayınca yorgunluktan bitkin düşen bedenlerini çığlık çığlığa okyanusun sularına gömmektedirler?

7 Peki ya siz? Bir gün yerinde bulamazsanız, ille de ulaşmak ve sığınmak için başınızın döndüğü ve dengenizi yitirinceye kadar kanat çırpacağınız bir ada yaratabildiniz mi kendinize? Sizin hiç bir adanız oldu mu ? Yaşamın uzun göç yollarında size bir yudum taze soluk verecek, Yolunuza dinç devam etmenizi sağlayacak bir adanız var mı?

8 Sınırsızca her şeyi paylaşabileceğiniz bir dost!
Daima huzur ve mutluluk verecek biri, Edinebildiniz mi? Ulaşmak için yıllardır uğraş verdiğiniz bir amaç Peki ya siz? Yola birlikte çıkacak kadar güvendiğiniz bir arkadaş,

9 Size gelen, sizin gittiğiniz, sizi bulan, sizin bulduğunuz
Şöyle daha bir yakın bakın çevrenize? Kaç tane durup nefeslendiğiniz ada yaratmışsınız kendinize? Size gelen, sizin gittiğiniz, sizi bulan, sizin bulduğunuz Kaç ada var çevrenizde? CAN DÜNDAR


"Lütfen Sesli İzleyin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları