Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Su size ne sağlayabilir? 1 Su gereklidir Su, hayatın devamını sağlamanın çok daha ötesinde işleve sahiptir. İyi su gerçekten Sağlığımızı Zindeliğimizi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Su size ne sağlayabilir? 1 Su gereklidir Su, hayatın devamını sağlamanın çok daha ötesinde işleve sahiptir. İyi su gerçekten Sağlığımızı Zindeliğimizi."— Sunum transkripti:

1

2

3 Su size ne sağlayabilir? 1

4 Su gereklidir Su, hayatın devamını sağlamanın çok daha ötesinde işleve sahiptir. İyi su gerçekten Sağlığımızı Zindeliğimizi Görünüşümüzü geliştirebilir. 1 Su size ne sağlayabilir?

5 Su olmazsa ne olur? Vücut suyunda %1’lik bir azalma bizi susatır. %5’lik azalma hafif ateşe neden olur. %8’lik bir azalmada tükürük bezleri tükürük üretemez, deri mavileşir. %10’luk bir azalmada dil şişer, böbrekler işlev göremez, kaslarda spazm başlar, yürümek mümkün değildir. %20 su kaybında ise cilt çatlar,organlar yavaş yavaş durur ve ölüm gerçekleşir. 1 Su size ne sağlayabilir?

6 Suyun vücuttaki işlevi nedir? Vitamin ve besinleri hücrelere, dokulara ve organlara taşır. Gözlerimizi, ağzımızı ve burun kanallarımızı nemlendirir. Vücut ısımızı dengeler. Hücrelere oksijen taşır. 1 Su size ne sağlayabilir?

7 Su, darbeleri ve organlara karşı zararı en aza indirgeyen, şok emici işlevi görür. Eklemler için yağlama sağlayıp, kolay hareket etmelerini sağlar. Böbrekleri yıkayarak, vücudu toksik maddelerden arındırır. Kan basıncını kontrol eden elektrolitleri (potasyum, sodyum ve klor gibi) dengeler. Dahası.. 1 Su size ne sağlayabilir?

8 Daha da ötesi… Vücuttaki kan miktarını muhafaza ederek, enerjinizi korur. Yeterli miktarda su alınımı, konsantrasyonunuzu artırır, reflekslerinizi geliştirir. Yaktığınız kalori miktarını artırır. İlacın vucuda daha çok ve daha çabuk nüfuz etmesini sağlar. Soğuk algınlığından kansere kadar bir çok hastalık riskini azaltır. 1 Su size ne sağlayabilir?

9 İçme suyu sağlık ve zindeliğinizi geliştirebilir : Kendinizi daha tok hissedersiniz. Egzersiz esnasında daha çok enerji verir ve yakılan enerji miktarını artırır. Vücudunuzdaki yağ depolarının azalmasına yardımcı olabilir. Cildi nemlendirerek, pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağlar. 1 Su size ne sağlayabilir?

10 Su, iyi su ise iyidir. 2 Su size ne yapabilir

11 Su size ne yapabilir? 2

12 İçme suyum temiz mi? Temiz görünüyor. Temiz kokuyor. Güzel bir tadı var. Temiz olduğunu düşünüyorum. 2 Su size ne yapabilir?

13 Kimyasal Mikroorganizma Tortu Çamur(toz) Asbest Inorganik Kimyasallar Organik Kimyasallar Kist(Amip) Virüs Bakteri Partikül İçme suyum temiz mi? 2 Su size ne yapabilir?

14 Mikroskobik OrganizmalarBakteri ve Virüsler Mikrobiyolojik Kirlenme 2 Su size ne yapabilir?

15 Kurşun borular, lehimlenmiş borulardaki mikrobiyolojik oluşum Paslanan boru ve su depolarından partiküller PVC borulardan uçucu organik bir gaz olan Vinil Klorid Toprak üzerinden sızan endüstriyel atıklar İçme suyumuz nasıl kirlenir? 2 Su size ne yapabilir?

16 Klorlama işlemi, kloroform gibi THM (trihalometan) maddelerin oluşumuna neden olabilmektedir. Şehir Suları 2 Su size ne yapabilir?

17 Kurşun; anemiye, düşük kiloda doğumlara, erişkinlerde yüksek tansiyona neden olabilmektedir. Civa; böbrek hasarına yol açabilir. Radon; mide kanseri riskini artırabilir. EPA (Environmental Protection Agency) araştırmaları; mesane kanser oranının %2 -%10’u kirlenmiş içme suyundan kaynaklanabileceğini göstermektedir. Sağlık Etkileri 2 Su size ne yapabilir?

18 Su, iyi su ise iyidir.

19 İyi suyu nereden bulabilirsiniz? 3

20 Avantajlar İyi kalitede olabilir Dezavantajlar İyi kalitede olmayabilir Yüksek maliyetli Zahmetli 3 İyi suyu nereden bulabilirsiniz? Şişe Suyu

21 Avantajlar En az yirmi dakika kaynanıtılırsa, bakteri ve virüsleri yok eder. Dezavantajlar Zahmetli Partikülleri ve pek çok inorganik ve organik bileşikleri azalmaz. Suyun tadını, rengini veya kokusunu geliştirmez. Kaynatılmış Su 3 İyi suyu nereden bulabilirsiniz?

22 Avantajlar Partikülleri azaltır. İnorganik bileşikleri azaltır. Kistleri azaltır. Dezavantajlar Yüksek su basıncı gerektirir. Yavaştır (1.9 -2.5 lt / dk) Bakteri ve virüslere karşı etkili sayılmaz. Ters Osmos (Reverse Osmosis) 3 İyi suyu nereden bulabilirsiniz?

23 Avantajlar Kloru azaltır. Suyun tadını, kokusunu, rengini geliştirir. Organik bileşikleri azaltır. Dezavantajlar İnorganik bileşikleri, bakteri ve virüsleri azaltmaz. Kanallama yaparak etkinliği azalabilir. Genellikle filtre değiştirme göstergesi yoktur. Granül Aktif Karbon 3 İyi suyu nereden bulabilirsiniz?

24 Avantajları Kloru, Trihalometan’ları ve pek çok organik bileşiği azaltır. Küçük partikülleri derinlemesine filtre eder. Dezavantajlar Pek çok inorganik bileşiğin azaltılmasında etkili değildir. Bakteri ve virüslerin azaltılmasında etkili değildir. Aktif Pres Karbon Blok 3 İyi suyu nereden bulabilirsiniz?

25 Avantajlar Bakteri ve virüsleri yok eder. Dezavantajlar İnorganik bileşiklere karşı etkili değildir. Partikülleri gidermez. Ultraviyole Işığı 3 İyi suyu nereden bulabilirsiniz?

26 Hiç bir teknoloji tek başına hepsini yapamıyor Ancak…

27 eSpring Su Arıtma Sistemi Çözümü var

28 Neden eSpring? 4

29 Elektronik İzleme Sistemi 4 Neden eSpring? eSpring Kombine Teknoloji Karbon blok filtre UV ışığı

30 140’dan fazla kirletici maddeyi etkili bir biçimde temizleyen benzersiz, ileri teknoloji Karbon Blok Filtre 4 Neden eSpring?

31 A.B.D patentli bu çok evreli karbon blok filtre : İnsan saçının çapından 300 kat daha küçük partikülleri yakalar Organik bileşikleri yok eder Inorganik bileşiklerden de kurşun, civa ve radonu yok eder Karbon Blok Filtre 4 Neden eSpring?

32 Aktif Pres Karbon Blok Filtre Aktif pres karbon gözenekler içerir 446,000 m2’lik karbon yüzey alanı vardır 4 Neden eSpring?

33 69 ADET FUTBOL SAHASI’NDAN DAHA BÜYÜK 4 Neden eSpring?

34 80 milijul/cm2 UV ışığı verir. İçme suyunda hastalıklara neden olan bakteri ve virüsleri %99.99’dan fazla bir oranda yok eder. UV lambası musluk açıldığında faaliyete geçer : -duran su ısınmaz -enerji israf olmaz Ultra Viole Işığı Teknolojisi 4 Neden eSpring?

35 Anında Faal Duruma Geçme

36 UV Dezenfektasyonu Bakteri Mantar Alg ToksiniKistVirüs Mikroorganizmaları yok eder. 4 Neden eSpring?

37 Ikincil Halka ve elektronik UV Lambasını kontrol eden elektronik ünite UV Lambası & Quartz Kılıf Pres Karbon Blok Filtre SS Tüp Reaktör 4 Neden eSpring?

38 İletken Eşleştirme - Güvenli Güç Kaynağı İkincil Halka Birincil Halka 4 Neden eSpring?

39 Patentli Kartuş Dizaynı - Kullanıcı ile Dost Saplı Filtre Kapağı Filtre Kartuşu Filtre değişim kolaylığı Filtre değişim kolaylığı Filtre kapağı çıkarım kolaylığı Filtre kapağı çıkarım kolaylığı Filtre Kartuşu’na elektrik bağlantısı yoktur Filtre Kartuşu’na elektrik bağlantısı yoktur 4 Neden eSpring?

40 Elektronik Modül Kartuş Filtre Desteği Monitör Basınç Yuvası Filtre Destek Çemberi Güç Kordonu 4 Neden eSpring?

41 “Akıllı Çip” Teknolojisi Problem olduğunda uyarır. Filtre değişimi için uyarır. Elektronik İzleme Sistemi 4 Neden eSpring?

42 Akıllı Çip

43 7500 m2 üretim alanı Teknolojinin arkasındaki mükemmellik 64 mühendis ve bilim adamı Dünya çapında halen alınmış veya başvurusu yapılmış 270 patent 12 Laboratuar 4 Neden eSpring?

44 eSpring tesisleri4 Neden eSpring?

45 eSpring tesisleri4 Neden eSpring?

46 eSpring tesisleri4 Neden eSpring?

47 Bağımsız Denetleme Water Quality Association Gold Seal Certification Program (Altın Mühür Programı) Su Kalite Derneği, kaliteli su sağlayan arıtma sektörünü temsil eden, kar amacı gütmeyen uluslarası ticaret derneğidir. NSF International *Su arıtımında dünya çapında tarafsız, bağımsız üçüncü taraf örgütü 4 Neden eSpring?

48 1. Üç ana NSF Kalite Standartı’nı karşılayan (42, 53, 55 No’lu standartlar) ve onaylanarak sertifika verilmiş ilk ev tipi su arıtma cihazı. 2. Dünyada bilinen diğer tüm UV/karbon bazlı sistemlerden daha fazla oranda sağlığı etkileyen kirletici maddeyi azalttığı onaylanmıştır. eSpring NSF’den Onaylıdır 2 önemli husus : 4 Neden eSpring?

49 eSpring Su Arıtma Sistemini Seçmek için 8 Neden 1. Daha temiz, daha duru ve daha iyi tadı olan bir su 2. Daha iyi su kalitesi 3. Kanıtlanmış performans 4. Benzersiz, ileri teknoloji 5. Yıllar boyu süren araştırmaların sonucu 6. Büyük kolaylık 7. Daha az bakım 8. Daha değerli

50 En iyi Karbon blok filtre, UV ışığı, ve Elektronik İzleme Sistemi’ni birleştiren - En iyi teknoloji

51 İlk Üç temel kalite standardını (NSF 42, 53, 55) karşılayan ilk ev tipi su arıtma cihazıdır.

52 En çok Dünyada bilinen diğer tüm UV/karbon bazlı sistemlerden daha fazla oranda sağlığı etkileyen kirletici maddeyi azaltığı onaylanmıştır.

53 eSpring Kullanıcılarının Dikkatine Elektroliz Testi sadece suyun içinde varolan mineralleri gösterir. eSpring, sudaki vücudumuz için gerekli olan kalsiyum,magnezyum minerallerini korur.

54 Serbest Girişimciler Merkezi

55 Ürünle ilgili sorunuz ya da probleminiz olduğunda arayınız NEVZAT ZÜLFİKAROĞLU 0 530 933 54 36 nevsuavi@hotmail.com eSpring Servis Hizmetleri


"Su size ne sağlayabilir? 1 Su gereklidir Su, hayatın devamını sağlamanın çok daha ötesinde işleve sahiptir. İyi su gerçekten Sağlığımızı Zindeliğimizi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları