Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri"— Sunum transkripti:

1 SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri

2 Amsterdam Hollanda'nın başkentidir
Amsterdam Hollanda'nın başkentidir.Amsterdam, bugün Hollanda'nın kişi sayısı bakımından en büyük, kültürel ve parasal yönden de en önemli kentidir.

3 Amsterdam Arena, Hollanda'nın Amsterdam şehrinde bulunan bir stadyumdur. Ajax takımı ile Avrupa Amerikan Futbolu Ligi (NFL) takımlarından Amsterdam Admirals bu stadı kullanmaktadır.

4 Dam Meydanı Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan bir şehir meydanıdır. Şehirin marka yapıları ve önemli aktivitelerin düzenlendiği ve şehrin en çok bilinen yerlerinden biridir.

5 Kraliyet Sarayı

6 Madrid, İspanya'nın başkenti ve Madrid bölgesinin yönetim merkezi
Madrid, İspanya'nın başkenti ve Madrid bölgesinin yönetim merkezi. İber Yarımadası'nın orta kesiminde yer alır. Madrid İstanbul, Londra, Berlin ve Paris'ten sonra Avrupa'nın en en kalabalık beşinci şehridir.

7 Estadio Santiago Bernabeu İspanya'nın Madrid şehrinde 1947 yılında yapılan stadyum. Bu stadyumun ev sahibi takımı Real Madrid'dir. İsmi efsane başkan Santiago Bernabéu Yeste'den gelmektedir.

8 Alcala Caddesi

9 Alcala Kapısı

10 Cibeles Anıtı

11 Gran Via

12 Plaza Mayor

13 Muralla Arabe

14 Palacio Real

15 Barcelona, İspanya,da Katalonya Özerk Topluluğu ve Barselona ilinin merkezi ve İspanya'nın ikinci büyük kenti. Ülkenin kuzeydoğusunda, İspanya-Fransa sınırının 150 km güneyinde yer alır. İspanya'nın Akdeniz kıyısındaki en önemli limanı ve ticaret merkezidir.

16 Camp Nou, İspanya’’nın Barselona şehrinde bulunan ve 100
Camp Nou, İspanya’’nın Barselona şehrinde bulunan ve seyirci kapasitesi ile Avrupa'nın en büyük futbol stadyumudur. Laliga’nın en önemli takımlarından FC Barcelona, iç saha maçlarını bu stadyumda yapar.

17 La Sagrada Familia (Kutsal Aile) Katalonya'nın Barselona şehrinde bulunan modern mimarinin öncülerinden sayılan Antonio Gaudi tarafından 1882 yılında yapılmaya başlanmıştır

18 La Sagrada Familia

19 Park Guell, tarihleri arasında, Güell ailesinin soyluluk göstergesi olarak yaptırılmıştır. Park, 1923'ten sonra halka açılmıştır.

20 Plaza Cataluna

21 La Rambla

22 La Boqueria

23 Santa Maria Del Mar Kilisesi

24 Torre Agbar

25 Plaça D’ Espanya

26 Palau De La Musica Catalana

27 Ciutadella Park

28 Disneyland Paris

29 Walt Disney Studios

30 Paris Saint Germain Stadium

31 Champs - Elysees

32 Eiffel Kulesi

33 Notre Dame Katedrali

34 WORLD IS IN YOUR HAND WITH


"SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları