Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI. PLAN Bir düşünceyi, bir işi ve tasarıyı sonuçlandırmak için önceden belirtilen hususların çizgi resim ve ya yazıyla gösterilmesidir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI. PLAN Bir düşünceyi, bir işi ve tasarıyı sonuçlandırmak için önceden belirtilen hususların çizgi resim ve ya yazıyla gösterilmesidir."— Sunum transkripti:

1 OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI

2 PLAN Bir düşünceyi, bir işi ve tasarıyı sonuçlandırmak için önceden belirtilen hususların çizgi resim ve ya yazıyla gösterilmesidir.

3 PROGRAM Öğrencilerin istenilen hedeflere ulaşmasını sağlayacak, kimlerin nasıl nerede yapacağının organize edildiği etkinliklerin tümüdür.

4 OKUL ÖNCESİ EĞİTİM Doğumdan zorunlu eğitim yaşına kadar olan sürede çocukların gelişim özellikleri (psikomotor, duygusal-sosyal, öz bakım, bilişsel, dil) bireysel farklılıkları ilgi ve yetenekleri göz önüne alınarak zengin çevre uyarıcılarıyla desteklendiği yaratıcı yönlerinin ortaya çıkarıldığı ebeveyn ve eğitimcilerin etkin olduğu sistemli eğitim sürecidir.

5

6


"OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI. PLAN Bir düşünceyi, bir işi ve tasarıyı sonuçlandırmak için önceden belirtilen hususların çizgi resim ve ya yazıyla gösterilmesidir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları