Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YARARLANICILAR İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YARARLANICILAR İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU"— Sunum transkripti:

1 YARARLANICILAR İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU
Leopass-RAP4LEO YARARLANICILAR İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU (v.1.01) Eğitim ve Kültür

2 Leopass-RAP4LEO’ya giriş yapabilmek için Kullanıcı Adınızı ve Şifrenizi bu bölüme girip Bağlan tuşuna basınız. Kullanıcı Adınızı ve Şifrenizi unuttuysanız e-posta adresinizi bu bölüme girip Gönder tuşuna basarak tarafınıza e-posta ile gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

3 Leonardo Hareketlilik Projesi Yararlanıcıları için ayrılan bu ekranda giriş yapan kişi anket doldurabilmek için öncelikle sol taraftaki menüden Yerleştirme/Değişimler başlığına tıklamalı daha sonrada kalem simgesinin olduğu düğmeye basmalıdır.

4 İlk açılan pencerede kişisel bilgilerinizi görecek, sonraki sayfa düğmesine bastığınızda ise anketi doldurmaya başlayacaksınız.

5 Ankette iki tür veri girişi vardır
Ankette iki tür veri girişi vardır. Birincisi metin girişi yapabileceğiniz kutular. (doldurulması zorunlu değildir) İkincisi ise 5 seçenekten birini işaretleyeceğiniz yuvarlak kutular. Anket açıldığında varsayılan seçenek olarak 3 numaralı kutu işaretlidir. Sorulara göre seçiminizi değiştirebilirsiniz. Her sayfanın altında Sonraki sayfa seçeneği vardır. Anket bitene kadar sonraki sayfa düğmesine tıklayarak soruları cevaplayabilirsiniz.

6 Tüm soruları yanıtladıktan sonra karşınıza çıkacak bu pencerede EVET tıklayarak çıktı alabilir, Hayır tıklayarak daha sonra anketinize tekrar geri dönebilirsiniz.

7 Anketinizi tamamladıktan sonra yazdır düğmesine tıklayarak anketinizin çıktısını almalı ve imzalayıp Proje Sahibinize teslim etmelisiniz.


"YARARLANICILAR İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları