Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tarih: Saat:10.00/ 11.00 Yer:Bilal-i Habeşi K.K.K

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tarih: Saat:10.00/ 11.00 Yer:Bilal-i Habeşi K.K.K"— Sunum transkripti:

1 Tarih: Saat:10.00/ 11.00 Yer:Bilal-i Habeşi K.K.K Konuşmacı:Ayşe Nur Ay(Kur'an Kursu Öğreticisi) Katılımcı:100 Katılımcılar :Bilali Habeşi Kız Kuran Kursu                   Plevne Kız Kuran Kursu                   Altay Hicret Kız Kuran Kursu                     Program Ayşenur hocamızın öz saygı ve mahremiyet konulu semineri dinlenip program da sorulara cevap verildi. Programımız dua ile sonlandırıldı. 

2 Konu:Aile irşad bürosu tanıtımı Yer:Halil İbrahim Bay Kız Kuran Kursu Tarih: Saat: Katılımcılar:Kurs öğrencileri (80) Açıklama:Bağcılar müftülüğümüze bağlı Aile Dini Rehberlik bürosunun tanıtımı Kurs yöneticisi Şirin Uymaz tarafından öğrencilere tanıtılmış ve ne gibi durumlarda başvuracaklarıyla ilgili bilgi verilmiştir.

3 Konu :Mahremiyet Katılımcılar:Kurs Öğrencileri Konuşmacı :Tuğba Sözer Yer:Mehmet Akif Kuran Kursu Saat:12:00 ile 13:00 Tarih:13/01/2017 Katılımcı Sayısı :50 Konu Özeti:Mahremiyet konusu slayt eşliğinde anlatıldı. Dua ile bitirildi.

4 YER: ESMA HATUN KOCACIK CAMİİ KIZ KUR’AN KURSU
TARİH: 17/01/2017 SAAT: 10:30 KONU: ÖZ SAYGI VE MAHREMİYET ESMA HATUN KOCACIK CAMİİ KIZ KUR’AN KURSU İDARECİSİ ÖZLEM DOĞAN TARAFINDAN DÜZENLENEN SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞMİŞTİR. KATILAN KİŞİ SAYISI:100

5 Yer : Yıldıztepe Kur ‘an Kursu
Konuşmacı: Emine ŞEKERCİ Tarih: Saat:14:00 Konu: Özsaygı ve Mahremiyet Katılım sayısı: 70 kişi

6 Tarih : Saat : 12:00 – 13:30 Yer : İmam Buhari Kuran Kursu Konuşmacı :Ayşenur Tuzlacık Konu :Mahremiyet Bağlamında Aile Konulu Seminer Kişi : 35 Program Ayşenur Tuzlacık Hoca hanım İslamda mahremiyet kavramı ,erkekler arası mahremiyet ölçüsü,kadınlar arasında mahremiyet ölçüsü,akrabalar arası mahremiyet,benzeşme ,halvet,sosyal medyada mahremiyet ve tesettür konusunda bilgiler verdi.

7 Bağcılar müftülüğü 7.bölge
KONU:Öz saygı ve mahremiyet ve ADRB tanıtımı KATILIMCILAR:Kurs öğrencileri KONUSMACI:Hanife BİLGİN YER:Göztepe Kur’an Kursu SAAT:09:30-10:30 TARİH: KATILIMCI SAYISI:50 KONU ÖZETİ:Aile ve mahremiyet sınırları anlatıldı aile ve dini rehberlik bürosu hakkında bilgi verildi tanıtımı yapıldı.

8 Bağcılar müftülüğü 7.bölge
KONU:Öz saygı ve mahremiyet ve ADRB tanıtımı KATILIMCILAR:Kurs öğrencileri KONUSMACI:Demet TOPCU YER: Zeliha hatun Kur’an Kursu SAAT: 12:00 – 13:00 TARİH: KATILIMCI SAYISI:20 KONU ÖZETİ:Aile ve mahremiyet sınırları anlatıldı aile ve dini rehberlik bürosu hakkında bilgi verildi tanıtımı yapıldı.

9 Bağcılar müftülüğü 7.bölge
KONU:Öz saygı ve mahremiyet ve ADRB tanıtımı KATILIMCILAR:Kurs öğrencileri KONUSMACI:Ayser Şenyiğit YER:Seyit Çavuş Kur’an Kursu SAAT:10: TARİH: KATILIMCI SAYISI:30 KONU ÖZETİ:Aile ve mahremiyet sınırları anlatıldı aile ve dini rehberlik bürosu hakkında bilgi verildi tanıtımı yapıldı.

10 Bağcılar müftülüğü 7.bölge
KONU:Öz saygı ve mahremiyet ve ADRB tanıtımı KATILIMCILAR:Kurs öğrencileri KONUSMACI:Gülşen Dik YER: Muaz İbni Cebel Kur’an Kursu SAAT: TARİH: KATILIMCI SAYISI:40 KONU ÖZETİ:Aile ve mahremiyet sınırları anlatıldı aile ve dini rehberlik bürosu hakkında bilgi verildi tanıtımı yapıldı.

11 Bağcılar müftülüğü 7.bölge
KONU:Öz saygı ve mahremiyet ve ADRB tanıtımı KATILIMCILAR:Kurs öğrencileri KONUSMACI:Sevcan Özel YER: Enes Bin Malik Kur’an Kursu SAAT:10:00-10:30 TARİH: KATILIMCI SAYISI:30 KONU ÖZETİ:Aile ve mahremiyet sınırları anlatıldı aile ve dini rehberlik bürosu hakkında bilgi verildi tanıtımı yapıldı.

12 OSMAN GAZİ KIZ KUR’AN KURSU
BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Konuşmacı : Gülsen KAYA Konu : Ailede Mahremiyet Yer : Osman Gazi Kız Kur’an Kursu Tarih : Saat : 10:30 – 11:00 Katılımcılar : Osman Gazi Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri Kişi sayısı : 20

13 HZ. OSMAN KIZ KUR’AN KURSU
BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Konuşmacı : Gülsen KAYA Konu : Ailede Mahremiyet Yer : Hz. Osman Kız Kur’an Kursu Tarih : Saat : 12:00 – 13:00 Katılımcılar : Hz. Osman Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri (100)

14 İMAM GAZALİ KIZ KUR’AN KURSU
BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Konuşmacı : Gülseren ALTINDAĞ Konu : Ailede Mahremiyet Yer : İmam Gazali Kız Kur’an Kursu Tarih : Saat : 12:00 – 13:00 Katılımcılar : İmam Gazali Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri Kişi Sayısı : 22

15 KİRAZLI KIZ KUR’AN KURSU
BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Konuşmacı : Gülseren ALTINDAĞ Konu : Ailede Mahremiyet Yer : Kirazlı Kız Kur’an Kursu Tarih : Saat : 12:15 – 13:30 Katılımcılar : Kirazlı Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri (25)

16 DEMİRKAPI KIZ KUR’AN KURSU
BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Konuşmacı : Serpil DİLEK Konu : Öz Saygı ve Mahramiyet Yer : Demirkapı Kız Kur’an Kursu Tarih : Saat : 14:00 – 15:00 Kişi : 30

17 GÜNEŞLİ KIZ KUR’AN KURSU
BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Konuşmacı : Serpil DİLEK Konu : Aile Mahramiyet Yer : Güneşli Kız Kur’an Kursu Tarih : Saat : 14:00 – 15:00 Kişi :40

18 İMAM GAZALİ KIZ KUR’AN KURSU BİLİNÇLENDİRME VE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
Konuşmacı : Serap DÖNMEZ Konu : Öz Saygı ve Mahremiyet Yer : Çiflik Demircan Cami Tarih : Saat : Katılımcılar : 3. Bölge Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri Sayı : 200 Konu özeti : Aile içinde nasıl iletişim kurulmalı ve davranılmalı

19 Tarih : Saat : 12:00 – 13:30 Yer : Çınar Camii Kız Kuran Kursu Konuşmacı :Sema EZBER Konu :Mahremiyet Bağlamında Aile Konulu Seminer Kişi : 40 Program Sema EZBER Hoca hanım İslamda mahremiyet kavramı ,erkekler arası mahremiyet ölçüsü,kadınlar arasında mahremiyet ölçüsü,akrabalar arası mahremiyet,benzeşme ,halvet,sosyal medyada mahremiyet ve tesettür konusunda Modaya uymanın sakıncaları konusunda bilgiler verdi.

20 Tarih : Saat : 12:00 – 13:30 Yer : Molla Gürani Kur’an Kursu Konuşmacı : Pakize YETİMOVA Konu :Mahremiyet Bağlamında Aile Konulu Seminer Kişi: 40 Program Pakize YETİMOVA Hoca Hanım İslamda mahremiyet kavramı ,erkekler arası mahremiyet ölçüsü,kadınlar arasında mahremiyet ölçüsü,akrabalar arası mahremiyet,benzeşme ,halvet,sosyal medyada mahremiyet ve tesettür konusunda bilgiler verdi.

21 TARİH: SAAT YER .YEŞİLBAĞ ULU CAMI KURAN KURSU KATILIMCI: 150 KONU:AİLEDE ÖZ SAYGI VE MAHRAMİYET Yeşilbağ ulu cami kuran kursumuzda emekli hocahanımlardan Hanife Mercan hocahanımın sunumu ve kurs bünyesinde çalışan hocahanımların katkılarıyla öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

22 Katılımcı:Kurs öğrencilerii(40 kişi)

23 Katılımcı:Kurs öğrencileri (50 kişi)

24 Katılımcı:Kurs öğrencileri (50 kişi)

25 Katılımcı:Kurs öğrencileri (25 kişi)

26 KONU: AİLEDE MAHREMİYET
KONUŞMACI: Suzan KILIÇ , Bilali Habeşi Kız Kuran Kursu Öğreticisi KATILIMCILAR: Kurs öğrencileri ve halk YER: Yaşar Acar Camii TARİH: SAAT: 10:00 -12:00 arası KATILIMCI SAYISI: 200


"Tarih: Saat:10.00/ 11.00 Yer:Bilal-i Habeşi K.K.K" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları