Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yeni ambalajıyla etkisi daha uzun sürecek. 250 ml’lik yeni ambalaj.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yeni ambalajıyla etkisi daha uzun sürecek. 250 ml’lik yeni ambalaj."— Sunum transkripti:

1

2

3 Yeni ambalajıyla etkisi daha uzun sürecek. 250 ml’lik yeni ambalaj

4

5 TER KOKUSU TARİHE KARIŞIYOR

6 TERLEME NEDİR? NE ZAMAN TERLERİZ? Normal şartlarda vücut ısımız bir denge halindedir, yani vücudun ürettiği ısı ile vücuttan yayılan ısı birbirine denktir. Bununla birlikte, vücut daha yüksek miktarda ısı ürettiğinde bu denge bozulur ve vücut çok sıcak hale gelir. Bu ısı dengesini yeniden oluşturabilmek için vücudun dışarıya verdiği ısıyı artırması gerekir; bu da terlemeyle sonuçlanır. Nefes almak ne kadar normalse, vücudun terlemesi de o kadar normaldir. Her ne kadar "Ben terlemem" diye düşünenler olsa da az ya da çok hepimiz terleriz.

7 Gaz içermez Alüminyum Klorür içermez Alüminyum Zirconium içermez Paraben ve türevlerini içermez Triclosan içermez TER KOKUSUNA KARŞI ETKİLİ ROLL-ON İçermez

8

9 TER KOKUSUNA KARŞI ETKİLİ ROLL-ON Doğal terlemeye engel olmadan, terlemeyle oluşan kötü kokuları önler. Uygulandığı bölgede yapışkanlık hissi vermez. Cilt tarafından kolay emilir. Rahatlatıcı ve etkili kokusu ile günlük hayatta güven verir. Terleme gereklidir.

10 Cildi ölü deri hücrelerinden arındırır canlandırır, gözenekleri açar. Kuru ciltleri nemlendirip rahatlatır. ALOE VERA EKSTRAKTI Antimikrobiyaldir. Cildin nem dengesini korur. Cildi yatıştırır. PAPATYA EKSTRAKTI

11

12

13 Harika saçlar için bir mucizesi daha...

14 Saç dökülmesi veya saç kıran artık sorun değil.

15

16 Aşırı saç dökülmesini önler. Zayıflamış saçlar ve minik tüycükleri besleyerek dolgunlaştırır. Saç diplerindeki kepeklenmenin giderilmesine yardımcıdır. Saçın daha hızlı uzamasını sağlar. Saçların yağ ve nem oranını dengelemeye yardımcıdır. Zararlı güneş ışınlarından korumaya yardımcıdır. İçeriğindeki saç kremi özü ile saçın kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar, elektriklenmesini önler. Tüm saç tiplerine uygundur. SARIMSAKLI ŞAMPUAN MUCİZESİ

17 C, B6, B1 vitaminleri içerir. Isırgan otu içerir. Çinko Kalsiyum ve Beta Karoten yönünden zengindir.

18

19

20 OZON YAĞI ETKİSİ İLE HARİKA BİR CİLDE MERHABA

21 Ozon Terapisi Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir bileşiktir (O3). Ozon, oda sıcaklığında renksiz, karakteristik kokusu olan bir gazdır. Çok güçlü okside etme ve dezenfekte etme özelliği vardır. Ayrıca dünya çapında içme suyu sağlayan arıtma tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılır. Ozon diğer tedavilere ek olarak uygulanır ve tamamlayıcı tedavi grubuna girer.

22 OZON YAĞININ FAYDALARI * Saç derisinde oluşan kepek, ciltte oluşan sivilce akne gibi problemlerde kullanılır. Doğaldır ve çevreye atık bırakmaz * Mikrop ve bakteri öldürücüdür. * Cilt lekelerini yok etmeye yardımcıdır. * Kırışıklık giderilmesini sağlar. * Kan dolaşımını hızlandırır ve selüliti yok edici etkiye sahiptir. * Tırnak mantarını tedavi etmeye yardımcıdır.

23 Yıldız Teknik Üniversitesinde ozonlanmıştır.

24

25 Artık kadınlar, özel günlerinde çok daha mutlu

26

27 Adet dönemleri birçok kadının kâbusudur. Sinirlilik haline ağrılar ve kalitesiz ped kullanımından kaynaklanan enfeksiyon tehditleri de eklenince bu dönem iyice çekilmez olur. Ama artık tüm bunlara son veren bir ped var! Bayanlarının özel günlerinde kendilerini güvende hissedecekleri %100 Pamuk Ecolinn Hijyenik Ped!!! Özel dokusu ile mucize anyon özellikli Ecolinn Hİjyenik ped ile özel günleriniz ağrısız ve acısız geçecek!

28 Negatif yüklü iyonlara anyon denmektedir. Rüzgar, gibi doğal yollarla şarj olmaktadır. Kıyı bölgelerde ve yüksek kesimlerde iyon ve anyon yoğun halde bulunmaktadır. Bu sebeple bu bölgelerde yaşayan insanların daha sağlıklı, ciltlerinin daha pembe olduğunu görmekteyiz. Ayrıca yine bu kişiler kolay kolay hasta olmazlar. Anyon:

29

30

31 Artık çamaşırlarda renklerin karışması derdine son!

32 Süper emici mikro gözeneklere sahip Ecolinn Color wash mendil, boyaları kendi içinde hapseder ve çamaşırların birbirine renk bulaştırmasını önler. Değişik renk ve dokulara sahip çamaşırları bir arada, güvenle yıkamanızı sağlar. Elektrik, su ve deterjandan tasarruf sağlar, COLOR WASH MENDİL

33 Sonuç olarak faydaları: 1.Aynı çamaşırdaki değişik renklere sahip parçaların birbirini boyamasını engeller. 3. Boya kimyasalını hapsederek özellikle çocuklarımızın giysilerine nüfuz etmesini engeller. 2. Farklı renkteki çamaşırların birbirini boyamasını engeller.

34

35

36 Mango ve Şeftali aromalı enfes lezzet. GREEN FARMA OMEGA 3 ŞURUP

37 Green Farma Omega 3 Şurup, EPA ve DHA’sı yüksek,ayrıca çocukların severek tüketeceği çok lezzetli bir üründür. Çocukların beyin, beden,ve zihin fonksiyonlarını geliştirme etkisi ile faydalı bir destek ürünüdür. GREEN FARMA OMEGA 3 ŞURUP

38

39

40

41 TURBO GRILL APARATLARI

42

43

44 TURBO GRILL BUHARLI PİŞİRME ROBOTU Koku, is, duman yok. Zaman ve termostat ayarı ile tüm yemekleri kokusuz pişirebilir. Yağ kullanmadan pişirilen yemekler ile sağlıklı beslenme imkanı sunar. Yemeklerin sıvı, besin ve mineral değerlerini korur. Turbo grill hava akımı ile sağlıklı bir pişirme teknolojisine sahiptir. Mikrodalga ve halojen gibi sağlığa zararlı ışınlarla pişirme yapmaz.

45


"Yeni ambalajıyla etkisi daha uzun sürecek. 250 ml’lik yeni ambalaj." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları