Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İ STANBUL TEKN İ K ÜN İ VERS İ TES İ M İ MARLIK FAKÜLTES İ // M İ MAR İ TASARIMDA B İ L İ S İ M YÜKSEK L İ SANS PROGRAMI DADS // JÜR İ 1 DAMLA YET İ ST.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İ STANBUL TEKN İ K ÜN İ VERS İ TES İ M İ MARLIK FAKÜLTES İ // M İ MAR İ TASARIMDA B İ L İ S İ M YÜKSEK L İ SANS PROGRAMI DADS // JÜR İ 1 DAMLA YET İ ST."— Sunum transkripti:

1 İ STANBUL TEKN İ K ÜN İ VERS İ TES İ M İ MARLIK FAKÜLTES İ // M İ MAR İ TASARIMDA B İ L İ S İ M YÜKSEK L İ SANS PROGRAMI DADS // JÜR İ 1 DAMLA YET İ ST İ // MERVE MOLLAMEHMETOGLU // S İ BEL KURUGÜL

2 ROTA & KES İ S İ M NOKTALARI AMAÇ: Ta ş kı ş la ögrencilerinin okuldan çıktıktan sonra kullandıkları yolları, rotaları belirleyecek online bir anket hazırlamak. Konaklama, eglence, yeme/içme, ozalit/kırtasiye rotaları olmak üzere 4 ayrı öznitelik belirleyip, her ö ğ rencinin bu özniteliklere varıs yollarını harita üzerinde i ş aretlemesi istenecektir. Her öznitelige ait ayrı renkte rotalar ve çekim noktaları belirlendikten sonra, ögrencilerin yogun olarak kullandıgı yollar, mekanlar belirlenebilecek, aynı zamanda da ögrencinin ya ş ına ve okudu ğ u bölüme göre tercihlerinin nasıl de ğ i ş ebilecegi tespit edilebilecektir.

3 + Taskısla’da hangi bölümde okuyorsunuz? 1 -Mimarlık Bölümü 2 - İ ç Mimarlık Bölümü 3 - Ş ehir Bölge Planlama 4 -Peyzaj Mimarlıgı 5 -Endüstri Ürünleri Tasarımı + Kaç yasındasınız? 1 - 17/20 2 - 20/23 3 - 23/üzeri

4 + Harita üzerinde, Taskısla’dan cıktıkan sonra evinize gitmek icin en sık tercih ettiginiz rotayı çiziniz.

5 + Harita üzerinde, Taskısla’dan cıktıktan sonra en sık tercih ettiginiz yeme/içme mekanlarına olan ulasım rotanızı çiziniz.

6 + Harita üzerinde en sık gittiginiz 3 yeme/içme mekanını sırasıyla isaretleyiniz.

7 + Harita üzerinde, Taskısla’dan cıktıktan sonra en sık tercih ettiginiz eglenme mekanlarına olan ulasım rotanızı çiziniz.

8 + Harita üzerinde en sık gittiginiz 3 eglence mekanını sırasıyla isaretleyiniz.

9 + Harita üzerinde, Taskısla’dan cıktıktan sonra en sık tercih ettiginiz ozalit/kırtasiye ihtiyaçlarınızı karsılayacak bölgeye olan ulasım rotanızı çiziniz.

10 + ANKET SONUÇLARI:

11

12 + TESEKKÜRLER.


"İ STANBUL TEKN İ K ÜN İ VERS İ TES İ M İ MARLIK FAKÜLTES İ // M İ MAR İ TASARIMDA B İ L İ S İ M YÜKSEK L İ SANS PROGRAMI DADS // JÜR İ 1 DAMLA YET İ ST." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları