Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AutoCAD® Size Yeter… Gül Fazıl / Platin Bilgisayar 06-04-2010.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AutoCAD® Size Yeter… Gül Fazıl / Platin Bilgisayar 06-04-2010."— Sunum transkripti:

1 AutoCAD® Size Yeter… Gül Fazıl / Platin Bilgisayar

2 Platin Bilgisayar Hizmetleri / Cad Danışmanlığı
1990 yılından beri, mühendislik ve mimari proje ve uygulama firmalarının cad ve genel bilgisayar sistemlerini kurmak varsa iyileştirmek, ileri düzey eğitimlerini tamamlamak ve bilgisayar kullanma kapasitelerini yükseltmek ve verimi arttırmak başlıca hizmetlerimiz arasındadır. İşletim sistemi, yazılım ve donanım seçimleri Cad sitemlerini hızlı ve verimli kullanma yöntemleri Çıkabilecek sorunlarla baş etme teknikleri Görev dağılımı Proje planlaması Arşivleme Süreç yönetimi Autocad’in firma ihtiyaçlarına göre özelleştirilmesi Keşif, metraj, hakediş ve iş programları eğitimleri MsOffice, 3dmax, Photoshop ve CorelDraw gibi tamamlayıcı programların eğitimi.

3 AutoCAD® 2011 AutoCAD® 2.5 (1986) AutoCAD® 2000i AutoCAD® 2.6
3

4 Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği,
Endüstri Mühendisliği, Gemi İnşaatı Mühendisliği, İç Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Mimarlık, Otomotiv Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Plancılığı, Tekstil Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği İlgili Tüm Meslek Liseleri, İlgili Tüm İki Yıllık Fakülteler, İlgili Tüm Meslek Kursları, Maket Atölyesi, Kopya Merkezi, Reklam Şirketi, Ayrıca, İktisatçı, Milletvekili, Em.Amiral, Tıp Doktoru, Sanatçı, Müzisyen, Yönetmen, Ortaöğretim mezunu, Lise Öğrencisi, Lise Mezunu, Üniversite Öğrencisi, Stajer, Üniversite Mezunu, Yüksek Lisans Mezunu, Asistan, Öğretim Görevlisi, Doktor, Yrd.Doçent, Doçent, Profesör, Konut, Otel, Hastane, Cami, Okul, Fabrika, Banka, Tarihi Eser, Alışveriş Merkezi, Askeri Yapı, İş Merkezi, Yol, Köprü, Havaalanı, Benzin İstasyonu, Sosyal Tesis, Kumarhane, Eğlence Merkezi, Kentsel Dönüşüm, Restaurant, Gece Kulübü, Sinema, Tiyatro, Müze, Yat Limanı, Fuar, Kamu Binaları, Park ve Bahçeler, Türkiye, Amerika, İngiltere, Almanya, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Yunanistan, Rusya, Nijerya, Afrika, B.A.E., Kazakistan, Tacikistan, Azerbaycan, Suriye, Irak,

5 AutoCAD® ÇIKTISI

6 AutoCAD® ÇIKTISI

7 AutoCAD® ÇIKTISI

8 AutoCAD® ÇIKTISI

9 Bilgiye Ulaşma / Bilgiyi Dış Ortama Alma Değişiklik Yapma
AutoCAD®’ in yeni versiyonları, dünyadaki kullanıcıların taleplerine göre geliştirilmektedir. Özellikle 2004 ve sonraki versiyonlarında; Proje Okuma Bilgiye Ulaşma / Bilgiyi Dış Ortama Alma Değişiklik Yapma Hızlı ve Ortak Çalışma Teknikleri Kütüphane Hazırlama – Kullanma – Yönetme 3D Çalışma ve Sunum Teknikleri Arşiv Hazırlama – Dosya Üretme Çeşitliliği Tamamen Özelleştirilebilme Verim Arttırıcı Görsel Gelişmeler İle kullanıcıların bir çizim programından beklentilerinin fazlasını karşılamaktadır.

10 AutoCAD® “PAFTA LİSTESİ”
Program içinde kullanıldığında, paftaları aramadan açmak için, ayrıca özel görünüş veya kesitleri, yine paftalarda aramadan bulmak içindir. Bu tablo Office programlarına çıkartılabilir. Proje ile birlikte teslim edilebilir. Pafta no’ları ve isimleri, antedlerdeki karşılıklarına otomatik olarak atanabilir ve canlıdırlar.

11 AutoCAD® “WEB YAYINI” Projelerinizi Internet’te veya Şirket içinde, ister drawing isterseniz de görüntü olarak yayınlayabilirsiniz. İzin verdiğiniz kişiler çizimleri kullanabilir

12 “IMPRESSION®” Autocad® aboneliğiniz sayesinde ücretsiz edineceğiniz bu programa Autocad®’ in içinden de ulaşıp, çizimlerinizi görselleştirebilirsiniz.

13 AutoCAD® “NOTASYON ÖLÇEĞİ”
Bir projenin farklı ölçekler için üretilmesi gerektiğinde, ana çizim hariç tüm nesnelerin ölçeklerinin değiştirilmeleri gerekmektedir. Bu mantık, Autocad®’in bilinen tüm ölçek mantığının değişmesi, bir bilgisayar programından beklenildiği gibi “tek tuşla” ölçek verildiğinde, paftanın hazırlanması demektir.

14 “DYNAMIC BLOCKS – TOOL PALETTES”
Bloklar, farklı modify komutları ve görünümlerde hazırlanmaları için çeşitli parametreler ile oluşturulur. Yerleştirildikten sonra atanan tüm özellikler basit bir şekilde kullanılabilir. Blokların çoğalması ile birlikte, saklanması ve ulaşılması problem olmaya başlamıştır. Kullanıcının kolayca ulaşabileceği ve sınıflandırabildiği menuler oldukça kullanışlıdır.

15 Bir bilgisayar programını uzun yıllardır kullanıyor olmak, programa hakim olduğumuz anlamına gelmez. Eğer öğrenmezsek, sürekli kendimizi tekrar ederiz. 10 yıllık iş tecrübemiz, sadece 1 yıllık bilgi birikimimizi kapsar. Hiç eğitim almamış veya en az 4 versiyon fark eğitimi almamış, 10 Kişinin çalıştığı bir proje bürosunda, ortalama 25 saat sürecek 2D fark eğitimleri sonunda, kişi başı günlük, 30 dk.-120 dk. hızlanma sağlanabilir. Bu hızlanma aynı zamanda çizim kalitesini arttırır ve şirket proje standartlarının yerleşmesine yardımcı olur. Şirket, günlük olarak en az 5 saat, aylık 100 saat’lik bir zaman kazanabilir. Daha güçlü bilgisayarlar ve en yeni programlar,bilinçli ve akılcı kullanılmazlarsa, sistemde ancak %5’lik bir performans artışı sağlayabilir. Üstelik sadece yeni bir sistem veya versiyon çıkana kadar “daha iyisi” yoktur. Kalite ancak, kaliteli malzemeyle, kalite çalışanlarla ve kalite ilişkilerle birlikte üretilebilir. Rekabet üstünlüğü sağlamak ve sürdürmek, birikimli bilgi (know-how, ustalık bilgisi) gerektirir.

16 AutoCAD® Size Yeter…

17


"AutoCAD® Size Yeter… Gül Fazıl / Platin Bilgisayar 06-04-2010." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları