Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Merkezi Uydu Yayın Sistemlerinde INFO Kanal Eklenmesi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Merkezi Uydu Yayın Sistemlerinde INFO Kanal Eklenmesi"— Sunum transkripti:

1 Merkezi Uydu Yayın Sistemlerinde INFO Kanal Eklenmesi
Hotel, site, toplu konut, AVM, Villa grubu, Fabrika .. gibi toplu yerleşim yerlerinde SMATV (merkezi uydu televizyon) tesisatına; Televizyon kanalları ile birlikte izlenen INFO kanalının ilavesi.

2 Konutlarda kullanılan

3 Mevcut Headend (Yayın Merkezi) veya dağıtım sistemine müdahale etmeden bir modülatör ile INFO kanalı.

4 HDMI, Analog A/V, RGB, S-VHS, USB Girişleri olan ve mevcut RF TV yayın bandında çıkış yapan modülatör.

5

6 . DVD, Video Kaynağı, PC, VCD veya Video-Sunum Yüklenmiş Flash bellek girişleri. . Site, kurum, AVM, Hotel yönetimince belirlenen herhangi bir uydu kanalı. (futbol, sinema, belgesel.. Gibi) . HD kalitesinde çıkış kanalı. . LAN (yerel ağ) veya internet üzerinden erişim yaparak INFO kanal kaynağını kolaylıkla değiştirebilme imkanı. . Kolay kurulum. Ekonomik fiat. . Site, villa grubu, hotel, AVM, toplu konut yönetim ve işletme duyuruları.

7 Ekranı ve klavyesi sayesinde modülatörü programlamak oldukça kolaydır
. Ekranı ve klavyesi sayesinde modülatörü programlamak oldukça kolaydır. . Ethernet portu bulunur, lokal ağ veya internet üzerinden erişilebilir, tüm fonksiyonları kumanda edilebilir. . HDC üzerinde bulunan RF birleştirici sayesinde mevcut anten sinyallerinden modüle edilmiş kanallar kolaylıkla eklenebilir. . Bu birleştirici modulatör kapalı olsa bile çalışabilen pasif bir bileşendir. . Ayrıca diğer modülatör ve herhangi RF sinyalleri ile seri bağlanılarak SMATV sistemindeki bir koaksiyel kablodan geçen kanal sayısı istenilen miktarda arttırılmış olur.

8 IRENIS HDC encoder+ modulatör ile; TV uydu alıcıları, kapalı-devre televizyon kamera sistemleri (CCTV) ya da video oynatıcılardan alacağınız ses / video sinyallerini … DVB-C standardı kullanan herhangi bir TV'ye INFO kanal veya TV kanal ilavesi olarak gönderebilirsiniz.


"Merkezi Uydu Yayın Sistemlerinde INFO Kanal Eklenmesi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları