Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DERS: ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE METARYAL TASARIMI KONU: NUH’UN GEMİSİ DERSİN HOCASI:YRD.DOÇ.DR. MUSTAFA İSMAİL BAĞDATLI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DERS: ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE METARYAL TASARIMI KONU: NUH’UN GEMİSİ DERSİN HOCASI:YRD.DOÇ.DR. MUSTAFA İSMAİL BAĞDATLI."— Sunum transkripti:

1 DERS: ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE METARYAL TASARIMI KONU: NUH’UN GEMİSİ DERSİN HOCASI:YRD.DOÇ.DR. MUSTAFA İSMAİL BAĞDATLI

2 HZ.NUH’UN GEMİSİ

3

4 Andolsun biz Nuh'u kendi kavmine (halkına bir elçi olarak) gönderdik
Andolsun biz Nuh'u kendi kavmine (halkına bir elçi olarak) gönderdik. Dedi ki: 'Ey kavmim, Allah'a kulluk edin, sizin O'ndan başka ilahınız yoktur. Doğrusu ben, sizin için büyük bir günün azabından korkmaktayım.’(mu’minun 23)

5

6 Onlara Nuh'un haberini oku
Onlara Nuh'un haberini oku. Hani kavmine demişti ki: 'Ey kavmim, benim makamım ve Allah'ın ayetleriyle hatırlatmalarım eğer size ağır geliyorsa ben, şüphesiz Allah'a tevekkül etmişim. Artık siz ortaklarınızla toplanıp yapacağınız işi karara bağlayında işiniz size örtülü kalmasın (veya tasa konusu olmasın), sonra hakkımdaki hükmünüzü -bana süre tanımaksızınverin.. (yunus-71)

7

8 Gemi Onlarla dağlar gibi dalga içinde yüzüyorken Nuh, bir kenara çekilmiş olan oğluna seslendi: 'Ey oğlum, bizimle birlikte bin ve kâfirlerle birlikte olma.’(hud-42)

9

10 HAZIRLAYANLAR SALİHA KOÇOĞLU SÜMEYYE YELİMLİBAĞ PERİHAN ASLAN
BETÜL TOP HALİME ADIGÜZEL


"DERS: ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE METARYAL TASARIMI KONU: NUH’UN GEMİSİ DERSİN HOCASI:YRD.DOÇ.DR. MUSTAFA İSMAİL BAĞDATLI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları