Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kingdom:PlantaePlantae Division:MagnoliophytaMagnoliophyta (unranked):eudicotseudicots Order:SaxifragalesSaxifragales Family:CrassulaceaeCrassulaceae.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kingdom:PlantaePlantae Division:MagnoliophytaMagnoliophyta (unranked):eudicotseudicots Order:SaxifragalesSaxifragales Family:CrassulaceaeCrassulaceae."— Sunum transkripti:

1

2 Kingdom:PlantaePlantae Division:MagnoliophytaMagnoliophyta (unranked):eudicotseudicots Order:SaxifragalesSaxifragales Family:CrassulaceaeCrassulaceae Genus:Echeveria Cins:peacocki

3

4 Bitki Türü: Sukkulent Açıklamalar: Büyük rozet etli şeklinde görünüm Anavatanı: Meksika

5

6 Çevre koşulları: İç mekan kullanımları için kullanılır. Renk: Yeşil ve gridir. Çiçeklenme: Nisan ayında Kokusu: Yoktur.

7

8 Büyüme kolaylığı: Ekstra bakım gerektiren bir bitkidir. Sıcaklık koşulları: 10- 24 derecedir. Nem koşulları: Düşük nem koşuluna sahiptir.

9

10 Işık isteği: Güneş ışığından en iyi şekilde yararlanır. Su isteği: Yağmur suyu kullanıldığında asidik olabilir. Genelde sıcak su olabilir. Gübre kullanımı: Sadece yılda iki kez gübre atılır.

11

12 Bitki zararlıları: Eğimli kırçıllı böcek Üremesi: Tohumla üretilir. Bakımı: Kışın iyi havalandırma ve azaltılmış sulama gerektirir. Suyun üzerinde ya da 'yapraklara su almak değil. Pot altında ve toprağın üzerinde kök çürüklüğü önlemek için de bir inç küçük çakıl bir katman konur.

13

14


"Kingdom:PlantaePlantae Division:MagnoliophytaMagnoliophyta (unranked):eudicotseudicots Order:SaxifragalesSaxifragales Family:CrassulaceaeCrassulaceae." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları