Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Op. Dr. Altınok ÖZ Kartal Belediye Başkanı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Op. Dr. Altınok ÖZ Kartal Belediye Başkanı"— Sunum transkripti:

1 Op. Dr. Altınok ÖZ Kartal Belediye Başkanı
KARTAL BELEDİYESİ Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü HAZİRAN ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ Op. Dr. Altınok ÖZ Kartal Belediye Başkanı

2 1 HAZİRAN 2010 SALI İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün Düzenlediği
5.Erguvan Çevre Ödül Töreni’ne Katılım Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İbrahim GÜRBÜZ ve Çevre Koruma & Kontrol Müdürlüğü personeli ile Cemal Reşit Rey salonundaki törene katılım sağlandı. Kartal’daki en çevreci okul olarak seçilen Atatürk İlköğretim Okulu’na plaket verilen törende, Yakacık Özel Balkanlar İ.Ö.O., karikatür kategorisinde; Şehit Üst Teğmen Gökhan Yavuz İ.Ö.O. ve Mahmut Kemal İ.Ö.O. ise, afiş ve slogan kategorisinde 1-5 sınıflar arasında dereceye girdi. Tören, Hepsi 1’ in konseri ile sona erdi.

3 2 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA Atatürk İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerine 300 adet fidan dağıtımı yapılırken, Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER ve Çevre Koruma & Kontrol Müdürümüz İbrahim GÜRBÜZ tarafından okulun bahçesine ağaç dikildi. Etkinliğe katılım sağlayan öğrencilere, 11:30-12:30 saatleri arasında Atatürk İlköğretim Okulu’nun konferans salonunda “AMA BANA LAZIM” adlı tiyatro oyunu iki seans olarak oynandı.

4 3 HAZİRAN 2010 PERŞEMBE Kartal Doğa Koleji, Yavuz Selim İlköğretim Okulu ve Nihat Erim İlköğretim Okulu’na Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER, Çevre Koruma & Kontrol Müdürü İbrahim GÜRBÜZ ve Müdürlük personeli ile birlikte, okul bahçelerine dikilmek üzere 250’şer adet fidan dağıtıldı ve öğrencilere dağıtılmak üzere promosyon ürünler hediye edildi.

5 4 HAZİRAN 2010 CUMA Sabah 10:00’da Neyzen Tevfik Heykeli önünde toplanılarak, Başkanımız Op. Dr. Altınok ÖZ, Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER, Çevre Koruma & Kontrol Müdürü İbrahim GÜRBÜZ ve Müdürlük personeli ile diğer birimlerimizdeki Müdürlerimiz, Belediye personeli öncülüğünde, “Temiz Bir Dünya” için Ankara Caddesi’nden Atatürk Heykeli’ne yürüyüş yapıldı. Kartal Meydanı’nda Başkanımız, Başkan Yardımcımız ve Çevre Koruma & Kontrol Müdürü’müzün konuşmalarının ardından, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün düzenlediği 5. Erguvan Yarışmasında İstanbul’da en çevreci okul seçilen Kartal Atatürk İlköğretim Okulu’na ve TAP’ın düzenlediği 2. Atık Pil Toplama Yarışmasında en çok atık pil toplayarak 1. olan Özel Kıraç Okulu’na plaket takdim edildi. Konuşmalar sonrasında; Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, öğrenciler ve çevre gönüllülerimiz ile birlikte meydandan Balıkçılar Koyuna kadar olan sahil şeridinde, İstaç Kıyı Şefliği’nin teknik personeli ile birlikte kıyı temizliği yapıldı.

6 4 HAZİRAN 2010 CUMA Çevre Yürüyüşü ve Kıyı Temizliğine Katılım Sağlayan Okullar 1- Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu – (20 öğrenci) 2- İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Meslek Lisesi - (16 öğrenci) 3- Hasanpaşa İlköğretim Okulu - (11 öğrenci) Yıl Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu - (31 öğrenci) 5- 50.Yıl General Refet Bele İlköğretim Okulu - (32 Öğrenci) 6- İstek Ulubey Okulu - (76 öğrenci) 7- Kıraç İlköğretim Okulu - (37 öğrenci) 8- Nihat Erim İlköğretim Okulu - (19 öğrenci) 9- Vali Erol Çakır Lisesi - (24 öğrenci) 10- Emir Sencer İlköğretim Okulu - (32 öğrenci) 11- Saffet Simavi İlköğretim Okulu - (30 öğrenci) 12- Medine Tayfur Lisesi - (20 öğrenci) 13- Yıldız İşçimenler İlköğretim Okulu - (19 öğrenci) Toplam 367 öğrenci, 40 öğretmen, yaklaşık 400 çevre gönüllüsünü promosyon ürün ve fidan hediye edildi. Törene ayrıca Kent Konseyi Çevre Birim Komisyonu üyeleri, Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz, Belediye Personelimiz ve Meclis üyeleri yaklaşık 250 kişi olarak katılım sağladı.

7 5 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ Belediyemizin Büyük Ada’daki Sosyal Tesisine 12:00-15:00 saatleri arasında gezi düzenlendi. Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER, Meclis Başkanı Kamer GÖK, Çevre Koruma&Kontrol Müdürümüz İbrahim GÜRBÜZ ile Müdürlük Personeli, Müdürlerimiz, Kent Konseyi Çevre Komisyonu üyeleri ve diğer çevre gönüllüleriyle birlikte yaklaşık 250 kişinin katılımı sağlanarak, güzel bir çevre gezisi gerçekleştirildi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerimiz, Kartal Meydanında 18:00-19:00 saatleri arasında Doğa Koleji Perküsyon Grubu konseri ile devam ederek, konser sonrasında Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER tarafından gruba plaket takdim edildi.

8 5 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ Op.Dr.Altınok ÖZ ve Eşi Feray ÖZ tarafından, Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER’e Kartal heykeli, Çevre Koruma&Kontrol Müdürlüğü personeline de temsili plaket takdim edildi. Ayrıca Basın Yayın Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ile Kültür&Sosyal İşleri Müdürlüğüne, Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER ve Çevre Koruma&Kontrol Müdürümüz İbrahim GÜRBÜZ tarafından Çevre Haftası Etkinliklerimizde gösterdikleri katkı ve desteklerden dolayı, plaket takdim edildi. Plaket töreni, Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ve Çocuk Korosunun konseri ile devam etti. Koro adına Özgür Doğan’a Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER tarafından plaket takdim edildi. Doğa İçin Çal Grubu’nun konseri hava şartlarından dolayı iptal edildi. Konser sonrası çevre gönüllerine 1500 adet fidan dağıtıldı.

9 5 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ

10 6 HAZİRAN 2010 PAZAR Başkanımız Op.Dr.Altınok ÖZ, Eşi Feray ÖZ, Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER, Kent Konseyi Çevre Komisyonu üyeleri, Çevre Koruma&Kontrol Müdürümüz İbrahim GÜRBÜZ, Müdürlük Personeli, Müdürlerimiz ve İstaç Kıyı Şefliğinin ekibi ile birlikte Esentepe Mahallesinde bulunan Balıklı Gölet ve çevresinde 10:00-12:00 saatleri arasında temizlik yapıldı. NTV ve yerel gazetelerin muhabirlerinin, Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER ve Çevre Koruma&Kontrol Müdürümüz İbrahim GÜRBÜZ ile yaptıkları röportajda; gölet hakkında genel bilgi verildi ve buranın doğal bir park olabilmesi için yapılacak çalışmalardan kısaca bahsedildi. Program sonunda çevre gönüllerine promosyon ürünler ve yaklaşık 300 adet fidan dağıtımı yapıldı.

11 6 HAZİRAN 2010 PAZAR

12 6 HAZİRAN 2010 PAZAR Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER, Çevre Koruma&Kontrol Müdürümüz İbrahim GÜRBÜZ ve Müdürlük Personeli ile Organik Pazardaki esnaf ve halkın çevre günleri kutlanarak, bugünün hatırası olarak mutfak önlüğü hediye edildi.

13 7 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ Çevre Koruma&Kontrol Müdürlüğü personeli tarafından fidan talep eden okullara fidan dağıtımı yapıldı. -Hasanpaşa İlköğretim Okulu (150 adet fidan) -Vali Erol Çakır Lisesi (200 adet fidan ) -Hacı Hatice Bayraktar Lisesi (150 adet fidan) -Yıldız İşçimenler İlköğretim Okulu (150 adet fidan)

14 8 HAZİRAN 2010 SALI Çevre Koruma&Kontrol Müdürlüğü personeli tarafından fidan talep eden okullara, fidan dağıtımı yapıldı. Okullar kapsamında Cevizli Lisesi’ne ve Yakacık Endüstri Meslek Lisesi’ne toplam 500 adet fidan hediye edildi.

15 9 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA Çevre Koruma&Kontrol Müdürlüğü personeli tarafından fidan talep eden okullara fidan dağıtımı yapıldı. **Cumhuriyet İlköğretim Okulu(250 adet fidan) **Emine ve Hasan Aytaçman İlköğretim Okulu(200 adet fidan) **Saffet Simavi İlköğretim Okulu(200 adet fidan)

16 9 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün Ankara’dan gelen tiyatro ekibi, “Sincap Çocuk” adlı tiyatro oyununu 2 seans olarak, Eyüp Genç İlköğretim Okulu’nda oynadı. Tiyatroya, Okul Müdürü Cemal KAVUK, Çevre Koruma&Kontrol Müdürü İbrahim GÜRBÜZ ile Müdürlük Personeli, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü yetkililerinden Suna GÜRLER katılırken, okula 500 adet fidan ve promosyon ürün hediye edildi.

17 10 HAZİRAN 2010 PERŞEMBE İbrahim Saime Zıpkın İlköğretim Okulu’nda, ÇEVKO’nun “Çevreci Kedi Çevki” adlı tiyatro oyunu 2 seans olarak oynandı. Tiyatroya, ÇEVKO yetkililerinden “İletişim ve Eğitim Uzmanı” Kaan Arda, Çevre Koruma&Kontrol Müdürü İbrahim GÜRBÜZ ile Müdürlük personeli, Okul Müdürü Mehmet Karataş ve öğrenciler katıldı. Oyun sonrasında, öğrencilere 400 adet fidan ve promosyon ürünler hediye edildi.

18 11 HAZİRAN 2010 CUMA Çevre Haftası programı dahilinde, çevre gönüllülerine ve okullara yönelik, dağıtılan yaklaşık 6000 adet fidan, Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yetiştirilmiştir.

19 12 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ Sabah 09:30’da Kartal Meydan’ında başlayan programa Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok ÖZ, Başkan Yardımcımız Orhan İSPEKTER, Meclis Üyeleri, Başkan Danışmanları, Çevre Koruma&Kontrol Müdürümüz İbrahim GÜRBÜZ, Müdürlük personeli, Bisikletliler Derneği, Turan Grup Yöneticileri ve çalışanları, Kent Konseyi Çevre Birimi ve çevre gönüllerinin katılımı ile başladı. Sahilden devam eden bisiklet şöleni, Tekel Tesislerine kadar olan noktadan geri dönüş sağlanarak Kartal Meydan’ında son buldu. Daha sonra, bisiklet çekilişiyle devam eden program, Çevre Koruma&Kontrol Müdürü İbrahim GÜRBÜZ’e ve Turan Şirketler grubu yöneticilerinden Bahri TURAN’a 16 ve 41 nolu çekiliş numaralarıyla bisiklet hediye edildi.

20 12 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ Şölen, Bisikletliler Derneği’ne ait grup tarafından akrobasi gösterisiyle son buldu. Şölene 100’e yakın bisikletli ve çevre gönüllüsü katılarak destek sundular.

21 12 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ Çevre Koruma&Kontrol Müdürü İbrahim GÜRBÜZ ve Turan Kardeşler Bahri TURAN çekilişte hediye edilen bisikletleri; 5. Erguvan Yarışmasında, İstanbul’da en çevreci okul seçilen Kartal Atatürk İlköğretim Okulu ve TAP’ın düzenlediği pil toplama yarışmasında en çok atık pil toplayarak 1. olan Özel Kıraç Okuluna hediye etti. Özel Kıraç Okulu’nun bilgisi dahilinde, kendisine hediye edilen bisikleti, Kartal’da en çok atık pil toplayarak dereceye giren diğer bir çevreci okul olan Yıldız İşçimenler İlköğretim Okulu’na armağan etti.

22 1-12 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri BASINDA BİZ
:KARTAL’DA BİSİKLET ŞÖLENİ YAPILDI. :BALIKLI GÖL HAYAT BULUYOR. :ÇEVRECİ BELEDİYE KARTAL :KARTAL’DA ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BİSİKLET ŞÖLENİ İLE SON BULACAK :TEMİZ ÇEVRE İÇİN BİSİKLET ŞÖLENİ :KARTAL’DA ÇEVRE HAFTASI HIZ KESMİYOR :KARTAL BELEDİYE’SİNDEN ÇEVRE HAREKATI :KARTAL’DA ÇEVRE HAFTASI HIZ KESMİYOR : HABER TÜRK GÖLÜ KURTARMAK :BALIKLI GÖL HAYAT BULUYOR :YAŞANABİLİR ÇEVRE İÇİN EL ELE :KARTAL BELEDİYESİ,BALIKLI GÖL’E HAYAT VERECEK. :KARTAL ÇEVRE HAFTA’SINA HAZIR :KARTAL ÇEVRE İÇİN YÜRÜDÜ :KARTAL’DA ÇEVRE ETKİNLİKLERİ 12 GÜN :YAŞANABİLİR ÇEVRE İÇİN EL ELE :KARTAL BELEDİYESİ ÇEVRE HAFTASINI ORGANİK PAZAR ESNAFI İLE KUTLADI : KARTAL BELEDİYE’SİNDEN YAŞANABİLİR ÇEVRE İÇİN EL ELE SEFERBERLİĞİ KARTAL’DA ÇEVRE İÇİN EL ELE : KARTAL BELEDİYESİ ÇEVRE HAFTASINDA YAPACAĞI ETKİNLİKLERLE BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZI ÇEVREYİ KORUMAYA KARŞI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYOR! :KARTAL ÇEVRE HAFTASINA HAZIR :KARTAL’DA ÇEVREYE BÜYÜK ÖNEM :KARTAL’DA ÇEVRE HAFTASI KUTLANIYOR :TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN EL ELE :BALIKLI GÖL KURTARILIYOR

23 KARTAL BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ
1-12 HAZİRAN 2010 DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZDE KATKI VE DESTEKLERİNİ SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ… KARTAL BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ


"Op. Dr. Altınok ÖZ Kartal Belediye Başkanı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları