Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU"— Sunum transkripti:

1 SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU

2 SATIŞ KAZANÇ PLANI EMEA
Nu Skin® farklıdır. Farkı ortada. Partneriniz olarak, dünya çapında sunduğumuz kazançlarla gerçek bir lider olarak farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Vizyonumuz oldukça açık: Distribütörlerimize bütün diğer firmalardan daha fazla gelir sağlayarak dünyanın en önde gelen doğrudan satış şirketi olmak. Bu sunum yalnızca genel bilgi içermektedir. Bütün ayrıntılara internet sitemiz ( ziyaret edilerek ve Opportunity sekmesi tıklanarak ulaşılabilir.

3 İŞTE BAŞLIYORUZ PSV ve CSV: hangisi nedir?
BİLİNMESİ GEREKEN ÖNEMLİ TERİMLER 1. Adım PSV ve CSV: hangisi nedir? Kişisel Satış Hacmi (PSV), sizin ve perakende müşterilerinizin şirketimizden satın aldığınız ürün ve hizmetlerin aylık puan değeridir. Grup Satış Hacmi (GSV), Kişisel Grubunuzun belirli bir ay içinde, kendi PSV’nizi de içeren toplam PSV’sini ifade eder. Komisyon Alınabilir Satış Değeri (CSV) aylık komisyonlarınızı hesaplamak için kullanılan değerdir. CSV, bir ürün veya hizmetin toptan satış fiyatından her türlü vergi, Hızlı Başlangıç Ödemesi (FSP) ve indirimler (ADR, Web, vs.) çıkarıldıktan sonra kalan toptan satış bedeline eşittir.

4 İŞTE BAŞLIYORUZ Her ürünün bir PSV’si ve CSV’si vardır.
BİLİNMESİ GEREKEN ÖNEMLİ TERİMLER 1. Adım Her ürünün bir PSV’si ve CSV’si vardır. PSV ve GSV kullanarak Executive Ünvanını Koruma Gerekliliklerini ve diğer yeterlilik kazanma gerekliliklerini yerine getireceksiniz. Gelir Maksimizatörü Satış Kazanç Planının ilkelerini kullanarak CSV üzerinden ödeme alacaksınız.

5 İŞTE BAŞLIYORUZ TÜKETİCİ VE DİSTRİBÜTÖR AĞINIZI KURMAYA BAŞLAYIN 1. Adım KAZANÇ POTANSİYELİ Yeni bir Distribütör* olarak ödeme almanın üç yolu vardır: Perakende müşteri satışları** üzerinden %30’a kadar kar elde edin. Bizzat sponsor olduğunuz tüm Distribütör ve Tercih Edilen Müşterilerden aylık CSV üzerinden %5 L1 Primi elde edin. Hızlı Başlangıç Ödemeleri (Hızlı Başlangıç Ürün Paketlerinin satışlarından kazanılan ödeme) kazanın. PERAKENDE MÜŞTERİ SİZ PERAKENDE MÜŞTERİ SEVİYE 1 (L1) DİSTRİBÜTÖR DİSTRİBÜTÖR TERCİH EDİLEN MÜŞTERİLER Not: Komisyonlar ve satış primleri sadece aktif Distribütörlere ödenir. Perakende satış gereklilikleri de dahil olmak üzere, Aktif Gerekliliklerin açıklaması için Satış Kazanç Planının terimler dizinini inceleyiniz. * Distribütör olabilmek için tek gereklilik sadece kayıt tutarının ödenmesidir. İşe alma için herhangi bir prim ödenmemektedir. Primler sadece ürünler satıldığı zaman ödenir. ** Kendi perakende fiyatlarınızı belirlemekte serbestsiniz.

6 HIZLI BAŞLANGIÇ ÖDEMELERİ KAZANCINIZI MAKSİMİZE EDİN*
1. Adım Hızlı Başlangıç Ürün Paketleri, yeni Distribütörlerin uçarcasına hızlı bir şekilde başlamalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu paketler, en çok satılan Nu Skin Enterprises ürünlerinden seçilmiş ve cazip fiyatları bulunan ürünleri içerir. Buna ilaveten, ekstra kazanç potansiyeli sunar. Bir Distribütör Olarak Kazanabilecekleriniz: Örnek: Perakende müşteri satışları üzerinden %30’a kadar kar Bizzat sponsor olduğunuz tüm Distribütör ve Tercih Edilen Müşterilerden aylık CSV üzerinden %5 L1 Primi. Hızlı Başlangıç Ödemeleri (Hızlı Başlangıç Ürün Paketlerinin satışlarından kazanılan ödeme). €250 Ürün Paketinin Bedeli 200 PSV 150 CSV €50 Hızlı-Başlangıç ödemesi * İçerik, fiyat, Kişisel Satış Hacmi (PSV) ve Hızlı Başlangıç Ödemesi ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Detaylar için lütfen yerel ofisinizle irtibata geçiniz. Hızlı Başlangıç ürün paketlerini satın almak ve perakende satmak opsiyoneldir.

7 3-AYLIK EXECUTIVE OLMA YETERLİLİĞİ
LİDERLİK GELİŞİMİ EXECUTIVE OLMA YETERLİLİĞİ KAZANMA SÜRECİ 2. Adım Executive bir lider olabilmek için organizasyonunuzu kurun ve kazancınızın katlandığını görün.** 3-AYLIK EXECUTIVE OLMA YETERLİLİĞİ KAZANÇ POTANSİYELİ 1. AY (LOI) Executive olma sürecinde kazanabilecekleriniz: Perakende müşteri satışları üzerinden %30’a kadar kar Bizzat sponsor olduğunuz tüm Distribütör ve Tercih Edilen Müşterilerden aylık CSV üzerinden %5 L1 Primi. Hızlı Başlangıç Ödemeleri (Hızlı Başlangıç Ürünü Paketlerinin satışlarından kazanılan ödeme). 100 PSV + 1,000 GSV* 2. AY (Q1) 100 PSV +1,500 GSV 3. AY (Q2) 100 PSV + 2,000 GSV SİZ PERAKENDE MÜŞTERİ TERCİH EDİLEN MÜŞTERİ DİSTRİBÜTÖR DİSTRİBÜTÖR TERCİH EDİLEN MÜŞTERİ Komisyon kazanmak için Niyet Mektubu (LOI) ve daha üst düzeyde olanların, aylık PSV’lerine indirim eklendikten sonra, en az 50 PSV Otomatik Gönderi Ödülü (ADR) bulunmalıdır. TERCİH EDİLEN MÜŞTERİ DİSTRİBÜTÖR DİSTRİBÜTÖR DİSTRİBÜTÖR * GSV veya Grup Satış Hacmi, Kişisel Grubunuzun belirli bir ay içinde, kendi PSV’nizi de içeren, toplam PSV’sini ifade eder. ** Tüm seviyelerdeki distribütörlere Satış Kazanç Planı dahilinde ödenen ücret/primlerin özeti için lütfen internet sitemizi ( ziyaret ediniz ya da yerel Hesap Yöneticiniz ile irtibata geçiniz.

8 LİDERLİK GELİŞİMİ PRİM POTANSİYELİNİZİ ARTIRIN
2. Adım EXECUTIVE PRİMİ KAZANÇ POTANSİYELİ GSV’niz Kazancınız Bir Executive olarak şunları kazanabilirsiniz: Hak Kazanma Aşamasındaki Executive’ler ile aynı kazançlar. ARTI Toplam kişisel grubunuzun CSV’si üzerinden aylık Executive Primi (EB). EMEA Executive Çoğaltma Primi’ne katılma fırsatı. 2,000-2,999 GSV % 9 3,000-4,999 GSV % 10 5,000-9,999 GSV % 11 10,000-14,999 GSV % 12 15,000-24,999 GSV % 13 25,000-49,999 GSV % 14 50,000+ GSV % 15 Komisyon kazanmak için, Niyet Mektubu (LOI) ve daha üst düzeyde olanların, aylık PSV’lerine indirim eklendikten sonra, aylık en az 50 PSV Otomatik Gönderi Ödülü (ADR) bulunmalıdır. Not: Executive Ünvanını Koruma Gereklilikleri en az 100 PSV ve 2,000 GSV’dir.

9 EXECUTIVE LİDERLİK KAZANÇLARI KİME NE SAYILIR?
2. Adım Aşağıdaki tablo, yeterlilik kazanma süresi boyunca ve ilave primler için alt ekibinizde bulunanlardan kimleri GSV ihtiyacınızı karşılamak için hesaplayabileceğinizi açıklamaktadır. Kişisel Grubunuzdaki Tercih Edilen Müşterilerden elde edeceğiniz hacim/puanlar her zaman GSV’nize eklenecektir. ÜNVANINIZ ALTEKİP ÜNVANI Distribütör LOI (month 1) Q1 Q2 (3. Ay) Executive Geçici Executive * LOI (1. Ay) Q1 (2. Ay) Q2 (3. Ay)

10 GELİR MAKSİMİZATÖRÜ NU SKIN®’İN DEVRİMSEL GELİR MAKSİMİZATÖRÜ
SİZİN İÇİN MAKSİMUM ÖDEMEYİ SAĞLAR 3. Adım GELİR MAKSİMİZATÖRÜ Nu Skin® mümkün olan maksimum komisyonu öderken kazanç potansiyelinizi artırın. MAKSİMİZATÖRÜ HACİM GELİR MAKSİMİZATÖRÜ MAKSİMİZATÖRÜ DERİNLİK PRİM POTANSİYELİNİZİ MAKSİMİZE EDİN HACİM MAKSİMİZATÖRÜ EEB Primi + DBLG1 Primi YA DA DERİNLİK MAKSİMİZATÖRÜ Kopan Executive Primi KAZANÇ POTANSİYELİ Gelir Maksimizatörü sayesinde şunları kazanabilirsiniz: 1. ve 2. Adımlardan Komisyonlar, ARTI 2 Gelir Maksimizatörü hesabından size olabilecek en fazla miktarı ödeyen yöntem. EKSTRA EXECUTIVE PRİMİ (EEB) MİN. GSV PRİM % 3,000 CSV’niz üzerinden %5 + DOUBLE G1 PRİMİ (DBLG1) CSV’niz üzerinden %10 ÜNVAN GOLD LAPIS RUBY EMERALD DIAMOND BLUE DIAMOND Number of G1 Breakaway Executives 1 2,3 4,5 6,7 8,9,10,11 12 5% 2 3 4 5 6 Hacim Maksimizatörü Ekstra Executive Primi ARTI Double G1 Primi kazanın. Derinlik Maksimizatörü: Altı jenerasyon derinliğe kadar organizasyonunuzdaki her Kopan Executive’in CSV’si üzerinden % 5’e kadar komisyon kazanın.

11 DERİNLİK MAKSİMİZATÖRÜ
NU SKIN®’İN DEVRİMSEL GELİR MAKSİMİZATÖRÜ OTOMATİK OLARAK SİZE EN FAZLA KAZANCI SAĞLAYACAK HESAPLAMA ÜZERİNDEN ÖDEME YAPAR 3. Adım HACİM MAKSİMİZATÖRÜ %5 EEB €112.50 %10 DBLG1 €900 %0 G2-G6 €0 TOPLAM €1,012.50 DERİNLİK MAKSİMİZATÖRÜ %5 G1 €450 %5 G2 €225 TOPLAM €675 YA DA RUBY EXECUTİVE (SİZ) 100 PSV, 3,000 GSV, 2,250 CSV G1 - Toplam CSV: 9,000 GOLD EXECUTİVE 3,000 GSV, 2,250 CSV GOLD EXECUTİVE 3,000 GSV, 2,250 CSV EXECUTİVE 3,000 GSV, 2,250 CSV EXECUTİVE 3,000 GSV, 2,250 CSV € 675 €1,012.50 GELİR MAKSİMİZATÖRÜ G2 - Toplam CSV: 4,500 EXECUTİVE 3,000 GSV, 2,250 CSV EXECUTİVE 3,000 GSV, 2,250 CSV

12 EXECUTIVE ÜNVANINI SÜRDÜRME GEREKLİLİKLERİ
AYLIK EXECUTİVE ÜNVANINI SÜRDÜRME GEREKLİLİKLERİ: KOMİSYON KAZANMAK İÇİN: MİNİMUM 100 PSV, 2,000 GSV + İNDİRİMDEN (100 PSV’YE DAHİL OLAN) SONRA MİNİMUM 50 PSV’Sİ OLAN ADR GEREKLİDİR.  Bir Executive, ünvanını koruma gerekliliklerini yerine getiremezse ne olur? Ünvan Sürdürme Gereklilikleri Ne olur? Ünvan: Ödeme: Mayıs ayında ulaşılamamış Broş Ünvanı Erteleme Ayı (12 aylık dönemde bir defa mümkündür) Executive L1 Primi (eğer Executive’in 100 PSV + ADR’si, Hızlı Başlangıç Ödemesi ve perakende karı varsa, ancak Executive Primi yoksa) Temmuz ayında yine ulaşılamamış En fazla 3 ay için GeçiciExecutive statüsü (Herbir Executive’lik için bir defa mümkündür) Geçici Executive* (üstekip için bir Kopan Executive olarak sayılır) (yukarıdakiyle aynı) Eylül ayında ulaşılmış Eylül ayında terfi Executive olarak ödeme Ekim ayında ulaşılamamış Ekim ayında alt seviyeye inme Alt seviyeye indirilmiş Executive (eğer Distribütörün 100 PSV + ADR’si, Hızlı Başlangıç Ödemesi ve perakende karı varsa) Distribütör yeterlilik sürecini tekrar tamamlamış Yeniden giriş** (eğer 6 ay içerisinde başarılırsa, orjinal Kopan Executive yeniden kazanılır) * Herbir Executive’lik için bir defa mümkündür, ancak Distribütör bunu tekrar kullanabilmek için Geçici Executive döngüsünün tamamlanmasından sonra 12 ay beklemelidir. ** Daha önceki Executive’liklerini yeniden edinebilmek için Yeniden Giriş Executive aşamasına giren Executive’ler Geçici Executive statüsünü kullanamayacaktır.

13 EMEA Executive Çoğaltma Primi Havuzu Kriterleri
EXECUTIVE ÇOĞALTMA PRİMİ* EMEA’NIN BAŞARISINDAN BİR PAY KAZANIN Aylık 3,000 GSV’si bulunan Executive’ler ve daha üst ünvana sahip olan kişiler Executive Çoğaltma Primi** sayesinde EMEA’nın aylık komisyon alınabilir satış hacminden bir pay kazanmaya hak kazanabilir: EMEA Executive Çoğaltma Primi Havuzu Kriterleri Geçici Yeterlilik Kazanan Executive 2. Ay (Q2) 1 Pay 3.000 GSV'si bulunan Yeni Executive 1. Ay 3.000 GSV'si bulunan Yeni Executive 2. Ay 2 Pay 3.000 GSV'si bulunan Yeni Executive 3. Ay 3 Pay Not: Üstekip için bir pay olarak sayılabilmesi için yeterlilik kazanma aşamasındaki Executive’lerin ve Executive’lerin EMEA piyasalarından birisinden olması gerekir. * Executive Çoğaltma Primi geçici bir teşviktir ve Satış Kazanç Planının bir parçası değildir. 30 gün öncesinden haber verilmesi şartıyla, her an değiştirilebilir veya sona erdirilebilir. **·Yeterlilik kazanabilmek için Distribütörlerin herbir komisyon sürecinin sonunda geçerli minimum prim ve satış kriterlerini karşılaması ve Satış Kazanç Planı'nın diğer Aktif Gerekliliklerini yerine getirmesi gerekir.

14 TEŞEKKÜR EDERİZ


"SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları