Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…"— Sunum transkripti:

1 Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…

2 Bu, soğuk ve sıcağın muhteşem tezatlığında birbirlerine kavuşan dondurma ve irmik helvasının hikayesidir. Tatlı mı Tatlı ise adından da anlaşılacağı gibi bir tatlı markasıdır.

3 Helva, aslında Osmanlı’dan günümüze kadar uzanmış TATLI mı TATLI bir lezzettir. Zamanla bu muhteşem lezzet, sıradan bir gıda ürünü olmaktan çıkmış ve kültürel değerimiz haline gelmiştir. Kederimizi paylaşırken de sevinçlerimize ortak ararken de aklımıza Helva’yı getiren aslında bu köklü ve kültürel mirasımızdır…

4 TATLI mı TATLI ailesi olarak bu geleneksel mirasımızı ve lezzetimizi, günümüz olanaklarının bize sağladığı koşulların aracılığı ile sizlerle buluşturduk. Çıkmış olduğumuz bu geleneksel lezzet yolculuğunda, tamamen doğal malzemeler (Tereyağı, İrmik ve Şeker) ile kendimize özel bir tarifte imal ettiğimiz helvamıza, yolda yarenlik etmesi için güzide bir arkadaş da bulduk. Eskilerin “Salepli Karsambaç” olarak isim koydukları, günümüzde de Kahramanmaraş Dövme Dondurması olarak tanınan ve keçi sütünden imal edilen bu muhteşem sade dondurma, açıkçası geleneksel helvamıza ayrı bir keyif ve bambaşka bir lezzet verdi. Bu andan sonra da bizlerin amacı da, Türkiye’mizin her noktasında olan lezzet severlere, 40 yıllık gıda deneyimimizin eşliğinde hep aynı lezzeti ulaştırmak oldu…

5 Markamız, Cadde ve Sokak tasarımı ile AVM tasarımı olarak iki farklı seçenek ile hizmet vermektedir. Her iki tasarımızda da aynı özellikleri taşıyan makinelerimizde, iki ana bölüm bulunmaktadır. Makinelerimizde ki bu iki ana bölüm, dondurmayı soğuk muhafaza edebilen derin dondurucu bölüm ile irmik helvasını sıcak sunmaya yarayan sulu sistem ısıtıcı bölümlerinden oluşmaktadır.

6 Kullandığımız dondurma -20 °C soğuk bölümde 2 yıl saklabilmektedir. İrmik helvamız ise oda sıcaklığında 10 gün, -20 °C soğuk bölümde ise 30 gün bozulmadan muhafaza edilebilmektedir. (Her iki ürün içinde son kullanma tarihleri ve saklama koşulları mutlaka dikkate alınmalıdır.) Dondurmalı irmik helvamız, 4 ons karton kab’ın alt yüzeyine yaklaşık olarak 30-35 gr. olarak konulan Kahramanmaraş usulü sade dövme dondurmanın hemen üzerine, yaklaşık 50 °C ile 60 °C bir sıcaklıkta ve 100-110 gr. konularak satışa sunulur. Satışlarımızın tamamında kullanılan kap ve sarf malzemelerimiz (ıslak mendil, peçete, kaşık vs.) üzerlerinde firmamız markasının basılı olduğu bedelsiz ürünlerden oluşmaktadır.

7 Aslında Tatlı mı Tatlı ailesine katılmak için önünüzde çok zorlu ticari engeller kalmadı. Ailemizin bu sevimli markası altında satış yapmak isteyen; amaçlarımıza, tecrübelerimize, ürün ve hizmet kalitemize inanan her adayımız için, gerekli tüm kolaylıkları sağlamak niyetindeyiz. Bayilikler, marka kullanımları ve isim hakları hakkında bizlere ezberletilenleri sizlere sunmak yerine, söz konusu ezberleri bozmak için yola çıktık.

8 1976’dan bu güne, özellikle bölgemizde “tatlı” denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Gürcan Teyze’ den (Gürcan KADIOĞLU) devraldığımız bayrağı, günümüz koşullarına uygun bir üretim ve dağıtım ağı ile Tatlı mı Tatlı markası altında siz geleneksel lezzet severlere, hep aynı lezzette ulaştırmak için durmadan ve büyük bir özveri ile çalıyoruz…

9 www.tatlimitatli.com.tr


"Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları