Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hatay, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on üçüncü ş ehri. Hatay'ın do ğ usunda ve güneyinde Suriye, batısında Akdeniz, kuzeybatısında Adana, kuzeyinde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hatay, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on üçüncü ş ehri. Hatay'ın do ğ usunda ve güneyinde Suriye, batısında Akdeniz, kuzeybatısında Adana, kuzeyinde."— Sunum transkripti:

1

2

3 Hatay, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on üçüncü ş ehri. Hatay'ın do ğ usunda ve güneyinde Suriye, batısında Akdeniz, kuzeybatısında Adana, kuzeyinde Osmaniye ve kuzeydo ğ usunda Gaziantep bulunur. Valisi Ercan TOPACA ’dır.Belediye ba ş kanı AKP’den İ smail K İ MYEC İ.

4 İ skenderun, limanı ve sahip oldu ğ u sanayisi ile Türkiye çapında büyük önem ta ş ır. Belediye ba ş kanı AKP’den Seyfi D İ NG İ L ’dir.

5 Barbaros Mahallesi Barıştepe Mahallesi Buluttepe Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Çay Mahallesi Dumlupınar Mahallesi Esentepe Mahallesi Fatih Sultan Mahallesi Bekbele Mahallesi Denizciler Mahallesi Gültepe Mahallesi Güzelçay Mahallesi Hürriyet Mahallesi İsmet İnönü Mahallesi Meydan Mahallesi Modern Evler Mahallesi Muradiye Mahallesi Mustafa Kemal Mahallesi Numune Mahallesi Pınarbaşı Mahallesi Piri Reis Mahallesi Sakarya Mahallesi Savaş Mahallesi Süleymaniye Mahallesi Yenişehir Mahallesi Yıldırımtepe Mahallesi Yunus Emre Mahallesi

6

7

8


"Hatay, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on üçüncü ş ehri. Hatay'ın do ğ usunda ve güneyinde Suriye, batısında Akdeniz, kuzeybatısında Adana, kuzeyinde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları