Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM YÜKSEL'DE KENTSEL DÖNÜŞÜME HAYIR! 15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM YÜKSEL'DE KENTSEL DÖNÜŞÜME HAYIR! 15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?"— Sunum transkripti:

1 MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM YÜKSEL'DE KENTSEL DÖNÜŞÜME HAYIR! 15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?

2 YYüksel ve Konur sokağının en eski binalarından biri olan Mülkiyeliler binasını yönetim kurulu yıkmaya karar verdi. BBu yıkımdan sonra Yüksel ve Konur asla bir daha aynı olmayacak. YYüksel'e geçen yaz saldırı girişiminde bulunup da geri püskürtülenler ve şimdi de Müteahit kazançlı çıkacak.  M Mülkiye, sol, demokrasi ve sokak ise kaybedecek. Mülkiyeliler Napmak İ stiyor?

3  Amaç Mülkiyeliler Birliği’ni başta genç kuşaklar olmak üzere tüm Mülkiyeliler açısından yeniden bir sosyal, kültürel, sanatsal üretim merkezi haline getirmektir. http://www.mulkiye.org.tr/rokdownloads/Mulkiye_Proje/sorucevap281209.pdf  Yeni bina İŞLETMEye çevirilerek mi!  NASIL MI? Mülkiyeliler Yönetimi bu konuda Ne Diyor?

4 Mülkiyelilere kalan İşletmeci İşletmeci Resimde bi’şey EKSİK! Buzdağının altı! Sanat, kültür sosyal merkez mi, i ş letme mi? Kim neyi kullanacak, önce ona bakalım!

5 Mülkiyelilere soralım ve sözleşmeye bakalım Kaynak; http://www.mulkiye.org.tr/rokdownloads/Mulkiye_Proje/Sozlesme.pdf http://www.mulkiye.org.tr/rokdownloads/Mulkiye_Proje/Sozlesme.pdf

6 Şimdi Asıl Projeye Bakalım! Teras Kat 4 Kat 3 TerasKat 2 Kat 1 Zemin682 m2BahçeZemin Bodrum 1 Bodrum 2 Aaa 2 bodrum kat daha var... Peki bahçe? 682 m2... İşletmeye ait yerleri yerleri yeşile boyayalım!İşletmeye dönüşmekten de öte... Rantsal dönüşüm!

7 Cevabı Mülkiye Yönetimi versin;...“ malvarlığımızın toplam değeri 8.380.000 TL’den 13.852.000 TL’ye çıkmakta olup,net artış % 60’dır....”..... diyen biz değiliz, Mülkiyeliler Yönetimi (MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ YENİDEN YAPILANMA PROJESİ MERAK EDİLEN SORULAR Madde 6 )  Yani...  % 60 net artış!  5,5 Trilyon net rant artışı!  Yani...  Rantsal DÖNÜŞÜM!

8  Peki Kentsel/Rantsal Dönüşümde müteahitin hiç mi payı yok!  Hadi Müteahitlerimizi tanıyalım;  Özçelik-İmaj Adi Ortaklığı  Has-Kar Harita!

9 Müteahitlerden Özcelik-İmaj; Özçelik- İmaj Adi Ortaklığı.. Çok güçlü referansları olan... Doğalgaz boru hattı üstüne inşaat yapacak kadar politik işlere giren bir firma! http://www.ozcelikimaj.com.tr/

10 Müteahitlerden Has-Kar Harita; İİşte Has-Kar’ın bitirdiği bazı Kentsel Dönüşüm Projeleri ; Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi (Karacaören) Parselasyon Planı Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi (Keçiören) Parselasyon Planı Mamak Doğukent Parselasyon Planı Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi (Keçiören) Parselasyon Planı Tadilatı Çukurambar Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Parselasyon Planı Karagedik Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Proje Alanı Parselasyon Planı KKaynak; http://www.kartallar.com.tr/projeincele.php?id=NTA= YYani tam bir Kentsel Dönüşümcü ve parselliyor, GGökçek’in işlerini yapmış... SSırada da Konur ve Yüksel var!

11 Kim İşletecek? Yani..Özçelik-İmaj ve Has-Kar Harita.. Belkide.. Gökçek’le beraber içebileceğiz de! Hemde... 15 Yıllık işletme dönemi boyunca!

12 15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?.... KONUR VE YÜKSEL’İ MÜTEAHİTLERE AÇMAYIN! Sokağımıza, kentimize ve kültürümüze sahip çıkıyoruz. Mülkiyeti Mülkiyelilerindir ama sokak bizimdir. http://mulkiyelilerinyikiminidurduralim.wordpress.com/ facebook’da ; MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM Biz Diyoruz ki;


"MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM YÜKSEL'DE KENTSEL DÖNÜŞÜME HAYIR! 15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları