Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sadece sevmek yetmez. Sadece sevmek yetmez. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı denemeyin. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sadece sevmek yetmez. Sadece sevmek yetmez. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı denemeyin. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı."— Sunum transkripti:

1

2

3 Sadece sevmek yetmez. Sadece sevmek yetmez. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı denemeyin. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı denemeyin.

4 Kendinize nihai bir amaç seçin. Unutmayın ki; Goethe

5 İyi bir hesap uzmanı olmanıza kişilik özellikleriniz elverebilir, fakat bu alandaki karmaşık bilgi ve tekniklerin kazanılması düzenli çalışmayı gerektirir.

6 Duyu organlarınızdan ne ölçüde yararlanırsanız, öğrenmeniz o ölçüde kalıcı ve etkili olacaktır. Learning By Doing ( yaparak – yaşayarak ) John Dewey

7 Aradığını bulmak, zaman kaybetmemek, ışık, ısı ve temizlik verimi artırıcı fiziksel faktörlerdir. Aradığını bulmak, zaman kaybetmemek, ışık, ısı ve temizlik verimi artırıcı fiziksel faktörlerdir.

8 Programlı öğretim ilkeleri çerçevesinde teknolojik araçlardan faydalanın.

9 Her başarının altında insanın dinçliği, dengeli oluşu söz konusudur. Her başarının altında insanın dinçliği, dengeli oluşu söz konusudur. İyi beslenmek, İyi beslenmek, Düzenli uyumak, Düzenli uyumak, Kaygı ve üzüntüden uzak olmak, Kaygı ve üzüntüden uzak olmak, İnsanı sevmek önemli faktörlerdir. İnsanı sevmek önemli faktörlerdir.

10 Onların dinlenmesine izin verin ! Onların dinlenmesine izin verin ! Öğrenirken beyin yorulmasa da diğer organlarımız ona ayak uydurmakta zorlanabilir.

11 Başkalarının sizi değerlendirmesinden yararlanıp kendinizi yönlendirin.

12 Hangi yaş ve mevkide olursak olalım ödüllendirilmek hepimizin hakkıdır. Hangi yaş ve mevkide olursak olalım ödüllendirilmek hepimizin hakkıdır.

13 TÜRKİYE’NİN SLAYT PORTALI


"Sadece sevmek yetmez. Sadece sevmek yetmez. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı denemeyin. Atletik değilseniz, boksör ya da güreşçi olmayı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları