Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL"— Sunum transkripti:

1 TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL

2 LOKASYON Tekstilkent Ticaret Merkezi TEM otoyolu kenarında, İstanbul Esenler bölgesinde m2 lik bir arazi üzerine kurulmuştur. Tekstilkent İstanbul’a inişlerde uçaktan dikkat çekici bir şekilde farkedilmektedir. Tekstilkent Atatürk Havaalanına 14 km, şehir merkezine 16 km. dir. Tekstilkent, İstanbul’un yoğun trafiğinden uzakta olup, TEM’den direk giriş ve çıkışı vardır.

3

4 TEKSTİLKENT KOZA PLAZA
Tekstilkent Koza Plaza binalarının inşaatı, Garanti Koza İnşaat tarafından 2005 yılında tamamlanmıştır. Plaza binaları her biri 36 kattan oluşan iki kuleden oluşmaktadır.

5 TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ DEPOLAR
Tekstilkent Koza Plazada bulunan firmalar Tekstilkent Ticaret Merkezinde 70 m2 ile 180 m2 aralığında değişen çok uygun fiyatlara depo kiralama olanağına sahiptir.

6 TEKSTİLKENT KOZA PLAZA
Koza Plaza 2005 yılında TEM otoyolu üzerinde Esenler bölgesinde, Tekstilkent Ticaret Merkezinin yanında faaliyetine başlamıştır. Şu anda profesyonel bir yönetim şirketi tarafından yönetilmektedir. Plazada şu anda %85 olan doluluk oranı her geçen yıl artmakta, bu da plazadaki ofis fiyatlarına yansımaktadır. Hala tam doluluk oranına ulaşmamış olan plazada cazip yatırım fırsatları yatırımcıları beklemektedir.

7 TEKSTİLKENT KOZA PLAZA
Plazanın tam önünde yer alan otobüs ve minibüs duraklarıyla şehir merkezine ulaşım son derece kolaydır. Anadolu yakası da dahil İstanbul'un çeşitli semtlerine plaza yönetimi tarafından sağlanan personel servisi hizmeti mevcuttur yılı sonunda tamamlanması planlanan Beşiktaş- Mahmutbey metro hattının Tekstilkent durağı çalışmaları başlamıştır.

8 KOZA PLAZA ALIŞVERİŞ & YEMEK ALANLARI
Koza Plaza, havalimanına yakınlığı, rahat araç giriş çıkışı, otopark alanları, plaza içerisindeki çeşitli restorant, kafe, fast food katı, eczane, kuru temizleme, kırtasiye, kuaför gibi ofis çalışanlarının ihtiyaçlarını kolaylıkla sağlayabilecekleri mağazalarıyla modern bir iş merkezinden beklenen tüm özelliklere sahiptir.

9 TEKSTİLKENT KOZA PLAZADA OFİSLER
Plazada her kat, her biri brüt 352 m2, net 260 m2 olan 4 ofisten oluşmaktadır. Her bir bağımsız bölümün içinde banyosu ve mutfağı mevcuttur. Bir katta bulunan yarım kat brüt 704, net 520 m2 den, bir tam kat brüt 1408 m2, net 1120 m2 den oluşmaktadır.

10 TEKSTİLKENT KOZA PLAZADA OFİSLER
Ofislerin klima sistemleri kurulmuştur. Ofislere yapılacak ekstra yatırım ofislerin kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre, tabana kurulacak elektrik sistemi ve zevklerine göre yaptıracakları dekorasyon ve bölmelerden ibarettir.

11 KOZA PLAZADA DEKORASYONLU OFİSLER…

12 KOZA PLAZADA DEKORASYONLU OFİSLER…


"TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları