Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SUNUMMAT MATEMATİK SİSTEMİ SAYESİNDE BİR KÂBUS OLMAKTAN ÇIKTI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SUNUMMAT MATEMATİK SİSTEMİ SAYESİNDE BİR KÂBUS OLMAKTAN ÇIKTI."— Sunum transkripti:

1 SUNUMMAT MATEMATİK SİSTEMİ SAYESİNDE BİR KÂBUS OLMAKTAN ÇIKTI.
Sunummat sistemi power point sunum teknolojisiyle hazırlanmıştır. Bütün matematik konuları en görsel bir şekilde hazırlanmıştır. Bu sistemde ses olayı yoktur. Klavyenizdeki sağ oka bastıkça konu formülleri, örnek soruları en görsel bir şekilde ekrana gelir. Adeta sağ oka siz bastıkça konu kendini anlatır. Soru kendini çözer. Sistemin tamamında 7000 tane soru ve en ayrıntılı olacak şekilde çözümleri mevcut bulunmaktadır.

2 SUNUMMAT SİSTEMİ SAYESİNDE YAŞANMIŞ BAŞARI HİKÂYESİ-1
KPSS ye hazırlanan bir müzik öğretmeni Matematik yapamadığı için kazanamıyormuş. Ofisimde tanıştırıldığımda ve olayı anladığımda kendisinden 2 den 4 çıkarsa kaç kalır dediğimde cevabı çıkmaz ki şeklinde olmuştu. Sunummat sistemini tanıttım ve nasıl kullanması gerektiğini anlattım. Çocuğunu annesine bırakıp 18 gün boyunca sisteme çalışmış. 18 gün sonra görüştüğümüzde girdiği denemede 19 net yapabildiğini söyledi. Sadece 18 günde 0 netten 19 nete yükselmek süper bir başarı değil mi?

3 SUNUMMAT SİSTEMİ SAYESİNDE YAŞANMIŞ BAŞARI HİKÂYESİ-2
10.sınıfa giden bir öğrenciydi ve yarın sınavı olduğunu söyledi. Sınavda çarpanlara ayırma sorulacakmış ve kendisine basit soru tiplerini sorduğumda hiçbirini bile yapamadığı gördüm. Faydası olacağını sanmıyorum ama yine de sunummat sistemindeki çarpanlara ayırma bölümünün derslerini verdim ve şu şu şekilde çalışarak bitir bu sunum derslerini dedim. Sadece konu anlatım bölümlerini bitirebilmiş. Test sunumlarına dokunamamış bile. Yazılıda çıkan tüm çarpanlara ayırma sorularını çözebildiğini söyledi. Gerçekten de süper başarı değil mi?

4 SUNUMMAT SİSTEMİ SAYESİNDE YAŞANMIŞ BAŞARI HİKÂYESİ-3
Bir meslek liseli öğrenciydi. YGS ye 27 gün kala sisteme sahip olduğunda girdiği denemelerden 4-6 tane net bırakabiliyormuş. 27 gün içinde sistemin YGS ile ilgili bölümlerini bitirmiş ve başka kaynak bile bitirmemiş. Gerçek YGS sınavında 27 net yaptığını hareretli bir şekilde benimle paylaştı. Kabul edin ki bu inanılmaz bir başarıdır. Başarısının sebebi şudur. Sunummat sistemi 25 bölümden oluşur ve kolaydan zora doğru gider. Eğer sırasıyla bitirerek ilerlerseniz kesinlikle öğrenmiş olursunuz. Beyniniz bütünselliği yakalar.

5 SUNUMMAT SİSTEMİ SAYESİNDE YAŞANMIŞ BAŞARI HİKÂYESİ-4
LYS ye 3 hafta kalmıştı. Limit türev ve integral konularında zayıf idi. Babası benden özel ders vermemi istedi. Babasına dedim ki; sunummat sistemimin limit-türev-integral bölümlerini oğluna vereyim. Ona anlatacağım şekilde çalışsın. Anlamadığı yerler olursa bana sorsun. Oğlu ile tanıştım ve gerekli açıklamaları yapıp ilgili bölümleri flash belleğine attım. Hiç anlamadığı yer olmadığı için bana herhangi bir soru sormadı. Sınava girdi ve başarılı olup o konuları çözebildi. Bu sistem özel dersten bile daha etkili bir sistemdir.

6 SUNUMMAT SİSTEMİ HAKKINDAKİ AYRINTILARI NASIL ÖĞRENEBİLİRSİNİZ?
sitesini ziyaret ederek ücretsiz örnek konu ve testlerini inceleyebilirsiniz. Sunummat sisteminin kurucusu Antalya’da yaşamakta olup ücretsiz olarak kendi ofisinde akşamları sisteminin nasıl kullanılması gerektiğini anlatmaktadır. Eğer kendisinin ağzından sunummat sisteminin nasıl çalışılması gerektiğini ücretsiz olarak öğrenmek isterseniz numaralı telefona ‘Tanıtım seminerinize katılmak istiyorum.’ cümlesini mesaj atınız. En kısa zamanda sizi ararız ve ücretsiz tanıtım seminerlerimizden birine katılmanızı sağlamış oluruz.


"SUNUMMAT MATEMATİK SİSTEMİ SAYESİNDE BİR KÂBUS OLMAKTAN ÇIKTI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları