Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Görmüş olduğunuz görünti Up To Date veri tabanının mobil giriş sayfasıdır. Buraya kullanıcı adı ve şifenizi yazdıksan sonra log in kısmına tıklayarak giriş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Görmüş olduğunuz görünti Up To Date veri tabanının mobil giriş sayfasıdır. Buraya kullanıcı adı ve şifenizi yazdıksan sonra log in kısmına tıklayarak giriş."— Sunum transkripti:

1 Görmüş olduğunuz görünti Up To Date veri tabanının mobil giriş sayfasıdır. Buraya kullanıcı adı ve şifenizi yazdıksan sonra log in kısmına tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Eğer şifrenizi unuttuysanız “Forgot Password?” kısmına tıklayarak yeni bir şifre edinebilirsiniz.

2 Giriş yaptıktan sonra lisansı kabul ediniz.

3 Görmüş olduğunuz ekran görüntüsü Up To Date veri tabanının ana sayfadır.
Üst kısımda bulunan “Search in English” kısmında arama yapabilirsiniz. “My Up To Date” kısmından geçmiş aramalarınızı ve Bookmark eklediğiniz içeriklerinizi görebilirsiniz. Contents kısmından Up To Date içerisinde bulunan uzmanlık alanlarını görebilirsiniz. Calculators kısmından Up To date içerisindeki hesaplayıcılara erişebilirsiniz. Drug Interactions kısmından Up To Date içerisine entegre edilmiş bir ilaç veri tabanı olan Lexicomp veri tabanına erişebilirsiniz.

4 Up To Date içerisinde arama yaptıktan sonra sayfanın üzerindeki seçenekleri kullanarak aramanızı filtrelendirebilirsiniz. Arama kelimeniz ile ilgili konu başlıklarını burada görebilirsiniz.

5 Bir konu başlığının içerisine girdiğinizde bu ekran görüntüsü ile karşılaşacaksınız.
Bu ekranda konu başlığının içerisinde gezebilir ve sadece okumak istediğiniz bölüme kolayca erişebilirsiniz. “View Topic” kısmına tıklayarak tüm konuyu görüntüleyebilirsiniz. En sağ kısımda bulunan üç noktaya tıklayarak , bu konu başlığını başkalarıyla paylaşabilir, çıktı alabilir ya da bu konu başlığını oluşturan yazarlara eleştiri ve sorularınızı gönderebilirsiniz.


"Görmüş olduğunuz görünti Up To Date veri tabanının mobil giriş sayfasıdır. Buraya kullanıcı adı ve şifenizi yazdıksan sonra log in kısmına tıklayarak giriş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları