Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FOREVER LIVING PRODUCTS

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FOREVER LIVING PRODUCTS"— Sunum transkripti:

1 FOREVER LIVING PRODUCTS
FFT KARİYER OKULU HOŞGELDİNİZ FOREVER LIVING PRODUCTS

2 FFT KARİYER OKULLARI İLK KONTAK

3 İLK KONTAK NEDİR ? FFT KARİYER OKULLARI
Görüşeceğiniz konu hakkında her kiminle temasa geçmek üzereyseniz, bilmelisiniz ki,ilk kontak safhasındasınız ! Konuşacaklarınıza, mimik ve hareketlerinize çok dikkat etmelisiniz. Unutmayın! Her istediğini söyleyen, istemediğini işitir.

4 İLK İNTİBA İLK KONTAĞIN GÜCÜ ? FFT KARİYER OKULLARI
Düzgün bir kıyafete sahip olmalısınız. Satış ilk 10 saniyede olur!

5 GÖRÜŞME FİKRİNİ SATMAKTIR !
FFT KARİYER OKULLARI İLK KONTAĞIN AMACI ? GÖRÜŞME FİKRİNİ SATMAKTIR !

6 İLK KONTAK ARAÇLARI GÜLERYÜZ ROZET NUMUNE KATALOG TABLET KUTUSU
FFT KARİYER OKULLARI İLK KONTAK ARAÇLARI GÜLERYÜZ ROZET NUMUNE KATALOG TABLET KUTUSU BASILI MLZ.

7 MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ
FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ Bu günlerde moralim çok yüksek ….. Dünyada,alanında rakipsiz bir firmayla çalışmaya başladım….. Hayatımdaki bir çok problemi bu fırsatlarla çözeceğim….. O kadar hızlı kariyer yapıyorum ki buna ben bile şaştım kaldım…..

8 MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ
FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ Dünya’da ÖMÜR BOYU kontrat veren bir firmayla çalışıyorum…. Hatta yaptığım herşeyi MİRAS olarak bırakabileceğim…. FLP dünyada 10 Milyondan fazla insanla çalışıyor, bu kadar insanın güvenini kazanmış bir firma….

9 MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ
FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ Dünyada alınabilecek bütün onay ve sertifikalara sahip, üretici bir firmadan, mükemmel ürünler keşfettim. Sağlık kalitesini düşünen herkes, en iyi ürünleri, en ekonomik fiyatlarla alabiliyor. Günlük olarak iyi görünüp, iyi hissetmek istediğimde, bana en iyi garantilerle alışveriş imkanı tanıyan bir dünya devi var.

10 MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ
FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ FLP o kadar ilginç bir firma ki 33 yıldır ürünlerine 30 GÜN müşteri para iade garantisi veriyor. FLP kasasına giren her 100 TL nin 78 ini bizlere geri ödüyor ….. %78’lik kara ortak olurken bunu SIFIR RİSK ile yapıyorum…...

11 DAVET, KİŞİYE ÖZEL SUNUM
FFT KARİYER OKULLARI DAVET, KİŞİYE ÖZEL SUNUM

12 TES.’e davet için nasıl EVET cevabı alırız ?
FFT KARİYER OKULLARI TES.’e davet için nasıl EVET cevabı alırız ? Kovalarsak kaçıyor! Klasik satış modu : İkna –Savunma Fikirler savaşıyor! Doğru fikir adayınızınkidir.Çünkü o söyledi.! İlgisiz aday (mı) ? Yoksa yanlış sunum mu? Nasıl doğru fikir sizinki olur ? KİŞİYE ÖZEL SUNUM K.Ö.S. 3 aşamadır.

13 1 - BUZLARI ERİT FFT KARİYER OKULLARI
Bu açılış aşamasının amacı ortak noktalar yakalamaktır. Adayınızın hayatından ve sıkıntılarından bahsedin. Kendinizi kabul ettirip, güven kazanana kadar BUZU ERİTMEYE DEVAM edin. Bu aşamanın süresi 3-30 dk. arasıdır.

14 2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI
Görüşmenin en önemli aşamasıdır. Ürün sunmak istiyorsanız “sağlığınız nasıl” sorusuyla, işi sunmak istiyorsanız “işleriniz nasıl” sorusuyla başlayabilirsiniz. Bağlaç sorularıyla adayınızı açın! Nasıl,neden,sonra,öylemi,nereye kadar...

15 2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI
Adayınızın sebebini bulduktan sonra, sorularınızla o sebebi, o anda adayınıza yaşatmalısınız. Bu aşamada kişinin FLP ürünlerini kullanması yada dist. olması için gerekli olan sebebini güçlendirmelisiniz. Adayınızın sebebini, ona söyletmelisiniz. Güçlü Sebep = Güçlü Aday Sebepsiz Aday = Zaman Kaybı

16 2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI PÜF NOKTA 1
Sizin sebebiniz adayınızla aynı olmayabilir. Unutmayın!Herkesin FLP ile tanışması için farklı sebepleri vardır ve sizinkiyle aynı olmak zorunda değildir.

17 Adaylarınızın FLP’yi tercih SEBEPLERİ
FFT KARİYER OKULLARI 2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL Adaylarınızın FLP’yi tercih SEBEPLERİ Ek Gelir Maddi Özgürlük Kendi İşine Sahip Olmak Daha Fazla Boş Zaman Bireysel Gelişim Yurtiçi ve Yurtdışı Seyahat ve Tatiller Başkalarına Yardım Etmek Sağlıklı Yaşamak Yeni İnsanlarla Tanışmak Emeklilik Miras Bırakmak

18 2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI PÜF NOKTA 2
ASLA TAHMİN YÜRÜTMEYİN! Adayınızın sebebini tahmin etmeye kalktığınızda, doğru olsa bile bu adayınızın değil, sizin fikriniz olur ve kabul görmez. Bu yüzden ONA SORUN 

19 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET
FFT KARİYER OKULLARI 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET KÖPRÜ – ÜRÜN SUNUMU İÇİN- BİLİYORMUSUN ÇOK ŞANSLISIN. Bende tam bu sebepten dolayı seni ziyarete geldim. Geçen gün bitkisel ürünlerle ilgili bir seminere katıldım. Orda AYNI SENİN GİBİ ….problemi olanların bitkisel ürünlerle bu sıkıntılarından kurtulduklarını gördüm. Hatta ürünler çok ilgimi çekti bende kullanmaya başladım.Orada aklıma sen geldin.Bu konuda eğer ciddi isen sana yardımcı olabilirim. Ardından konuşmanın seyrine göre TELEFON PROMOSYONU yapabilirsiniz.

20 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET
FFT KARİYER OKULLARI 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET KÖPRÜ – İŞ SUNUMU İÇİN- BİLİYORMUSUN ÇOK ŞANSLISIN. Bende tam bu sebepten dolayı seni ziyarete geldim. Geçen gün ek gelir fırsatıyla ilgili bir seminere katıldım. Orda AYNI SENİN GİBİ … borcu olan memurların, ev hanımlarının vs. günde birkaç saat çalışarak ayda TL kazanarak bu iş fırsatıyla o sıkıntılarından kurtulduklarını gördüm.Çok ilgimi çekti bende ek olarak bu işe başladım.Orada aklıma sen geldin.Bu konuda eğer ciddi isen sana yardımcı olabilirim. Adayınızı ilk seminere davet ediniz.

21 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET PÜF NOKTALARI
FFT KARİYER OKULLARI 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET PÜF NOKTALARI Adayınız size soru sormaya devam edebilir. Her defasında benzer cevaplar vermelisiniz. Davetinizi yaptıktan sonra orada en fazla 3 dk. kalmalı ve hemen vedalaşıp ayrılmalısınız. Davet konusunda ustalaşmak için çok sayıda görüşme yapmalısınız. Çok konuşmak yerine, nerede duracağını bilen iyi bir dinleyici olmalısınız. UNUTMAYIN!En iyi davet, en çok merak ettirendir!


"FOREVER LIVING PRODUCTS" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları