Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DEĞERLERİ  Sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli geliştirerek lojistik sektörüne katkıda bulunuruz.  Müşterilerimize kaliteli hizmetin yanı sıra alternatifler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DEĞERLERİ  Sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli geliştirerek lojistik sektörüne katkıda bulunuruz.  Müşterilerimize kaliteli hizmetin yanı sıra alternatifler."— Sunum transkripti:

1

2 DEĞERLERİ  Sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli geliştirerek lojistik sektörüne katkıda bulunuruz.  Müşterilerimize kaliteli hizmetin yanı sıra alternatifler sunarız, müşterilerimizin yerli ve global ticaret pazarındaki maliyetlerine yardımcı oluruz.  Müşterilerimize düşük maliyetler sunarken, zamanında teslim ve hızlı bilgi akışı sağlayarak müşteri memnuniyetine önem veririz.  Lojistik sektöründeki ihtiyaçları sürekli takip ederiz ve müşteri odaklı çalışırız.  Dünya genelindeki acente ağımız sayesinde, global hizmet sunarız.   Doğa dostu olmaya gayret gösteririz! Küresel tehditlerin ciddiyetini göz önünde bulundurarak gelişiriz ve bu ciddiyeti vermiş olduğumuz hizmete yansıtırız.

3 HAKKINDA Türkiye ve dünya genelindeki bir çok kurumsal şirkete global standartlarda hizmet veren Network Global Logistics uluslararası ticaret pazarındaki lojistik ihtiyaçlarını yakından takip ederek müşterilerine düşük maliyetlerin yanı sıra kaliteli hizmet sunmayı benimsemiştir. Karayolu, Denizyolu, Demiryolu ve Havayolu taşımalarında dünya genelindeki acente ağı sayesinde müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına son donanımlı ekipmanları ile hizmet vererek lojistik sektöründeki ciddi sorumlulukları üstlenmektedir. Enerji, Makine, Otomotiv, Ambalaj, Boya, Deri, Elektronik, Tekstil, Fuar, Maden, Mobilya, Plastik, Medikal, Telekomünikasyon ve İnşaat sektörlerine yönelik lojistik faaliyetlerimize Depolama, Dağıtım ve Gümrükleme dahil olmak üzere tamamlayıcı hizmet sunmaktadır. 

4 KURUCULARI: MUSTAFA MANAZ ve MUSTAFA KARATAŞ
YÖNETİM KURULU KURUCULARI: MUSTAFA MANAZ ve MUSTAFA KARATAŞ Mustafa KARATAŞ aynı zamanda şirketin Ceo’su olarak görev yapmaktadır.

5 GİRİŞİMCİLİK HİKAYESİ
Kredi kartıyla kurdukları şirketin geçtiğimiz yıl 15 milyon dolarlık bir bütçeye ulaştığını ifade eden Karataş, bu yıl ise lojistik sektöründe demiryolu kullanımını artırmayı amaçladıklarını belirtti.

6 MİSYONU Network Global Logistics dünya ülkelerinde lojistik hizmet faaliyetlerinde bulunan bir kuruluştur. VİZYONU Müşterilerimize sunduğumuz hizmeti sürekli geliştirmek, geleceğe yönelik hizmetler üretmek. .

7 HİZMETLER Ağır Nakliyat

8 Gemi Kiralama Ro Ro Taşımacılığı
Otomobil  Dozer / İş makineleri   Ticari araç  Kamyon / Otobüs  Forklift  * Bulk Kargo Taşımacılığı   Demir ve çelik taşımaları   Kağıt taşımaları  Çelik taşımaları   Orman ürünleri taşımaları Tekne taşımaları

9 Demiryolu Taşımacılığı

10 Karayolu Taşımacılığı

11 Denizyolu Taşımaları

12 Havayolu Taşımacılığı
Network Global Logistics, dünya kıtaları üzerinde anlaşmalı olduğu havayolu şirketleri ve seçkin acente ağı ile yaptığı özel anlaşmalar sayesinde yapılacak taşımalarda yer, opsiyon ve fiyat avantajı sağlamanın yanı sıra en kısa sürede teslimat garantisi sunmaktadır. Network Global Logistics , dünya genelindeki müşterileri için dönemin zor şartlarında her daim taşıma zemini bulundurarak, İthalat/İhracat ve Airexpress gönderilerinizde kapıdan kapıya teslim hizmeti sağlar.   Kapıdan kapıya teslim,   Kapıdan havalimanına teslim,   Havalimanından havalimanına teslim,   Havalimanından kapıya teslim,   Gümrüklü taşımacılık,   Tehlikeli madde taşımacılığı,   Charter (Uçak kiralama)   Kombine taşımacılık (Deniz + Hava, Kara + Hava) 

13 Depolama

14 Gümrükleme Network Global Logistics, yurtiçi ve yurtdışında anlaşmalı olduğu gümrük acenteleri ile müşterilerinin gümrük işlemlerini hızlı ve başarılı olarak yerine getirmektedir. Bunun yanı sıra müşterilerine gümrük mevzuatı konusunda danışmanlık hizmeti vermekte, gümrükleme işlemlerinin takibini kolaylaştırmaktadır.  İhracat İşlemleri (Bedelli / Bedelsiz İhracat)  Geçici İhracat  Transit Ve Aktarma İşlemleri  İthalat İşlemleri (Bedelli / Bedelsiz İthalat)  Geçici İthalat

15 Sigorta Network Global Logistics, yurtiçi ve yurtdışında anlaşmalı olduğu sigorta acenteleri ile müşterilerine dış etkenlerden doğabilecek her türlü zarar riskine ya da maddi kayıplara karşı uygun fiyatlı seçenekleriyle sigorta hizmeti teminatı sağlamaktadır.

16 En Hızlı Büyüyen Şirket Türkiye'den
BASINDA NETWORK En Hızlı Büyüyen Şirket Türkiye'den 82 ülkeden 500 firmanın katıldığı zirvede Network Global Logistics birinci seçildi. Şirket ortaklarından Mustafa KARATAŞ, "Yarışmada birincinin Türkiye'den olması bizi çok mutlu etti" dedi. Şirket geçen yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen ikinci şirketi seçilmişti.

17 Ciroyu 15 milyon $'a çıkaran Network Türki Cumhuriyetleri gözüne kestirdi.
Network Global Logistics'in kurulduğu günden itibaren kısa zamanda doğru hamlelerle büyüdüğünü ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını kaydeden şirketin CEO'su Mustafa Karataş, 2011 hedeflerini anlattı. Kredi kartıyla kurdukları şirketin geçtiğimiz yıl 15 milyon dolarlık bir bütçeye ulaştığını ifade eden Karataş, bu yıl ise lojistik sektöründe demiryolu kullanımını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Karataş, ülkemizde demiryolu işletmeciğinin gerek idari ve gerekse fiziki yapısında son yıllarda görülen önemli gelişmelerin demiryolu taşımacılığının sektörün geleceğinde çok parlak olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Karataş bu yıl özellikle Türki Cumhuriyetlere yatırım kararı aldıklarını belirtti.

18 Network Global Logistics kimdir?
-2010 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Ukrayna da katıldığı uluslararası festivale sponsor oldu. Aynı zamanda Redbull un düzenlediği etkinliğe de sponsor oldu yılında sponsorluklar için 200 bin  dolar  bütçe ayrıldı. -C2 yetki belgesi aldı. Bunun için 2011 yılında tır filosuna yeni araç alımları gerçekleştirdi. -İstanbul Emniyet Müdürlüğü, BP Petrol, Şişecam, Sanko Holding, Kütahya Seramik, Alarko Carrier, Erpiliç gibi şirketlere hizmet veriyor. ·-Önümüzdeki 3 yıl içerisinde piyasaların durumuna bağlı olarak filolarına gemi almayı hedefliyor. -2010 yılında gerçekleştirdikleri demiryolu taşımalarını 2011 yılında daha fazla attıracak. -2011 yılında Türkmenistan ve Hollanda da kendi ofislerini açmayı planlıyorlar…

19 'Kişiye özel vagona' özel sektörden destek
TCDD Genel Müdürü Karaman'ın "Altyapı devlet hazırlayıp özel sektörün kullanımına açacak" müjdesi özel sektörde heyecan yarattı. Network Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, "Ulaştırma politikası yeni bir ivme kazanır " dedi. TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, kısa bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı'nın 2023'e kadar kilometre hızlı tren ve 3 bin 985 kilometre konvansiyonel hat yaparak demiryolu ağını 25 bin 536 kilometreye çıkarmayı hedeflediğini belirterek "Özel sektörün demiryolu ilgisi memnuniyet verici noktaya ulaştı. Artık mallarını kendi taşımak ve yolcu taşımacılığına girmek istiyor. Ciddi bir özel sektör ilgisi var" demişti. Karaman demiryollaında kişiye özel vagonlar sayesinde özel sektörü destekleyeceklerini de söylemişti. TCDD'nin uygulamaları teşvik edici Genel Müdür Süleyman Karaman'ı ziyaret eden Network Global Lojistik ortaklarından Mustafa Karataş ve Mustafa Manaz, özel sektörün demiryolu taşımacılığına dair bakışını anlattı. Mustafa Karataş, "Demiryolunda uzuzn süre önce başlatılan uygulamalar sayesinde özel sektör bu güne kadar devlet tekelinde bulunan demiryolu taşımacılığına bir anlamda ısındı. Artık herkes geleceğin demiryolu taşımacılığında olduğu gerçeğinin farkında. TCDD'nin özel sektöre yönelik teşvik edici uygulamaları, geleceği net olarak görmemizi sağlıyor" dedi.

20 REFERANSLAR

21

22 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK
RED BULL FLIGHT CLUB PARTY Red Bull'un Dünyaca ünlü Flight Club Party Serisi, Network Global Logistics sponsorluğunda ’ da 360 Istanbul'da gerçekleşti. İBB Şehir Tiyatroları / İstanbul Efendisi 12. Uluslar arası Kırım Antik Tiyatro Festivalinde 1. seçilen İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının İstanbul Efendisi adlı oyunu Network Global Logistics sponsorluğunda sahne aldı.

23

24 HAZIRLAYANLAR SAMET KÜÇÜK SERDAR MEMİŞOĞLU


"DEĞERLERİ  Sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli geliştirerek lojistik sektörüne katkıda bulunuruz.  Müşterilerimize kaliteli hizmetin yanı sıra alternatifler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları