Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR VE PROJE TAKİP SİSTEMİ Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR VE PROJE TAKİP SİSTEMİ Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR."— Sunum transkripti:

1 Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR VE PROJE TAKİP SİSTEMİ Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR VE PROJE TAKİP SİSTEMİ Gökçe Uysal & Adem POLAT Araştırma Destek Programları (ARDEB) Mali Denetleme ve Sözleşmeler Müdürlüğü Ekim, 2013

2 Marmara Bölgesi’nde En Fazla Destek Alan İlk 20 Üniversite Koç Üniversitesi, 2012 yılında Türkiye genelinde destek alan 116 üniversite içinden 8.’dir. Marmara Bölgesi genelinde 4.’dür. (destek alan 35 üniversite içinden)

3 Koç Üniversitesi Proje Dağılımı

4 Proje Destek Oranları Karşılaştırması* * Desteklenen Proje Sayısının Önerilen Proje Sayısına Oranını ifade eder

5 Koç Üniversitesi Projelerinin Dağılımı

6 Koç Üniversitesi Projelerinin Karşılaştırması Koç Üniversitesi’nin 2000-2004 yıllarında 0,8 Milyon TL olan Toplam Destek Bütçesi, 2005-2012 yıllarında 39 kat artarak 30,2 Milyon TL’ye ulaşmıştır.

7 Koç Üniversitesi Projelerinin Gruplara Göre Dağılımı (2000-2012)

8 Panelist Sayısı Üniversite Sayısı * Koç Üniversitesi Panelist Sayısı


"Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR VE PROJE TAKİP SİSTEMİ Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları