Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Görüşme, uzman bir kişi veya araştırmanın denekleriyle genellikle karşılıklı konuşma yoluyla (yüz yüze, telefonla veya video konferansla görüşerek)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Görüşme, uzman bir kişi veya araştırmanın denekleriyle genellikle karşılıklı konuşma yoluyla (yüz yüze, telefonla veya video konferansla görüşerek)"— Sunum transkripti:

1

2

3

4 Görüşme, uzman bir kişi veya araştırmanın denekleriyle genellikle karşılıklı konuşma yoluyla (yüz yüze, telefonla veya video konferansla görüşerek) veri toplanmasını içerir (Tan, 2012: 410). Görüşme tekniği, öğrencinin neyi ne düzeyde öğrendiği konusunda detaylı bilgi verir.

5 Görüşme, öğretmenin öğrenciye belli bir öğrenme konusu hakkında bir takım sorular sorması ve sorulara karşılık sözlü cevaplar alması şeklinde gerçekleşir (Nitko, 2004; akt. Bahar vd., 2012).

6 Görüşme öğrencilerin, çeşitli konular hakkındaki görüş, fikir, düşünce, ilgi, tutum ve davranışları ile bunların nedenlerinin ortaya çıkartılmasında kullanılan bir tekniktir. Görüşme sürecinde elde edilen verilerin çok dikkatli bir şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu aşamada da ölçme ve değerlendirmenin önemi ortaya çıkmaktadır.

7

8 Görüşme Tekniğinin Uygulama Aşamaları Görüşme Tekniğinde Analiz

9

10

11


"Görüşme, uzman bir kişi veya araştırmanın denekleriyle genellikle karşılıklı konuşma yoluyla (yüz yüze, telefonla veya video konferansla görüşerek)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları