Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çevremiz, bize emanet edilmiştir ve koruma sorumluluğumuz vardır. Yaratılıştaki binlerce hikmeti anlamadan, hayvanlara, bitkilere, toprağa, taşa, madenlere.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çevremiz, bize emanet edilmiştir ve koruma sorumluluğumuz vardır. Yaratılıştaki binlerce hikmeti anlamadan, hayvanlara, bitkilere, toprağa, taşa, madenlere."— Sunum transkripti:

1

2

3 Çevremiz, bize emanet edilmiştir ve koruma sorumluluğumuz vardır. Yaratılıştaki binlerce hikmeti anlamadan, hayvanlara, bitkilere, toprağa, taşa, madenlere karşı bilinç ve saygı geliştirmeden çevreci olamayız.

4 Çevreci olmak miting yapmak değildir. Tüketirken doğal ürünler tüketmek, petrol ve türevlerinden olabildiğince kaçınmak, israf etmemek, ağaç dikmek, hayvanları koruyup kollamak hep çevreci olmanın gereklerindendir. Çevreci olmak miting yapmak değildir. Tüketirken doğal ürünler tüketmek, petrol ve türevlerinden olabildiğince kaçınmak, israf etmemek, ağaç dikmek, hayvanları koruyup kollamak hep çevreci olmanın gereklerindendir.

5

6 Ağaç dikme konusundaki dinimizin emirleri, israfa yönelik keskin tavrımız, doğal yaşamak, doğal yemek ve içmekle ilgili emirler ve insanlar arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren kardeşlik duygumuz bir ucundan çevre ile ve çevre bilinci ile kesişmektedir. Ağaç dikme konusundaki dinimizin emirleri, israfa yönelik keskin tavrımız, doğal yaşamak, doğal yemek ve içmekle ilgili emirler ve insanlar arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren kardeşlik duygumuz bir ucundan çevre ile ve çevre bilinci ile kesişmektedir.

7 Kürsel ısınma gündemimize geldikçe, dünyamızdaki her yaratılışın mükemmelliğini gördükçe çevreyi korumak için aslında doğal yaşamaktan başka çaremiz olmadığını görüyoruz. Kürsel ısınma gündemimize geldikçe, dünyamızdaki her yaratılışın mükemmelliğini gördükçe çevreyi korumak için aslında doğal yaşamaktan başka çaremiz olmadığını görüyoruz.

8

9

10

11


"Çevremiz, bize emanet edilmiştir ve koruma sorumluluğumuz vardır. Yaratılıştaki binlerce hikmeti anlamadan, hayvanlara, bitkilere, toprağa, taşa, madenlere." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları