Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Toplum olarak bizi biz yapan değerler vardır. Son dönemlerde bu değerlerde bozulmalar meydana geldi. Okul olarak bu değerlerimizi yeniden yaşatmak,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Toplum olarak bizi biz yapan değerler vardır. Son dönemlerde bu değerlerde bozulmalar meydana geldi. Okul olarak bu değerlerimizi yeniden yaşatmak,"— Sunum transkripti:

1

2  Toplum olarak bizi biz yapan değerler vardır. Son dönemlerde bu değerlerde bozulmalar meydana geldi. Okul olarak bu değerlerimizi yeniden yaşatmak, yarının büyükleri ve birer toplum bireyi olan öğrencilerimizi bu doğrultuda yetiştirmek için projeyi 2011-2012 öğretim yılından itibaren uygulamaya karar verdik. ( Arkadaşlık, dostluk, doğruluk, dürüstlük, yardımseverlik, misafirperverlik, vatan severlik, hoşgörü, dayanışma vb.)

3

4  Çocuklarımızın büyümesi ve dışarıda geçirdikleri zamanın artması nedeni ile kötü alışkanlıklar kazanmaları da kaçınılmaz oluyor.Okul olarak davranışlarında değişiklik hissettiğimiz öğrencilerimize yardımcı olmak, ailelerinin ve toplumun dikkatini çekmek; daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla bu projeyi başlattık.

5  Bizlerinde birer potansiyel engelli olduğumuzu unutmadan, ihtiyacı olanlara yadım etmek ve geniş anlamda çevre kirliliğini de engellemek amacıyla projeyi başlattık.

6

7

8  Kağızman genelinde engelli öğrencilerimize yardımcı olmak için mavi kapakların toplanması amacıyla Mavi Mutluluk Projesinin, koordinatör okul olarak İngilizce Öğretmenimiz Sibel ŞEN başkanlığında yürütülmesi Kağızman MEM ve Kaymakamlık tarafından uygun görülmüştür.

9  Okulumuzda İngilizce öğrenimini test ortamından çıkarıp günlük hayatta kullanabilme düzeyine getirmek amacıyla başlatılan bir projedir.

10  Öğrencilerin teneffüslerde ve okul dışındaki zamanlarını verimli, eğlenceli geçirmelerini sağlamak amacıyla başlatılan bir projedir.

11

12

13

14

15


" Toplum olarak bizi biz yapan değerler vardır. Son dönemlerde bu değerlerde bozulmalar meydana geldi. Okul olarak bu değerlerimizi yeniden yaşatmak," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları