Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

S Oil Petrol A.Ş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "S Oil Petrol A.Ş."— Sunum transkripti:

1 S Oil Petrol A.Ş

2 Tarihçesi; Siyam Petrolcülük A.Ş, 2000 yılının Mayıs ayında kurulan akaryakıt depolama ve dağıtım şirketidir. Firma, Mersin Kazanlı`da m³ kapasiteli ‘Depolama Tesisi’ inşa ederek faaliyete geçmiş, sektördeki büyük bir gereksinimi karşılamıştır. Siyam petrolcülük A.Ş, tarihinde EPDK`dan dağıtım lisansı alarak S Oil markasıyla faaliyet göstermekte olup, 2006 yılının 2. yarısından itibaren bayii ağının genişletme çabalarına yönelik büyük yatırımlar yapmaktadır.

3

4 Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı: Beşir ACAR
Yönetim Kurulu Başkan Yrd. :Serhat AKA

5 Şirket merkezi Mersin’dedir.
TL sermayeyle kurulmuştur.

6 Ortaklık Yapısı

7 Hizmetleri; Türkiye nin her noktasına Güvenilir ve kesintisiz ikmal güvencesi S Oil nakliyesiyle üründe kalite ve miktar garantisi S Oil nakliyesiyle sigortalı taşımacılık Tesis yapımında mühendislik hizmeti desteği Danışmanlık Eğitim ve Satış Destek Kredisi

8 Saha Ekibi

9 Marmara bölge müdürü: Levent Şahin
İzmit saha müdürü: Cengiz Ulusal Kırıkkale saha müdürü: tayfun Aslan Samsun saha müdürü: Mustafa Kızılbay Elazığ saha müdürü: Cihan Çelik Erzurum saha müdürü:Tolga Çullu İzmir saha müdürü:Niyazi Buluter

10 Ürünleri Benzin Motorin Gazyağı Madeni yağ Fuel oil

11 Benzin

12 Motorin

13 Gazyağı

14 Madeni yağ

15 AdBlue Oil AdBlue, Euro 4 ve Euro 5 standartlarını karşılayan SCR'li dizel ticari araçlar için kullanılması zorunlu bir üründür . Euro 4 ve Euro 5 standartlarını karşılamak amacıyla önde gelen ticari ağır vasıta üreticileri SCR motor teknolojisini geliştirip, bu standartları karşılayan araçların üretiminde uygulamaya başladı. AdBlue katalizörü bu teknoloji ile kullanıldığında egzos emisyonlarında bulunan nitrojen oksitli su buharı ve zararsız nitrojene dönüştürüyor.

16 Rakiplerin Pazar Payları

17 S Oil Akaryakıt Satış Fiyatları

18 Sorumlulukları Yasalar karşısında; Tüm operasyonlarını yasal mevzuatın gereklerine uygun biçimde gerçekleştirmeyi, vergi vb. mali yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirmeyi ve sektörel mevzuatın oluşması yönünde yapıcı destek sağlamayı, Topluma karşı;  Toplumsal değerlere duyarlı olmayı ve saygı göstermeyi, toplumla içiçe ve dayanışma halinde olmayı, toplumsal sorunların çözümünde üzerine düşen katkıyı vermeyi ve toplumsal ilerlemelere öncülük etmeyi, Hissedarlarına karşı; Şirket değerini artırmayı, yapılan yatırımın karşılığında temettü sağlamayı ve şirketin işleyişi ve uygulamaları konusunda zamanında ve doğru biçimde bilgilendirme yapmayı,

19 Çalışanlarına karşı; Performanslarını adil biçimde değerlendirmeyi ve karşılıklandırmayı, gelişim ve kariyer olanakları sunmayı, gereksinimlerine uygun bir çalışma ortamı ve koşulları sağlamayı ve kişilik ve düşüncelerine, önerilerine önem vermeyi, Bayilerine karşı; Sağlıklı ve sürekli iletişim içinde olmayı, markaya yatırım yapmayı ve markayı güçlendirmeyi, yeni ürün ve hizmetler geliştirmeyi, eğitim ve uygulama desteği vermeyi ve mükemmel hizmet sunmayı,  Bireysel ve Kurumsal Tüketicilerine karşı; Beklentilerine uygun kalite ve maliyette ürünler sunmayı, beklenti ve şikayetlerine duyarlılık göstermeyi,

20 Tedarikçilerine karşı ; Sürekli iletişim içinde olmayı, tedarikçilerini şeffaf ve hakkaniyetli biçimde seçmeyi ve olabildiğince uzun dönemli işbirlikleri yaparak gelişim ve fırsatı ve desteği sağlamayı taahhüt eder.

21 Terminalleri Tüm işlemler eğitimli ve deneyimli personel tarafından uluslararası standartlarındaki teknik emniyet kurallarına göre yürütülmektedir. S Oil Terminalleri, yangından korunma ve mücadele için basınçlı yangın suyu ve köpük uygulamalarıyla donatılmıştır. Personel, acil olaylara karşı hızlı ve güvenli önlem almaları için sürekli eğitilmektedir.

22 Terminallerin Özellikleri
Şehir merkezine 10, Ataş Rafinerisine 2 km ve denize 700 metre uzaklıkta olan tesis m² üzerine kurulmuştur. Terminalde bulunan 21 beyaz ürün tankı toplam m³ kapasitelidir. Tanklarda ürünler gruplama sistemine göre, cins ve miktarlarına göre ayrı ayrı stoklanmaktadır. Tanklarda seviye tespit cihazları ve enraf radar sistemi mevcuttur. Mersin terminalimizde yaklaşık ton kapasiteli kargo gemiler yükleme ve boşaltma yapabilmektedir. Tesise gemilerden 800 metreküp / saat akaryakıt boşaltılmaktadır.

23 MERSİN Kazanlı Aves Terminali Şehir merkezine 10 km, Ataş rafinerisine 2 km ve denize 700 metre uzaklıkta, yaklaşık m² üzerine inşa edilmiş ve toplam m³ kapasitelidir. Akaryakıt ürünleri depolamada, m³ kapasitesi vardır.

24 Giresun Espiye Terminalleri Siyam Petrolcülük San. Ticaret A. Ş
Giresun Espiye Terminalleri Siyam Petrolcülük San. Ticaret A.Ş. Giresun'un Espiye ilçesinde m²'lik alan üzerinde m³'lük depolama kapasitesine sahip akaryakıt ve LPG depolama dolum tesisi kurmak ve işletmek için çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

25 S Oil Lojistik S Oil, kendine ait yeni ve modern araçlar ile EPDK ve Karayolları Ulaştırması standartlarına uygun ADR belgeli ve ADR standartlarında tankerler ile Türkiye'nin her noktasına güvenilir, kesintisiz, sigortalı, kaliteli ve miktar garantili taşımacılık gerçekleştirmektedir ton ve 20'şer ton kapasiteli araçlar ile gerek bayilerimize, gerekse ticari satışlarda güvenle ve zamanında nokta sevkiyat gerçekleşmektedir.

26 Kalite Kontrol Akaryakıt Kalite Kontrol araçlarımızla istasyonlarımızda satılan ürün kalitesi periyodik olarak kontrol edilmektedir. S Oil kalite uzmanları akaryakıtın kalitesini periyodik olarak denetlerken aynı zamanda sayaç rakamlarını ve S Oil tarafından belirlenmiş prosedürlere uyulup uyulmadığını da kontrol etmektedirler.

27 S Oil istasyonlarımızın ilkeleri;
S Oil'in istasyonlarımızdaki ilkeleri; Cep telefonu kullanımı, Sigara içme yasağı, İstasyon bayraklarının çevre düzenlemesi, Çöp kovası kullanım gerekliliği, İnsan ve çevreyi korumak ve güvenliktir. Ayrıca müşteri şikayetlerine göre denetimler yapılmaktadır.

28 Hazırlayan; Mihriban YILDIZ


"S Oil Petrol A.Ş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları