Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İlk Veli Toplantımıza Hoş Geldiniz!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İlk Veli Toplantımıza Hoş Geldiniz!"— Sunum transkripti:

1 T.C. YENİMAHALLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu

2 İlk Veli Toplantımıza Hoş Geldiniz!
PLANINIZ BİR YIL İÇİNSE PİRİNÇ EKİN, ON YIL İÇİNSE AĞAÇ DİKİN, YÜZ YIL İÇİN İSE İNSANLARI EĞİTİN HUANG-ÇE

3 Çinli düşünürün yukarıda belirttiği gibi en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır.
Bizler bugün, burada ülkemizin geleceği olan yavrularımıza daha iyi bir eğitim verebilmek için neler yapıyoruz ve bundan sonra neler yapılacağını konuşmak için toplandık.

4 Bizler, kısa vadede çevreyi çok fazla değiştiremeyiz.
Öncelikle şu iyi bilinmelidir ki; okul, eğitim sacayağının sadece biridir. OKUL ÖĞRENCİ AİLE ÇEVRE Yukarıda, çocuğun gelişimini etkileyen üç önemli faktör gösterilmiştir. Bizler, kısa vadede çevreyi çok fazla değiştiremeyiz.

5 FAKAT; Okul ve Aile olarak kendimizi değiştirebilir ve geliştirebiliriz… ŞİMDİ; Bizler, “Okul” olarak çocuklarımız için neler yapıyoruz ve bundan sonraki planlarımız nedir, size bunları anlatacağız….

6 AMACIMIZ; Küreselleşen ve küçülen dünyamızda, farklı insanlarla rahatça iletişim kurabilen, özgüvenini kazanmış, kendini rahatça ifade edebilen, hakkını savunabilen, düşünen, eleştiren, demokrasiye ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek…

7 BUNUN İÇİN; Modern eğitim sistemlerini uygulayacak, kendimizi sürekli yenileyecek, geliştirecek ve eğitimde teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmaya çalışacağız. Bütün bunları başarabilmek için, velilerimizle işbirliği içerisinde olacağız.

8 Okul sadece öğrencisini eğitmekle kalmaz, çevresine de faydalı olur düşüncesinden hareketle; velilerimize de çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenleyerek, onların kendilerini geliştirmelerine destek olacağız….

9 Öğrencilerimize; kendilerini geliştirmelerini sağlayacak, onları önlerindeki sınavlara hazırlayacak kurslar ve eğitimler düzenleyeceğiz. Okul bahçemizde uygulama bahçesi kurarak kendini gerçekleştirme, bir şeyler üretme ve başarma duygusunu yaşamalarını sağlayacağız.

10 Tiyatro, satranç ve sanatsal etkinliklerle, kendilerini rahatça ifade etme ve işbirliği içerisinde sosyalleşmelerine katkıda bulunacağız.

11 Öğrencilerimize ve velilerimize sunacağımız rehberlik hizmetleri ile sorunlarının çözümüne yardımcı olacak ve verilen eğitimden maksimum düzeyde yararlanmalarını sağlayacağız. Yine gelecekte doğru bir meslek ve bu mesleğe yönelik okul seçimi için rehberlik hizmeti vereceğiz.

12 Düzenleyeceğimiz, gezi ve sosyal aktivitelerle
öğrencilerimizin kişisel gelişimine ve kültürlenmelerine katkı sağlayacağız.

13 Bütün bunları nasıl başaracağız?
İlk ve en önemli gücümüz, genç ve dinamik kadromuz… MAHİR CAN  (Okul Müdürü) TELAT GÜLTEPE  (Müdür Yardımcısı) MURAT AÇIKGÖZ  (Türkçe) MURAT ERSOY (Matematik) AYŞE KÜÇÜKTAŞÇI  (İngilizce) BURCU KATRANCI  (Sosyal Bilgiler) MEHTAP DİNÇSOR  (Teknoloji ve Tasarım) ÜMMÜ GÜLSÜM YILMAZ  (Fen ve Teknoloji)

14 ZEYNEP COŞAR CİĞERCİ  (Rehber Öğrt.)
MELTEM AĞAOĞLU  (Okul Öncesi Öğrt.) RÜVEYDE ÇELİKAY  (Okul Öncesi Öğrt.) FATMA OYA SEVİM  (Okul Öncesi Öğrt.) HALİSE YURDAGÜL  (Okul Öncesi Öğrt.) ASLIHAN SARAÇ  (Sınıf Öğrt.) CENNET ÇELİK  (Sınıf Öğrt.) FETHİYE ECEHAN HEKİMOĞLU  (Sınıf Öğrt.) HALUK TAHİR UZUNHASANOĞLU(Sınıf Öğrt.) NURCAN İŞBAKAN ALPARSLAN  (Sınıf Öğrt.)

15 SEVAL TOSUN  (Sınıf Öğrt.)
İLKNUR TEPE  (Sınıf Öğrt.) İRFAN YÜKSEL  (Sınıf Öğrt.) MUTLU YALÇİN  (Sınıf Öğrt.) ZEYCAN SEMERCİ  (Sınıf Öğrt.) Eğitim ve bilimdeki yenilik ve değişimleri sürekli olarak takip eden, araştıran, istekli, çalışkan, bilgisayar, internet ve teknolojiye açık bu kadro en önemli güven kaynağımızdır.

16 Bize başarıyı getirecek diğer unsur ise; derslikleri, laboratuvarları, kütüphanesi ve çok amaçlı salonuyla çağdaş normlara uygun binamız. En önemli unsurlardan biri ise; siz velilerimiz… Okul veli desteği ile gelişir, öğrenci velinin ilgisi ve desteği ile daha sağlam bir eğitim alır. Maddi manevi, her türlü desteğinizi vereceğinize inanıyor ve sizlere her zaman kapımızın açık olduğunu belirtiyoruz.

17 Mutlu YALÇİN 1/A Sınıf Öğretmeni www.mutluyalcin.com
Hazırlayan ve Sunan: Mutlu YALÇİN 1/A Sınıf Öğretmeni                                                                                                                                                                                                                                                                               


"İlk Veli Toplantımıza Hoş Geldiniz!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları