Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Light Up, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanmış,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Light Up, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanmış,"— Sunum transkripti:

1

2 Light Up, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanmış,
7 seviyeden oluşan bir İngilizce kitap serisidir. Seri, tüm seviyelerde MEB müfredatını takip eder.

3 YOUNG LEARNERS Light Up 2, 3, 4 ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine hitap eder. 7-10 yaş grubu öğrencilerinin dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedefler.

4 YOUNG LEARNERS Her seviye, Student’s Book,
Workbook ve Test Book olmak üzere üç kitaptan oluşur.

5 STUDENT’S BOOK MEB müfredatına uygun olarak hazırlanmış 10 üniteden oluşur. Çocukların ilgisini çekecek eğlenceli karakterlerin olduğu bir çizgi roman serisine sahiptir.

6 STUDENT’S BOOK

7 STUDENT’S BOOK Dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini çeşitli aktiviteler, puzzle, sticker ve oyunlarla destekler. Konu anlatımları ve alıştırmalar, yaş grubuna hitap eden renkli illüstrasyonlarla zenginleştirilmiştir. Her ünitenin sonunda ünite testleri bulunur.

8 STUDENT’S BOOK

9 STUDENT’S BOOK 3, 6 ve 10. ünitelerin sonunda öğrenilen konuların tekrar edilmesini ve pekiştirilmesini sağlayan Check-Up bölümleri vardır. Bu bölümler çeşitli alıştırmalar ve testlerden oluşur.

10 STUDENT’S BOOK Kitabın sonunda, tüm alıştırma ve testlerin çözümünü içeren cevap anahtarı ve ünitelendirilmiş alfabetik kelime listesi bulunur.

11 STUDENT’S BOOK Her ünite için hazırlanmış portfolyo çalışmaları, öğrencilerin yaratıcılığını ve bağımsız çalışma becerilerini geliştirmek amacıyla tasarlanmıştır.

12 WORKBOOK Student’s Book içeriğindeki üniteleri birebir takip eden alıştırmalardan oluşur. Kitabın sonunda, tüm alıştırma ve testlerin çözümünü içeren cevap anahtarı bulunur.

13 WORKBOOK Her iki ünitede bir, öğrenilen konuların tekrar edilmesini ve pekiştirilmesini sağlayan Check-Up bölümleri vardır. Bu bölümler çeşitli alıştırmalar, bulmacalar, oyunlar ve testlerden oluşur.

14 TEST BOOK Hem sınıf çalışmasına hem bireysel çalışmaya uygun, tamamı resimli ünite testleri ve genel tekrar testlerinden oluşur. Tüm testlerin cevap anahtarı kitabın sonunda yer alır.

15 AKILLI TAHTA YAZILIMI Farklı öğrenme türlerine sahip
öğrencilerin tümüne hitap etmeyi amaçlayan akıllı tahta yazılımı, interaktif öğrenme ortamı sunar.


"Light Up, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanmış," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları