Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Değerli Bilim Adamı, Sevgili Meslektaşım!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Değerli Bilim Adamı, Sevgili Meslektaşım!"— Sunum transkripti:

1

2 Değerli Bilim Adamı, Sevgili Meslektaşım!

3

4

5

6

7

8 Biz CBÜ için, güvenilir, dürüst, çalışkan ve samimi bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz. Üniversitemize gerekli olan can suyunu vermeye kararlıyız. Biz CBÜ için, güvenilir, dürüst, çalışkan ve samimi bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz. Üniversitemize gerekli olan can suyunu vermeye kararlıyız.

9

10

11

12

13 Evrensel değerlere saygı duyan ve benimseyen, ulusal kültür değerlerimizi de kökleşmenin ivmesi olarak gören bir anlayışla, Manisa’yı ve ülkemizi kuşatıcı olacağımızı düşünüyoruz.

14 Farklılıklarımız, eğilimlerimiz, yeteneklerimiz, bilimsel çalışma alanlarımız kurumumuza bütüncül bir görünüm vermelidir. Farklılıklar, ayırıcı ve koparıcı olmamalıdır.

15 Her arkadaşımız, üniversitesinde kendini hür hissetmelidir. Kimse, “Bana şöyle davranılır mı?” endişesi taşımamalı ve huzur içinde çalışabilmelidir. Her arkadaşımız, üniversitesinde kendini hür hissetmelidir. Kimse, “Bana şöyle davranılır mı?” endişesi taşımamalı ve huzur içinde çalışabilmelidir.

16

17 Her birinizin düşünceleri bizim için değerlidir. Entelektüel alışverişleri devam ettirmek istiyoruz. Her birinizin düşünceleri bizim için değerlidir. Entelektüel alışverişleri devam ettirmek istiyoruz.

18 Adil, güvenilir ve dürüst olmaktan; Üniversitemizi yaşanılır kılmaktan, Bilimsel düzeyimizi yükseltmekten başka bir şey için söz veremeyiz. Adil, güvenilir ve dürüst olmaktan; Üniversitemizi yaşanılır kılmaktan, Bilimsel düzeyimizi yükseltmekten başka bir şey için söz veremeyiz.

19 “GÖRÜŞLERİNİZE KATILIYORUM” diyorsanız, “BAŞARABİLİRİZ” diyorsanız, Bu değişim rüzgarına destek olun, sahiplenin. BU ÜNİVERSİTE HEPİMİZİN. “GÖRÜŞLERİNİZE KATILIYORUM” diyorsanız, “BAŞARABİLİRİZ” diyorsanız, Bu değişim rüzgarına destek olun, sahiplenin. BU ÜNİVERSİTE HEPİMİZİN.

20 “SAYGILARIMLA” Prof. Dr. Süleyman Sami İlker Celal Bayar Üniversitesi Rektör Adayı www.suleymansamiilker.com “SAYGILARIMLA” Prof. Dr. Süleyman Sami İlker Celal Bayar Üniversitesi Rektör Adayı www.suleymansamiilker.com


"Değerli Bilim Adamı, Sevgili Meslektaşım!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları