Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
1
BESLENME VE DİYET UZMANI
SU BESLENME VE DİYET UZMANI BEGÜM KURAN
2
VÜCUDUN %50-75 INI OLUŞTURUR.
3
OKSİJENDEN SONRA GELEN EN ÖNEMLİ ÖGE
4
YAŞ CİNSİYET YAĞ ORANI
6
SİNDİRİM ZAYIFLAMA CİLT GÜZELLİĞİ
7
BESİNLERİN SİNDİRİM VE EMİLİMİ,TAŞINMASI
DOKU VE ORGANLARIN ÇALIŞMASI BESİNLERİN SİNDİRİM VE EMİLİMİ,TAŞINMASI
8
TOKSİNLERİN ATILMASI EKLEMLERİN KAYGANLIĞI
9
YAŞLANMA İZLERİNİ GECİKTİRİR
SU YAŞLANMA İZLERİNİ GECİKTİRİR
10
DOKULARA BESİN VE OKSİJEN TAŞIR
TOKSİK VE ATIK MADDELERDEN ARINMAYI SAĞLAR
11
SUYUN BESİNSEL KAYNAKLARI
Su ve Diğer Meyve Suları Sebze ve Meyveler Katı gıdalar
12
İDRAR AKCİĞER VE DERİ DIŞKI
SUYUN ATIMI İDRAR AKCİĞER VE DERİ DIŞKI
13
ATILAN SU ~ ALINAN SU
14
HARCANAN HER 1 KALORİ 1ML. SU
Dünya Sağlık Örgütü (WHO)
15
Dünya Sağlık Örgütü (WHO)
YETİŞKİN KADIN: 2.2 lt YETİŞKİN ERKEK: 2.9 lt YÜKSEK SICAKLIKLARDA ÇALIŞIAN YETİŞKİNLERİN: 4,5 lt HAMİLELER: 4.8 lt EMZİREN KADINLAR: 5.5 lt
16
AŞIRI SU (20 litre gibi)
17
Kandaki sodyum azalır BEYİN ŞİŞER
19
BESLENME VE DİYET UZMANI
SU HAYATTIR BESLENME VE DİYET UZMANI BEGÜM KURAN
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.